Salajence la apel!!!![70]
Raspunsuri - Pagina 15
olim spune:
fetelor ma duc la
ca deja ma ia diareea

mai pove maine
o saptamana excelenta tuturor

blondo sa stiic a io nu am gasit pozele nicaieri ori poate nu mai vad bine, nu m-ar mira ca nu mi-am facut un control de 2 ani
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
olim, cred ca Bia a sters postul, ca io am vazut pozicile
si acum nu le mai gasesc nici eu.
Tin pumnii pe maine, abia astept sa ne spui cum a fost. Hai ca ai baietel cuminte,
dulce.
usor la toate.
vorbe de copil...
Hobby
piticutz spune:
Olim, cum zici ca se pune rosia? O felie mai groasa? doar asa, spalata si taiata?...
Cu ceapa nu am facut mare lucru, mai inainte am desfacut sa ma uit daca e vreo diferenta intre ieri si azi si nu mi se pare ca ar fi...
Bia, eu nu am vazut niciodata poze cu familia ta.Da niciodata.
Mihaela, fain de tine ca ai vreme de scris impresii...la mine au trecut vremurile alea, de muuult...mi-ar placea sa ma apuc iar, dar ori is prea multe de scris si nu stiu de unde sa incep, ori am altceva de facut mai urgent.
Pe vremuri mie scrisul impresiilor imi servea ca antidepresant, am umplut caiete intregi (vreo 4 groase de 200 de file) cu "problemele" mele.
Asa ninge pe la noi azi, ca in povesti.Viscoleste zapada.De dimineata intr-una.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Va servesc cafelutza, cola, ceai si praji...
Iar is treaza de la ora 5 cand a avut Paula un acces de tuse puternic. Trebuie sa merg cu ea la dr. azi ca vad ca e si cu febra. Nici nu stiu cum va sta la camin pana dupa-masa cand are serbarea. De maine nu o mai duc. Of Doamne, mi-e asa mila de ea...
Mihaela, exact veioza din aia avem si noi pe perete , numai ca e culoarea roz. Am cumparat-o de la Ikea din Germania. Nu stiu cum sa fac cu patul acela. Ma gandeam ca daca se trezesc noaptea si asa chiaune de somn sa uite ca sunt la inaltime si nu coboara pe scari . Noi pe Andreea am culca-o sus , numai ca va fi scandal mare ca va vrea si Paula. Si patul asta are bordura la margine. Mno.... ne mai gandim... Cuptorul e electric, cu aerisire, am 3 butoane, unul pentru temperatura, altul pentru reglarea modului unde sa se incalzeasca si preincalzire, al 3-lea pentru a regla minutele. Am rotisor la el si lumina tot timpul in cuptor. Eu is multumita. Inca nu am gatiti nimik, doar sambata seara tarziu l-au terminat de mmontat , iar ieri am fost la masa la socri.
Olim, dupa cum ti-am mai scris, ai mare grija cu stresul tau ca ii transmiti copilului toata teama si grijile de la tine. Poate din cauza aia a facut saracutzul de el si diaree. Incearca sa fii "barbata", gandeste-te ca nu e nici primul, nici ultimul copil care intra in colectivitate, ca totul va fi bine. Nu mai fii asa de stresata sa nu ii mai transmiti stari din astea negative puiului mic. Tzin pumnii ca totul sa fie ok si abia astept sa intru deseara sa vad cum a trecut prima zi . Mult succes !!!
Cami, eu mai stiam de varza proaspata batuta si pusa pe deget. Nu vreau sa te sperii , eu am incercat toate leacurile si medicale si babesti si nu am scapat de bisturiu. Dar mi-a facut anestezie locala si nu am simtit nimik. Ai mare grija sa nu-l strangi in pantof, chiar asa cu ce te incalti ??? Eu nu suportam sa ma atinga nimik , da nimik in acel loc, nici macar sa pun degetul sa mai apas pe alocuri sa mai iasa puroiul nu am suportat. Doamne-ajuta sa te vindeci rpd !
Bia, ce sa zic eu de bucatarie ... e pusa de mult la Elvira in magazie. Nici nu mai gasesti modelul acesta in magazin. E ceva mai deosebit. Dar sa nu-ti inchipui ca e mare cat cea care am vazut-o la carefour. E asa mai micutza , dar cu functiuni mai deosebite. Cat despre cadou, nu e cazul sa te stresezi, doar am mai spus. Eu sunt curioasa cum se vor intelege piticii nostri.
Va tzuc ... am fugit sa ma pregatesc de serviciu. Azi merg sa donez sange pentru doamna care a suferit accidentul joi dimineatza la giratoriu de la sala sportului. E matusa unei colege. Cica e foarte rau , e in Cluj. Sunt o familie de oameni deosebiti, pacat ca i-a lovit acuma soarta asa de rau. Poate o stiti si voi careva, d-na era moasa la sala de nasteri , o cheama Mariana, are 43 ani si o fetita in clasa a XI-a. DD sa-i ajute sa treaca cu bine peste acest mare necaz.
Va doresc o zi minunata si o saptamana usoara !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
'neata! Adriana merci de cafeluta. Sa mergi cu Paula neaparat la dr dac are febra.
printesa mica.Noi am avut o noapte ciudata, a tot marait aseara in patut, parea mereu infometat. Cum il puneam la tzitzi cum se repezea ca un hamesit, sugea un sfert de ora, lasa tzitzi credeam ca gata, apoi plangea, cauta iar sfarcul si tot sa. I-am facut si niste ceai ca deja nu mai puteam dar geaba. Pe la unu jumate l-am pus langa mine in pat si i-am dat sa suga, ma gandeam ca il doare burtica si se va calma in felul asta. Problema e ca ne-am trezit abia la........6!
Noa, sper sa nu se mai repete. Asa m-am speriat de numa. Am dormit ca betonul, nu ca si alta data sa constientizez ca e copilul langa mine. Of, cate mustrari de constiinta mi-am facut. Cred ca am fost rupta de obo, altfel nu imi explic.Olimpia, multa bafta azi la gradi. Ai zis ca sta Alex pana la 3. Doarme acolo? Eu stiu ca la noi asta era problema cea mai mare: dormitul la camin. Doi ani l-am luat la ora 1, inainte sa adorma copii. Ori eu, ori mami, ori sora-mea. Andrei era denumit de personalul caminului "iedul cu 3 capre "
Asa nu erau probleme. Daca se intampla sa nu putem merge dupa el niciuna din diverse motive, ii explicam, si o data la luna sa zicem nu era mare bai. Ramanea. Dar nu de mai multe ori.Desigur ca nu toti copii sunt la fel. Fata Claudiei, prietena mea, care e de o varsta cu Andrei nu a avut deloc probleme de acomodare. De la 2 ani a mers la camin fara intreruperi, nu ca la noi.Deci, bafta, sa aveti o zi usoara azi.
Bimilit spune:
Doamna cu umedul
Scris la 02:12 - 10 Dec 08 de catre cabral
Termin directul (dupa cum vedeti viata mea incepe dupa directul de seara, ce-i inainte e alt film) si opresc al meu Citroen C-Crosser la Rompetrol sa culeg niscaiva tigari si Cola…
La coada cativa domni si o Doamna, usor morcoviti si total lipsiti de chef si sclipire (eu, aceeasi tipologie). Doamna de care spuneam, cam 30 de ani si 1,70m, 120-90-120 (silicon tuning) isi rodea o unghie (mai avea inca 9 tot false de ros si nu mai prididea cu asta) si cotcodacea la telefon de zor:
- Hai fata nu ma mai scoroji cu rupta aia cu gentile ei pline de praf ca ma plictisesc maximum! Fata, aia nici oja nu stie sa si-o intinda frenci si se da doamna la Bambu, fata, cand sta picior peste picior de parca o fi printesa de Hohento… Hohentu… Huhento-rahat cum i-o chema pe-aia!
- (la telefon, indescifrabil)…
- Fata, stii ceva? Stai fata ca iau niste bere si crontaitoare si vin la tine ca nu se mai poate! Auzi fata? Mie mi-a murit bateria la Prada si sunt pe Ciocolate asta si nu te aud cum trebuie, fata, ca se freaca cerceii de el. Ma sui acum in treiar, fata, ca sunt cu ala cabrio si vin la tine. Vezi ca iau si servetele din alea ude ca sa ma demachiez ca ma tine fata, fata.
Si se apleaca, ia un pachet de servetele umede (berile le luase deja - Ursus la cutie) si se baga in fata, le tranteste pe tejghea si arunca o privire jumatate condescendenta - jumatate persiflanta catre noi, plebea. Ma vede, da sa schimbe mimica dar cand realizeaza ca ma uit la ea ca la un arici de tundra cu bube pe tepi intoarce capul spre vanzator si rosteste:
- Hai domnu ca nu am de gand sa dorm aici!
Domnu incepe sa scaneze produsele pe rand si cand ajunge la servetele… (mi s-a parut ca vad un zambet fugar pentru o secunda) ridica ochii si spune:
- Stiti, astea sunt pentru alt fel de probleme.
- Auzi draga, probleme ai tu ca trebuie sa muncesti in loc sa te duca capul sa faci bani, da cu ala sa faca bip si zi-mi cati tre’ sa-ti dau!
- Eu va scanez asta, nu-i problema dar… nu cred ca sunt sigur ca asta vreti. Poate vreti sa…
- Poate vrei tu sa te dau afara pe criza asta smechere!
- Stiti…
- Ba tu vrei sa m-agati?! Ca m-am saturat de astia ca voi! Tu stii cu cine sunt io? Vrei sa-ti dea ala foc la benzinarie?! (isi da ochii peste cap si se uita spre noi) Toata lumea crede ca e loc pentru toata lumea frate!
Baiatul de la gazarie, chiar simpatic… cedeaza si spune, probabil, cea mai usturatoare fraza din istoria Doamnei, motiv pentru mine sa ma pravalesc peste raftul cu bomboane Merci(pentru a carui rearanjare cu lacrimi de ras in ochi mi-am irosit 10 minute):
- Ma scuzati DOAMNA ca nu mi-am dat seama ca aveti probleme cu…
… hemoroizii! Caci, stiti, acelea sunt servetele pentru hemoroizi, adica de dat la cur si nu pe fata! Cu toate ca le-ati putea confunda oricand! Curul cu fata, adica.
Toata lumea din benzinarie izbucneste intr-un ras cu sughituri, bale, hamaieli si hahaieli, Doamna clipeste des, da drumul la suvoiul de injuraturi, noi si mai abitir cu hohotele, Doamna trage o palma la standul de gume, gumele se imprastie, noi ne imprastiem de ras, Doamna iese din benzinarie si pleaca spre cabrio injurand in continuare, noi aplaudam frenetic si radem isteric!
Iata servetelele demachiante pentruwww.hemoroizi.com.ro/" target="_blank">....
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
'neata!!!
multam de cafei!!!
cami, iti trimit PM cu albumul de poze.auzi , soro, da ai primit Pm de la mine saptamana trecuta? ca nu ai zis nik.du-te la dr cu unghia ca nu-i de glumit cu asa ceva.
adriana, fugi la dr cu paula.scumpica de ea
,of sa treaca de serbare si apoi iti sta acasa sa va linistiti.auzi si noi avem pat supraetajat.si e ok.nu are cum sa cada de acolo.chiar de e somnoroasa,trebuie sa faca 2-3 miscari pana ajunge la scarita .al nostru are marginie destul de inalte, la rasucire prin somn, clar nu poate pica.bine , acu sa recunosc ca tudor a dormit doar o noapte in el, asa de curiozitate, ca in rest partea de sus e depozit de haine
.tudor doarme in alta camera ,iar matei doarme in partea de jos a patului.soro, ptr cadou tot nu te-am iertat
,tu crezi ca viu cu mana-n jeb
?ma orientasem si eu dupa cele scrise aci de tine si eram happy ca am scapat de-un stres si apari mataluta cu bomba.of,of, mai, mai
.da nu-i bai lasa ca ma bag io la creatie singura,nu te sun sa te intreb nik.oi gasi eu ceva sa te sochez pe tine
.auzi , zi si numele de familie a moasei, ca asa mariana mie nu-mi spune nimic.of , Doamne, ce necaz.
