fashion house outlet din Bucuresti

A fost cineva in fashion house outlet ? Am vazut un soi de reclama pe pro, de fapt ei ziceau ca s-a deschis un Jolidon in cadrul ......
Eram curioasa daca merita un drum pana acolo, eu de obicei sunt dezamagita de cele din strainatate ( de fapt de marfa care se vinde acolo )
Raspunsuri

sanse spune:
Noi am fost si nu stiu daca vom revenii curand....poate cand vor fi toate magazinele prezente.
In prima zi erau cam 40% deschise....dintre care jumatate cu preturi normale .Doar firmele mai mari aveau un timid 30-40% discount.
Cine a mai fost zilele astea ne poate spune daca a mai fost po****t....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

sanse spune:
EDIT: popu-lat
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

moana spune:
Am fost eu duminica...iac iac iac. Cam jumatate din magazine deschise. Iar intr-unele era o mizerie de nedescris...plin de murdarie pe jos si munti de haine in respectivul praf. Cat despre reduceri....maxim 50%. Soi pline de porcarii. Eu nu am reusit sa imi cumpar nika.

Andreea_k spune:
merci mult de lamuriri , chiar vroiam sa ajung pana acolo dar m-ati convins sa nu o fac .Eu niciodata nu am reusit sa-mi iau ceva care sa-mi placa din outleturi din nici o tara in care am fost insa ma gandeam ca la noi punem mai mare pret pe haine , accesorii etc si poate vin firmele cu oferte mai seriose si cu marfa mai interesanta.
Daca mai merge cineva pe acolo dupa ce se deschid mai toate magazinele poate ne mai povestiti.
Off topic : Ieri am fost in mag Victoria ( dupa vreo 4 ani )si am ramas uimita de hainutele pt copii , chiar erau f frumusele , am luat cate ceva de acolo.

Andreea_k spune:
Never say never.
Am avut drum in Militari joi si am fost si pana in outlet .Pt ca era in cursul sapt si in miezul zilei in parcare erau max 10 masini , iar in interior evident f putina lume.Am fost chiar uimita sa vad ca era de-a dreptul f curat , nu am gasit haine aruncate in cosuri ( in afara de Kenvelo unde erau gramezi de blugi aruncati intr-un colt pe jos , oribila imagine).Mai erau f putine magazine care erau inchise , cel putin mai mult de jumatate erau deschise.Reduceri destul de mari intr-adevar si varietate destul de mare , masuri diverse nu doar f mici sau f mari insa produsele de calitate nu mi s-au parut reduse la pret .Ma asteptam totusi la mai multe firme de renume (nu KVLO si Leonardo)insa poate cele ce urmeaza a fi deschise vor fi si poate vor aduce si lucruri de calitate .
Mi-am luat si eu pt prima data ceva dintr-un outlet respectiv o pereche de blugi de la Stefanel cu 100 lei si atat.
Din lipsa de timp nu am zabovit prea mult dar sigur voi reveni si alta data ca am ramas cu o impresie bunicica ( poate din cauza ca nu aveam asteptari prea mari ).
Poate inainte de Paste sau dupa mai fac o vizita.