LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 20
monicaa spune:
Gratiela ma bucur ca nu aveti nevoie de antibiotic. Multa sanatate si refacere rapida.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
miky_mamica spune:
Miriiiiiiiiiiiiii stai linistita ca nu ne suparam, n-avem de ce si in plus noi te iubim neconditionat, so
si sper sa iti gasesti un job care sa-ti placa .... sau mai asteapta sa se linisteasca apele si vei vedea ce e de facut
Si cred ca e o nebunie generala treaba cu joburile pt ca si la noi sunt probleme ... sotu de la 1 IAN nu mai are job si deja intru putin in vrie ...
monicaa spune:
Off Miki imi pare tare rau de sotzul tau.E intr-adevar nebunie generala..si la noi se taie tot, se fac economii la sange iar adevarul oricum o sa il aflam in ceasul al 25-lea ca firma e in Japonia acasa.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
irlandeza spune:
Miri, draga, of, imi pare tare rau, e nasoala treaba, cam peste tot. Si sotului meu si altor angajati le-au taiat 10 ore/luna
ca sa dea la altii care au ore mai putine, si se simte la salar........Dar ca sa facem , si altii ar trai, asa cum si noi vrem sa traim........ Speram sa nu fie mai rau.
Eu sunt increzatoare ca o sa-ti gasesi de munca altceva, destul de curand, esti desteapta, inteligenta, trebuie sa apara ceva.

MARINELA
P a t t y - la 11 luni new
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
matgravidut spune:
Salutare fetelor...
Miri, imi pare asa de rau ca treci prin asa ceva...
Si aici situatia este destul de grea... multi oameni isi pierd job-urile...
Nu mai zic de temporari ca ei sunt primi vizati... dar si cei care lucreaza full time. Numai in luna trecuta in Canada si-au pierdut locurile de munca 75.000 de oameni si in Statele Unite undeva la 580.000. Intr-o singura luna... e de necrezut.
In alta ordine de idei micuta mea nu vorbeste... dar am o poveste haiaosa. I-am tot repetat intr-o zi "Cocosul face cucurigu" de foarte multe ori... apoi facuse ea ceva si ii spun "Cucurigul tau de fata" la care ea se uita la mine zi zice "Cu. Cu.". M-a dat pe spate...
In seara asta m-am uitat la 3 filme de Craciun... Am plans mai fetelor mai rau decat atunci cand eram gravida...
Va pup.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
Ellenuta spune:
neata zuzici,
haideti sa va dau
.. cine doreste, cine pofteste ..
a mea gaza s-a cam mienunat azi-noapte .. m-am dus de vreo 3 ori la ea, cred ca ii sparg dintisorii .. sa stiti ca a baut bine din bibe avent, nu a mai facut vaacum tetina .. dar cand trage din bibe se aude un zgomot asa .. cum intra aerul in bibe .. e normal??
miricule noi te intelegem si te iubim oricum .. nu ne suparam pe tine, Doamne fereste. ne-ar fi placut sa fii alaturi de noi dar daca nu se poate, nu se poate, nu e un capat de tara si sigur vom gasi noi alta ocazie sa ne vedem in gasca mare!!!! hai capul sus iubita, sunt sigura ca iti vei gasi un job care sa-ti placa la fel de mult la acesta.
fata si baietii frumosi
grati uff dudu mic si scump .. bine ca ati aflat ce anume e. tinem pumnii sa se faca repede bine dulceata mica.
miki off .. imi pare rau ptr jobul sotului tau .. e tare nasoala sitiuatia cu locurile de munca in ro ..
lavi ce dor mi-a fost de voi!!!! am savurat pozutele cu bebe C .. cat s-a schimbat la fatuca, incredibil .. iar motul e marca inregistrata, tare dulce e. parca i s-au schimbat si ochisorii sau mi se pare mie?? pupam piticul
dana a facut si alberticul buf .. off .. cred ca la un moment dat toate ajungem la asta, din pacate .. stai sa vezi cand o merge in picioare ce cazaturi o sa ia .. eu ma minunez cum de nu e vanata eva la cate bufuri ia ..
alberticul dulce
dau strigarea ..
MIKI BABY, LALAD, ALINATUDOR, ROLI pe unde fetelor??
ZUZICI .. ATENTIE PARTYUL E PE 21 FEBRUARIE, NU 22!!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun