Salajence la apel!!!![70]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Multumesc fetelor, a fost greu dar pina acum m-am abtinut bine de tot. E adevarat ca pofta mai am si am inteles ca tot voi mai avea ceva ani d'aici incolo dar sper sa ma tina Dumnezeu asa.
Aveam io o teorie legata de fumat, asa, o teorie pentru copii de varsta gradinitei, ziceam ca iti trebuie vointa multa si vointa asta vine numa de la Dumnezeu sub forma de sageti si loveste care incotro.
Si uite asa ma fofilam la barbatu meu cand mai auzeam vreun apropiat ca s-a lasat de fumat, ii ziceam ca l-a lovit sageata , dar ca pe mine inca nu ma nimerit. Si scapam cu putine mustruluieli. El e cuminte, dar are el o figura cand nu-i convine ceva si io care mi-l cunosc, ma prind de numa.
Acu imi zice si e mandru de mine "te-a lovit sageata, ih?"
Tu Bia bag sama ca stai intr-o zona total lipsita de sagetele, dar nu o sa te tina mult, sa sti

De mine, ce sa va zic, ca ma supara sor'mea asta, off, o sora am si io si asta imi da dureri de cap. E nervoasa. Rau. Si nu recunoaste. Ba mai mult, se ataca pentru lucruri marunte si apoi e iar nervoasa. Si o ataca pe mama si tot asa. Cel putin ele doua nu se inteleg deloc.
Naspa situatie ca eu sunt pusa oarecum la mijloc. Si m-am saturat!
Eu tin emorm la ea si stie lucrul asta, dar as vrea sa nu mai fie asa nervoasa si sa nu se certe cu mama. Se cearta pentru nimicuri, dar tot cearta e! Apoi ii pare rau, si isi cere scuze si tot asa...
Ufff

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata si de la mine. Olimpia, tinem pumnii sa se acomodeze Alex repede.Adriana, of, saracuta Paula. Da Doamne sa scape iute si fara injectii. Tinem pumnii la serbare.Bia, ce bucataresti azi?Miha, neaparat sa faci si un far. Si spui ca ai reprodus "insula fericirii" . Mancare tematica. Io astept sa vina mami sa stea cu copii sa merg la dr. Iar a scazut productia de lapte si iar intru in panica. Saptamana trecuta trebuia sa ma schimb de 2-3 ori pe zi asa curgea din mine. Acu, ioc. Of, ce ma enerveaza! O fi de la oboseala? Asa zice Claudia. Treaba e ca nu m-am simtit obosita acum cu pregatirile de botez, deloc. Aseara insa la 1 jumate am crezut ca lesin de somn. Nu imi puteam tine ochii deschisi, si Alex urla intr-o veselie. Urla si sugea, ca si atunci cand i-am dat lapte praf. Si asta de pe la 11. Pana la urma, l-am culcat cu mine in pat si s-o calmat. Dar s-a trezit tot la 2 ore toata nopatea la supt. Eu cred ca nu s-o fi saturat aseara. Sa vedem ce zice si nenea dr.Merg sa ma pregatesc. Va spun ce o zis cand ma intoc. la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce sa va spun ca la 14.30 m-o sunat de la gradi sa ma duc dupa el ca nu doarme deloc, am fost , l-am adunat asa suspina saracu, opapat, s-o jucat da o dormit 15 minute, acasa era cu kk la cur uscat, sia sta nu suporta cand face musai sa il schimbi, amu maine o sa ii spun la educatoare ca poate asta o fost motivu.
merem la somn mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Paula inca tuseste, mai ales dupa sedintele de aerosol. Sper sa-i treaca pana sambata. La Andreea la serbare a fost foarte frumos. Acum ei sunt mari si si cu cine sa te intelegi.

Olim, nici aici nu te lasa sa stai cu copilul in grupa , pentru ca atunci ar trebui sa stea toti parintii alaturi de copii si ar fi o harababura totala. Nici in grupa nu te prea lasa sa intri , tot pentru motivul sa nu doreasca si ceilalti sa stea parintii cu ei. Se dezbraca pe hol si merg fiecare in grupa, pe cat posibil sa nu vada parinti copiii care deja au ajuns la camin. Poarta se inchide si la noi la ora 8.30 si numai daca suni mai poti intra dupa ora stabilita. Dar pot sa te asigur ca acest lucru, adica plansul si nedormitul , va dura cel mult 1 luna de zile. Dupa aia se acomodeaza si isi d seama ca nu are incotro si trebuie sa ramana acolo si va primi incredere ca nu-l lasati de tot , ci numai o anumita perioada. Dar, neavand incotro, te acomodezi si tu ca parinte si el ca si mic soim. Parerea mea este ca trebuie sa-ti impui sa fii tare , sa te gandesti ca nu e singurul copil care merge la camin si ca nu se "moare din atata". Va doresc succes pe mai departe si gandeste ca totul va fi bine !

Mihaela, m-am gandit ce ai putea face dar sunt total lipsita de inspiratie. Ma tot gandesc ce sa prepar pentru sambata, dar inca sunt obosita si nu ma pot concentra sa aleg meniul. Ideile Biancai sunt bune, daca tu crezi ca vei face impresie , spor la bucatareala.

