LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Pe unde santeti dragelor gospodinelor? Bubulinelor Eu am terminat piftia, am dat cu aspiratorul, voi dormi putin ca sant kapput de la 5 dim. iar cand ma trezesc sterg praful in sufra Azi am adus o oloaie de la sv. sa fierb ce trebuia pt piftie Imi era o rusine cand am iesit din restaurant Dupa ce am terminat treaba in bucatarie, am spalat oala si a trebuit sa o clatesc in cada la cat de mare era O duc maine dim. inapoi,am intrebat daca pot sa o iau si nu a fost problema pt ca nu sant clienti asa multi la rest.si mai au inca 3 oale mari
Mie imi arata ca a scris Ana de France dar cand intru ultimul mesaj este al meu, cel de aseara
A venit si pachetul de la Maria, un plovaras cu gluga Pupici si spor la treaba

revin pe seara...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca intru si eu sa va salut. Noi ne-am intors la Cluj deja.
Astazi am fost anuntata ca a ajuns in sfarsit pachetul la Bucuresti la Mihaita, baietelul din grupa Cosminei si la fratiorul lui. Am avut o devarata epopee cu Atlasibul cica Posta curierat rapid a ajuns pachetul abia dupa o saptamana. Va povestesc maine intreaga poveste ca de la un simplu pachet care normal trebuia sa ajunga in 48 de ore s-a ajus la o istorie intreaga, am dat peste 10 telefoane la Bucuresti si fax o nebunie intreaga, asa un gust amar mi-a lasat faza ca pana la urma nu a iesit din cauza lor nimic cum am programat sper macar copilasul ala sa fi fost bucuros de hainute sa si ii fie potrivite toate, cu papucasii am stat pe ganduri ca nu stiam daca ii sunt buni.
Spor la treaba, la cozonaci si la piftii si la toate bunatatile ce le mai faceti voi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvie, cine stie...poate au gresit adormitele alea de la Atlassib Eu cand trimit pachet in Bucuresti, ajunge sa zicem a 3-a zi pt ca ramane o noapte in Sibiu. Bine ca s-a rezovlat si se bucura si baietelul de cadouri

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Intreb ca si anul trecut: cine e mos Craciun la protv??? Busuioc? in fiecare an ramane o enigma pt mine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...intru si eu rapid ca azi nu am avut vreme de forum...
Am terminat cu mancarea cat de cat, am facut ciuperci cu maioneza, salata de boef, maine fierb sarmalele, am facut pasta de peste,chiftele, maine mai fac vinete si un platou mare de mezeluri, cascaval si tot ce trebuie.Mai fac si o salata de cartofi cu muratura si sunca. Piftie eu fac de anul nou, intotdeuna asa am facut.
Imediat mai dau o tura la Real ca am uitat ca Sandra merge maine la colindat cu colegii si imi vine trupa si aici . Trebuie sa mai cumpar suc si inca niste castraveti, rosii si ardei ca am uitat complet.
Maraki, mi-ai facut pofa cu piftia...imi place de numa dar fac de anul nou.
Silvi..urata amintire...uita si bucura-te de sarbatori.

Maine la ora 18 e programat mosul sa vina...sunt curioasa cum va reactiona piticul .
Azi au venit finii nostrii si i-au adus lui Dani un costum de spiderman, mai primeste unul de la socrii . + un set de power rangers ceva...maine il va primii de la mos.
Giova..sper ca ai ajuns cu bine.
Merg sa il culc pe Dani sa putem sa dam o tura la cumparaturi...ramane Sandra de paza. A slabit putin puiul meu...nu mananca mai nimic si tuseste .
Spor la treburi tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...Busu e normal...nu ii recunosti vocea?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

pai tocmai vocea m.a bagat in ceata Am recunoscut ochii dar nu eram sigura Wow cata treaba ai facut!!! Si eu tot de anul nou faceam piftie dar acum am prins ocazia sa aduc oala de la sv. pt ca va fi inchis 2 zile si nu au nevoie de ea O mai tin pt sarmale maine Sanatate puiului sa bagi film cu moshul de maine ca pe mine iar ma apuca plansul cand ma gandesc ca nu avem nici anul asta

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutare!!!!!
am ajuns cu bine, nu am pozitie buna de scris.......
incerc sa deschid cap. nou, vad eu daca mai revin.... nici nu v-am citit, poate am mai mult timp maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput