Salajence la apel!!!![70]
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
blondo il face cumva doctorul Morar, il cunosc personal ca am facut zootehnie generala cu dansu
o sa il caute maine la faculta sa vorbeasca cu dansu.
multam de pont
vvezi de ce te asteptam io sa aparti pe zona
i-am dat gem de gutui si dupa cateva linguri si-o revenit, noroc cu o babuta ieri la un magazin ca eram disperata.
ma duc sa vad livingu si ce ati scris si mai viu
amu ma uit la poze, da imi suna masa, e model ca din ikea, nu?![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
miha super aranjat, canapele is ektorp cumva
amu io te stresez cu intrebarile
super fain ati aranjat sa petreceti clipe frumoase in living

cami sanatate multa sa ai, pune rosie pe el si infasoara-l eu am tras-o asa 8 luni cu amandoua degetele si in vara m-au operat la cluj, si am ramas cu o sensibilitate mare de tot, plus ca unu nici acuma dupa 4 luni nu e vindecat de tot, ai mae grija ca nu e de joacaDurerile is groaznice plus ca is de lunga durata.Sanatate multa iti doresc
mihaela_s spune:
olim, uite cine stie produsele IKEA!
Da, Ektorp sunt! 
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
le stri c anoi ne uitam la ele de vreo 6 ani, si ne tot sacaim sa luam, luna trecuta erau la jumate pretu
, dar pana nu mai creste alex o lasam pe asta ca deja incepe sa se urce singur pe ea, se coboara, si in urmatorii ani v-a fii supusa unei lupte continui,a sa ca..
sa le stapaniti sanatosi

silvana_salajan spune:
Miha, super fain ati aranjat livingul. Sa fiti sanatosi, si fericiti acolo. Olimpia, ma bucur ca Alex e bine.
frumuselul.Cami, ai grija, sunt pacatoase durerile astea. Cu ce te incalti acum?Bia, da cu ce te-o suparat Tariceanu???
Fetelor astept si pozele din tg mures, sper sa le primesc maine si sa vi le arat si voua.
Adriana distractie placuta la chef. Sanatate Paulei.Giulia, Ioana, Maria? voi pe unde umblati?
si mai vin.
olim spune:
oti asteptam poze
cand vine nico la cluj ca delia sta pana joi?
sa va trimit alea![]()
blondooooooooo ce faci cu canea cine bea cafeaua mosu la cluj singurel
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim oti asteptam pozecand vine nico la cluj ca delia sta pana joi?sa va trimit alea Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
olim spune:
sa iti plateasca comision, ca ea o fost de 2 ori la cluj si .....
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Poti trimite si cana blondei, ca ma ingrijesc io sa bea o cafea de Craciun in ea |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi