Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
freshanana spune:
nikolici ce sa faci acum ? in af de azi cd vad ca e super fain in rest ploua si e urat (iarna si primavara si toamna)
cred ca aceeasi vreme o ai si la bucuresti
Raluca83 spune:
Neata fetelor,
am vazut ca vb de intalnirii in parc... as venii si eu , dar stau in Dr Taberei
si pana in Tineretului fac excursie cu caruciorul
.
Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.?
Va pupic
Bianca Florentina
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freshanana nikolici ce sa faci acum ? in af de azi cd vad ca e super fain in rest ploua si e urat (iarna si primavara si toamna) cred ca aceeasi vreme o ai si la bucuresti poze printisor |
Venim sa te vedem pe tine
MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza
freshanana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Venim sa te vedem pe tine MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza |
veniti, nu e nicio pblema
luam si pe corina si pe denisa si ne vedem si cu ele
musettepink spune:
| citat din mesajul lui Raluca83 Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.? Va pupic ![]() Bianca Florentina |
DA se poate,cunosc cazuri care au ramas si cand alaptau dar asa...
Minunea a venit!

de Luca Nicolae
freshanana spune:
| citat din mesajul lui Raluca83 Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.? Va pupic ![]() Bianca Florentina |
asa a aparut pe lume tatal meu :-))
Boo spune:
Raluca se poate !! Poti ramane la prima ovulatie, deci inainte sa-ti vina primul ciclu .. si evident nici ca-ti mai vine ![]()
Raluca83 spune:
Uau, am intrat in panica 
Multumesc de raspuns fetelor. Ma duc repede la farmacie!
Va pup
Bianca Florentina
freshanana spune:
| citat din mesajul lui Raluca83 Uau, am intrat in panica ![]() Multumesc de raspuns fetelor. Ma duc repede la farmacie! Va pup ![]() Bianca Florentina |
sa iei un test sau o pastila pt a doua zi ?