Otilia, poate nu simti oboseala fizic, dar organismul si productia de lapte isi spun cuvantul. Mai odihneste-te , nu ami fii super-girl si ai sa vezi cum va veni si laptele. Poate sa nu vina laptic , daca zici ca Alex plange la piept. Eu am patit-o si pe asta. Sa ne scri ce a zis dr.

Bia, presa a scris ce au luat de pe site-ul IPJ cica. Sotul unei colege a zis ca a vazut-o pe femeie intinsa pe jos fix in giratoriu, la vreo 5 m de trecerea de pietoni, asa ca ... pe langa trecere acolo nu prea avea pe unde trece ca doar sunt rondouri de flori si nu as vedea logica. Cine a vazut impactul a zis ca zbura prin aer ca si o pasare. Azi au intrat din nou in operatie pe creier sa scoata si hematomul de pe partea stanga. Maine va fi publicat un articol in magazin salajean, poate intrati pe net sa vedeti si voi despre ce e vorba. Doamne-ajuta-i sa scape cu bine. Oricum starea ei e grava, recuperarea va fi de lunga durata , in cazul in care isi va reveni.

Giulia, eu zic sa lasi fomeile sa-si rezolve singure problemele, sa nu te mai implice si poate te vei mai linisti si tu. Ati gasit unde sa mergeti ??? Ati avut serbare ? Al tau i-a trimis mesaj lui Andreea cum ca ii e dor de ea si ca ar vrea sa se intalneasca. Dar pssstttt ... sa nu-i spui nimik , sa nu-l dam de gol.

Pup fetele, am fugit sa pap si apoi la teme !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Of, of, Olimpia. Sa dea DD sa va acomodati iute. Greu a fi la inceput. Parca ieri l-am dus si eu pe Andrei prima data, si uite deja e clasa I. Am fost si io la dr., nu am nika, creca numa cu capu da io fost rusine sa imi zica Deci mi-o zis sa il trec pe ora Romaniei, ca altfel americanu ma va termina in cateva luni. si sa ma odihnesc mai mult, altfel risc sa imi pierd laptele. asa ca o sa il ascult. Am inceput deja. Mi-am luat foi de prajituri, asa ca anul asta doar le voi umple nu am sa le mai fac eu. Si voi mai cauta sa mai salvez din timp cumparand si alte produse facute pe jumatate. Biaaaaaa da-mi idei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia , te-am sunat sa-ti spun ca sa faci tortul rotund ca am cu ce sa-l transport, o cutie de carton.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Azi am facut pe Moshu si am luat aproape tot, apoi am gasit si brad asa ca il avem in magazie. Am avut intalnirea cu profele si m-au incurajat si laudat din nou. pentru ele.
M-am hotarat sa fac rulada Biancai si ardeii, dar nu pot face farul Oti, ca nu stiu din ce . Oricum nu stie nimeni de la scoala de insula fericirii, or sa fie ei impresionati si asa...sa deduca, ce mai!

Oti, foarte bine faci ca te odihnesti, sa ai laptic la pui mic.

adriana, cand ne pui poze de la serbari?
Cu copiii ai dreptate, in general se adapteaza dupa o luna, doua. Eu insa am acasa doua exceptii: Diana a plans absolut in fiecare dimineata in cei 4 ani de camin. La ea era ca o obligau sa manance si ura caminul. Silvia insa n-a plans absolut nici o zi, deloc deloc. Asa ca la mine s-au compensat . Silvia nici macar aici saracutza nu a plans, desi era cu lacrimi in ochi la inceput cand nu se juca cu nimeni pentru ca nu stia vorbi cu copiii...dar au trecut si alea. Oooof, nu va spun ce aveam atunci in suflet, dar a fost bine ca m-am aratat eu puternica si am incurajat-o mereu. Asa ca olim, o sa fie bine ai sa vezi...dar trebuie sa ai rabdare si...tutun .

Noa mai viu, dupa ce culc fetele, ma duc sa mai invart prin casa una alta.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

salutare
stiu ca trebe rabdare, am putina da m-oi descurca cumva
blondo amu chiar m-ai suparat nu vrei sa imi dai poze sa iti vad feciorii, si nici casa ca ti frica sa nu fur modeluok am inteles mesaju
io is prin zona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
Otilia , te-am sunat sa-ti spun ca sa faci tortul rotund ca am cu ce sa-l transport, o cutie de carton. " Carpe diem ! "
Pai nu asa am stabilit? Auzi da un platou rotund sa aduci tu. Diametrul cel putin 26 cm. Si sa nu uiti balerina. Bombonele coloarte am eu de toate soiurile, marimile si formele. Asa ca nu iti da banii pe ele.

Mergi la inceput

bey ce noroc aveti cu torturile, vreu si io unu da sigur il manca soferii pana la cluj ca pana in spania nu cred ca rezista nimeni, mai ales de pui o blonda cu telecomanda
vad ca blonda nu da poze ma duc la ca maine o luam de la capat, apoi ma duc la piata putin, si mai vedem noi.
tuc toata gasca
adriana cum e Paula , cum a fost la serbare
ioana sunteti bine ca nu ai mai fost demult pe aici

Mergi la inceput