oti, pup micul crestin.scumpicu de el
abia astept pozele cu el, sa-l vedem cat e de mare.ce bucatarestii azi? baga neste idei la blonda
.
mihaela, parol ca-i de tata kk-atu casa mea.ai vazut cum arata fata principala?a gresit toata luimea la casa asta :prima echipa de mesteri si apoi nenea cu geamurile[care de 2 ori a dus si a adus geamurile], de au avut ce modifica mesterii.si stai ca o parte a casei nu-i pozata , ca-mi fu mie rusine sa pozez, arata jalnic
.
aaaaaaaaa, si Tudor seamana cu tata-sau .acu ,parca s-au mai domolit fetele, da am avut luni agitate
cu telefoane si mesaje, de-mi venea mie sa-i arunc tilifonu
.o sa fac poze recente cu flacaii din doatre ca alea vazute de tine is de anu trecut si din vara de la festivitate[d'onsoara
din poza e sora lui colegu].
olim, bafta la gradi azi.sper sa aiba alt sistem in spania decat la noi.adica :ai lasat copilu si ai plecat .se inchide poarta si tu mami apari peste 2-3 ore in functie de cum stabilesti cu educatoarea.
giulia, ce faci muica? cum stai cu tigara?sa ne spui ce ai shoppingarit la cluj.
elviraaaaaaaaaaaaaaa,astept
o cafea virtuala di la tine.
va tzuc apasat.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaaa, deci pentru mine ai pus bancul de mai sus? Mai poate chiar m-ai salvat de o problema grea... De vreo 3 saptamani a aparut, nici nu stiam ca se exista sa am si io asa ceva. Si e nasol. Da nasol tare cateodata. Noa, amu sa ma apuc sa caut prin farmacii.
Stai sa vezi cu bucatareala. Am facut 2 feluri de mancaruri la botez: de post si de frupt. Am fcaut ciorba de adunare geneala si supa. Si supa de pui a trecut toata. Am o juma de oala de ciorba, da e si gulie inea si conopida si nu mai vreau sa ma risc. Stii ce crampe a avut Alex cand am mai mancat o data ciorba de gulii? Noa asa ca aseara am pus 3 morcovi, un patrunjel si o juma de telina , un spate de pui si un gat in oala magica, si dimineata am strecurat s fiert taieteii. Tocmai am mancat acum o farfurie de supa buna.
La felul 2 nu fac nika ca mai am carne si pireu, cred ca si sarmale da de alea nu ma mai ating, ca am uitat sa nu pap varza si nu tare i-o convenit ieri la Alex, desi am mancat numai 2. Fata, baga pe PM link catre albumul de poze.Minten ma apuc de adaugat si eu poze, le-am primit, dar cred ca se trezeste praslea. Cum am un pic de vreme cum ma ocup, si va trimit link la fiecare.
olim spune:
fetelor am lasat puiu la gradi la 8.30.am ajuns acolo era imbraca de acasa in treningu de gradi era asa bucuros, ca directoare si educatoare is blonde
o primit tati copii care o intrat in 5 minute, umbla pe coridor,o intrat in sala, s-o apucat de deschis dulapuri, o strigat la educatoare cand l-o certat, nici nu m-o bagat in seama cand am plecat.
o zas educatoare sa nu raman ca nu trebe, cei drept ca e foarte sociabi, amu sa vad la 1 cand ma duc dupa el.
am neste emotii, ca am pus perdelel la spalat sa imic aut ceva de lucru pana la 1![]()
olim spune:
cami si varza proaspata e buna, eu am pus felie de rosie groasa si sare si mi-am infasurat degetele cam 12h, peste noapte. Doamne ajuta sa scapi repede
adriana sanatate multa paulei
blondo vreu si io pozele pe pm please
elvira, ioana , maria