favorizare conceptie
Este prima data cand scriu aici .
Am deja un baietel dar mai vreau un copil.Noi am mai incercat pana acum dar degeaba.Timpul nu este cel mai bun prieten al meu si al sotului pt ca el este navigator
.Fertili suntem amandoi, dovada fiind baietelul.
Eu am avut ceva probleme pe endocol iar acum astept rezultatele la chiuretajul biopsic.Sper sa fie bine si problemele sa fie doar de natura hormonala
As vrea sa stiu cu ce as putea favoriza conceptia. Binenteles ca este nevoie si de multa munca
.
Va cer un sfat de la cele care s-au confruntat cu probleme la conceptie. Eu o sa intreb si doctorul dar este bine sa cer parerea si celor patite.
Multumesc pt intelegere.
Raspunsuri
goldi spune:
In prima faza, eu mi-as lua teste de ovulatie ca sa aflu momentul propice .
Dup-aia, daca nu apare reyultatul scontat, as face analize hormonale, HSG, histerografie, in fine ce mai recomanda dr.
Poate ai noroc si reusesti la prima faza 
bioana spune:
buna fetelor.nici eu nu am scris desi sunt inregistrata de ceva vreme.incerc sa raman insarcinata de pe la sfarsitul lunii iulie si inca nimic. anul trecut am pierdut o sarcina in 6 saptamani si 3 zile.e asa de greu caci ne dorim amandoi foarte mult un copil. am 33 de ani si ar fi cazul.sotul meu e innebunit dupa copii.cumparam cadouri la toti copiii prietenilor si avem o colectie intreaga de poze cu ei.sunt optimista dar mi-ar prinde bine un sfat......imi calculez zilele fertile, acum am inceput sa urmaresc si sa notez cum e mucoasa.ce sa mai fac?
i.pop
ana_maria500 spune:
Buna fetelor.
Ieri am primit rezultatele la chiuretajul biopsic. Se pare ca de la o infectie puternica am facut o rana sau ceva asemanator . Ce este mai " cu semnul intrebarii " este ca mi s-a spus ca as fi fost insarcinata (o sarcina incipienta). Sa imi pice cerul in cap , nu alta. Imi doream sa raman insarcinata si sa merg mai departe.....nu sa mi sa spuna ca " am fost". Acum nu stiu cat de corecta este interpretarea. Ce ma mai nelinisteste este ca rana ramasa de la ERAD (pt ca am facut si ERAD)inca nu s-a vindecat. Stiti voi vreun remediu care sa mearga intradevar? Am facut si testul HPV si a iesit negativ. Mi s-a mai spus ca este posibil sa fi avut vreo tulpina dar organismul a eliminat-o. Nu stiu ce sa zic.
Va multumesc si astept sa mai vb.
simonia spune:
eu as incepe cu o monitorizare, eco endovaginele in zilele 10-12-14 sa vezi cum evolueaza foliculii si endometrul, daca ovulezi intr-adevar(daca se sparge foliculul). in functie de rezultat, tratament pentru obtinerea endometru si foliculi maturi. daca cu astea stai bine alte investigatii pentru sot (spermograma) si pentru tine laparoscopie. e cea mai sigura.
Noroc in anul viitor!