Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Mitza dar de ce nu gateste barbatu-tau intr-un tricou vechi, ceva?

Raspund eu, neintrebata:
varianta 1: tricoul vechi trebuie si el spalat pt a fi pregatit pt urmatoarea sesiune de gatit. plus ca george oricum trebuie sa faca dus, cu sau fara tricou, deci este vorba despre familia Toader care este eco si salveaza apa bucuresteana si mondiala implicit.
varianta 2: este nonconformist
varianta 3: in multe culturi pregatirea mesei si mancatul este un pre-preludiu in cuplu. aici as mai putea face niste disertatii referitoare la casca de baie, dar ma opresc.

mitza, te rog sa ma ierti ca ma ocup cu maimutareli p-aici in timp ce tu muncesti pt concurs, dar m-a lovit psihic rau criza salariilor avas.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uffffffffff, am si io o problema: nu-mi place sa fac ceea ce mi se da de facut - de ex, m-a rugat gabi sa-i cos un nasture la camasa prin vara 2007. si nu l-am cusut nici pana acum - el ma roaga sporadic - adica atunci cand vrea sa imbrace camasa, io ma gandesc ca ar fi totusi frumu din partea mea sa i-l cos, da' nu pot, am un blocaj psihic
asa si cu sorcova lu fi-mio. de vreo 10 zile ma tot mosmondesc la ea, si-i o treaba de maxim o ora. ma gandeam pana la urma ca-i cumpar una, dar am vazut prin targ de-alea facute cu flori de la coroane de mort - brrrrrrr - si mi s-a ridicat parul pe spate. acum m-am re-apucat, dar tot fara tragere de inima -dupa cum vedeti, stau sa scriu in loc sa trec la treaba.
stiti vreun remediu?
exasperata de ea insasi
c

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda
Poate familia Toader este ecologista din cap pana in picioare, nu cunoastem amanunte de la fata locului.

Apropo de "vestea minunata", rad si eu ca sa destind atmosfera, ca Virgil ma cam pune pe jar cu elucubratiile lui profesionale. Pe scurt vrea(si e cazul, aici sunt de acord) sa-si schimbe jobu'; din pacate tinde spre alta directie decat aia in care tind eu.
Cred ca principiile mele de nemani****re si democratie in casnicie cam dau cu oistea in gard la faza asta.

Mergi la inceput

Corap si pe noptiera mea zace un nasture de la o camasa de-a mea de vreo luna.
Dar m-am pus eu intr-o zi si am schimbat elasticul la vreo 3-4 perechi de pantaloni de-ai fetelor care devenisera nepurtabili prin labartarea elasticului. Am fost mandra de mine ca am redat circuitului folosintei atatea perechi, facand o economie de... si o ecologie de...
Asa ca, la treaba!
Cu sorcova absolut de acord. decat o tiganie pe care dai o gramada de bani, mai bine iese din manusitele tale pricepute ceva `hartistic. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Voi intarzia cu anuntarea rezultatelor caci inca nu pot deschide grila lui Lavi. Ma straduiesc sa rezolv in maxim 1 ora.
Softul nu este pregatit, dar echipa tehnica lucreaza.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corap, si eu sunt la fel la chestiile impuse de lucru manual, in schimb as face orice altceva in acelasi domeniu, in acelasi moment. si picasso era la fel. si mai pot sa dau exemple. ACEASTA ESTE DRAMA MARILOR SPIRITE ARTISTICE, trebuie sa invatam sa coabitam cu acest geniu creativ din noi.

ca sa revin, cred ca trebuie sa-mi caut de lucru. de-ala pe bani, nu de-ala de bricolat

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

problema tehnica este rezolvata. Grila finala a fost trimisa membrilor juriului la avizat.
Sunt in masura sa anunt clasamentul Silviei. mentionam ca nu a fost luat in calcul la finalizarea jurizarii datorita faptului ca a evaluat doar dupa impresia artistica personala si nu s-a potribvit la modul de calcul mult mai complex pe care l-a folosit juriul de coscadare.
Lavi te rog sa imi spui daca la Silvia esti de acord sa pun toto clasamentul sau doar locurile 1, 2 si 3.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu prin zona...suhnt varza de suparare, ieri seara mi-a vomitat maimutza de 2 ori, a scos tot ce mancase nedigerat, apoi mi-a tras si un scaun moale, moale.. (scuze pt detaliile "tehnice"), toata ziua de ieri si alaltaieri mi s-a plans ca o doare burta. Ce naiba poate fi? Vreo indigestie ceva? Acu vad ca e bine, n-a mai vomitat, febra nu mai are...sa ma risc sa fac un drum pana la pediatra sau sa mai astept sa vad? Mi-e nitel groaza de drumul pana la Dorobanti, ca acolo e dr ei, fac mai mult de 3 ore dus/intors, plus inca 2 ore de stat pe acolo, pierd toata ziua. Voi ce ati face?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mitza, la Silvia pune locurile 1-2-3-4.

Madau, daca nu face febra si nu se complica as tine-o acasa cu regim, mancat f putin, sa isi revina. Nu poti sa abordezi drita la telefon?

Eu am patit-o la Herculane cu Silvia in 2006: ziua bine, noaptea voma, apoi diaree, febra 38-38.5. Am sunat pediatra din Buc, a zis ca suspecteaza o enteroviroza, o zi am stat mai mult prin hotel ca era cam lesinata. Urmatoarea zi si-a revenit cu febra si moleseala, dar am mai tinut regimul.

Mergi la inceput

Asadar dupa o lunga munca de punctare, gandire, evaluare, toate facute cu maxima obiectivitate din partea membrilor juriului, adica
Eu, Mita cu cei 2 tehnicus
Lavi
Madau
Roxi
Fee
sunt in masura sa anunt rezultatele.
Vor fi anuntate primele 3 locuri, asa cum am stabilit.
In urma votului liber exprimat clasamentul este urmatorul:
Locul I Corap cu felinarul Itsi-glitsi

Locul II Anda77

Locul 3 Noki

Daca doriti sa punem si punctajele la cei 3 nominalizati le punem.
Daca majoritatea decide si publicarea grilelor o vom face.
Mesajul de final este al lui Lavi, mi-la trimis pe mail dar pana la urma mi se pare cel mai potrivit pentru inchiderea concursului:
"Pana la urma bravo tuturor ca si-au facut timp, cumparaturi si mizerie in casa si au participat!"
Mita

Mergi la inceput