tratament naturist amigdalita

tratament naturist amigdalita | Autor: IrinaL

Link direct la acest mesaj

Buna!
As avea nevoie de un sfat. Se pare ca am facut o amigdalita purulenta si cum e prima data cand mi se intampla, nu prea stiu de unde s-o apuc. Dr. de familie mi-a dat un tratament cu OSPEN 1500. Mai iau Hexoraletten si Nurofen, dar ma doare in continuare gatul de innebunesc. Ce as putea sa iau sa-mi calmeze putin durerea si sa nu interfereze cu tratamentul asta? Vreun ceai, ceva?...

Si inca o intrebare de o mie de puncte : e contagios? Pot sa se imbolnaveasca si copiii de la mine?

Va multumesc din suflet pentru orice sfat.

Irina, mami de Tudorica (4 ian 2006) si Ilenuta (19 ian 2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

IrinaL,nu am auzit pina acum de tratament naturist pentru amigdalita purulenta decit badijonari cu albastru de metil (se gaseste in farmacii ),asta stiu sigur ca da rezultate.Infasori pe deget o compresa sterila inmoi in albastru de metil si dai pe amigdala.Nu cred ca vei putea tu sa faci singura asta din cauza senzatiei de voma care apare cind ajunge degetul in git,dar pui pe cineva care sa aiba grija sa bage degetul pe linga falca.E preferabil degetul si nu un creion sau betigas pentru ca astea sunt rigide si te pot lovi.Eu am practicat metoda asta cu copilul meu in conditiile in care antibioticele nu mai aveau efect si ,pe urma,numai asa o lecuiam.Intre timp,pentru ca e iarna,poti lua untura de peste(ulei de ficat de morun}dar nu capsule pt. ca alea sunt suplimente alimentare si contin zahar si te pomenesti ca te ingrasi.Cind incep amigdalele sa te doara da pe razatoare un cartof crud ,il pui pe o folie de plastic apoi pe un prosopel si iti infasori gitul.Cind se incalzeste schimbi cartoful.Asta evita formarea puroiului.Succes

Mergi la inceput