Salajence la apel!!!![70]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia, mai pun un model delaptop si vreau sa vad ce parere aveti de el comparativ cu pretul si firma

http://www.emag.ro/notebook_laptop/notebook-dell-inspiron-1525-dual-core-t3200-20ghz-2gb-160gb-blue--pJ834J-271570621BL#Ancora_Rate

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Oti, cum e botezul ? Inca va kefuiti ? Abia astept sa vad cum ati petrecut si cum s-a comportat Alex !

Va tzuc si va urez usor , merg in pat ca-s franta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor din Zalau....caut un centru spa sau sala de fitnes nu stiu exact ce .... unde se face si epilare definitiva.... stiu ca pe doamna o cheama Violeta si inainte o chema Fanca...Va rog daca stiti sa ma ajutati ... cum se numeste sau un nr de telefon Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Fetelor din Zalau....caut o centru spa sau sala de fitnes nu stiu exact ce .... unde se face si epilare definitiva.... stiu ca pe doamna o cheama Violeta si inainte o c chema Fanca...Va rog daca stiti sa ma ajutati ... cum se numeste sau un nr de telefon Multumesc

Angelinne

Centrul se numeste MEMPHIS , nr. de tf. nu am .
Sper sa te fi ajutat !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor pentru gandurile buna. Sper ca sunteti bine cu toate. Noi obositi dar fericiti. Am cateva poze cu tortul, nu sunt cele mai artistice, alea sunt in ap nasilor ( care nu au adus cablul de date ) deci le voi primi abia peste o zi sau doua. Va , si va doresc numai bine. Revin maine cu povesti ca amu is rupta de obo.http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/9760/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti nu pot decat sa spun ...cum sa ajunga si la mine o felie?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Va servesc cu o cafea maarreeee ... am dormit doar vreo 4 ore azi-noapte. Paula are o tuse uscata iritativa si a tusit ieri toata ziua si azi-noapte la fel. Acum vad ca a facut si febra. Of Doamne, maine avem si serbarea , sper sa putem merge .
Va doresc o duminica frumoasa !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun otilia k arata bestial tortul, iar nasa cu pruncul in brate ... ce sa mai tot lungim vorba ... esti experta ... FELICITARI !!!

Acum vazand acel tort cu crema de afine congelate, te intreb daca nu se pot inlocui afinele cu capsuni. Am intrebat inca de vreo 10 ori pe Paula ce tort isi doreste si a zis doar atat " cu capsuni". Mno ... nu vreau sa dezamagesc copilu' ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Aaaaaa .... si mi-am amintit ca am 4 balerine si o chestie din plastic pe care scrie " La multi ani" care se pun deasupra pe tort , le-am pastrat de la tortul Andreei cand a implinit 5 ani . Ma gandeam sa facem ceva gen patinoar la suprafata in care sa infingem acele decoratii si daca imi spui unde mai gasesc mai cumpar si altele . Poate in K ??? Si atunci sa fie tortul rotund, daca e posibil acea crema de iaurt cu capsuni prin ea si deasupra sa punem decoratiile, iar pe lateral , m-am gandit, ca ar arata bbine niste chestii din alea multicolore , dar nu bilute , sunt ca si niste ace subtiri ... ce parere ai , ar merge ???
Hai ca abia astept sa te trezesti si sa-mi spui daca ar fi ok , ca deja ma prea stresez cu tortul asta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Otilia , am intrat azi pe blog-ul Mihaelei si am vazut tortul facut de ea pentru Diana care are acele bombonele de care scriam mai sus , multicolore. Banuiesc k se gasesc asa ceva si in RO, voi incerca la K sa vad ce gasesc.

Mihaela, tare mult au crescut fetele si parca Diana e foarte maturizata . Foarte frumos scri , de fapt, am mai spus asta , dar ce sa-i faci daca imi place sa te citesc

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput