FIV 206

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

catalina nu mai fii suparatzica....normal ca ne bucuram si eu personal de felicit sincer.Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina perfecta.sa fii un ou cu surprize simpatic foc.Nu te mai supara ca stii ca nu uitam de tine dar eu personal sunt cam cascata.Ma pregatesc sa fiu gravida si am pierderi de memorie asa...de antrenament....Te tzuc dulce si felicitari din nou.
Totusi nu stie nimeni nimic de dr.Costea?Ma refer la pareri si experiente personale nu din auzite.Pupici la gravidutze si nu numai la gravidute ca si noi alea care nu suntem "balonate" meritam pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ellanik si .

Mai fetelor incep sa ma enervez si sa ma ingrijorez.....unde e Moniland a noastra .....cata ecografie ii face ....fa bine si scrie ca io nu ma culc pana nu vad cat de rapide inimioare ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Catalina sarcina usoara si la termen si eu a-mi fac griji oare de ce nu a intrat sa ne spuna ce fac bebei???? Moni ai uitat de noi? hai ca nici eu nu ma culc pana nu ne spui ce fac puiutiDa stiu de ce nu aintrat sarbatoareste este emotionata

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Muffinuta-babutaFELICITARI. Uite asa mai imi dai si mie sperante unei alte babute care spera sa calce pe urmele tale! Daca erai pe aici mai pe aproape iti dadea baba cu ghiocul (adica eu - fetele de la intalniri stiou ce spun!) si iti spuneam si ce o sa vina pe lume.
Uite lui Catalina2307ii ghici 1 baietel, numai 1 de data asta si acum ii bate inimioara. Sa iti traiasca! I-ai spus sotului ca are sa imi de un Uzo de baut? Simie imi ies tot timpul 2, de nici nu mai stiu cand o sa am timp sa ii fac....
Koricica, Mihaelemi-au arspuns cei de la Unysin ca pot trimite in germanica pentru subclasele IgG - sunt 4 - fiecare bucata 200 RON + anticorpi antispermatici 70 sau 80 RON. Mai trebuie sa imi raspunda despre inca una. Noroc ca Mosul la mine a venit mai devreme din Austria preventiv, ca acum imi aduce numai analize, iar sotul cica vrea o masina de gaurit....ziceti daca e normal? Sa nu credeti ca are vreo meserie legata de dat gauri... In loc, sa mai ceara si el o spermograma, ceva, poate ii convingem pe cei de la Viena data viitoare ca nu are nevoie de ICSI+IMSI si o sa le fie bine si la ai mei in laborator

Mergi la inceput

Kitta iubita noi suntem numai pe analiz eeu luni am mai facut un pogon de analiza am mai dat 7 milioane de asta este acum vine mosul la noi cu analize si la anul pe timpul asta avem si noi bebei in brate asa este Koricica?
Eream sigura ca rezolvi la Unysin sunt foarte draguti si mie mia raspuns foarte repede la mail tepup si bafta multa
Moni ce faci???????

Mergi la inceput

KITTA induci lumea in eroare. Imi ghicisi o fetitza.

Mihaele .

Moniland dupa cum vezi suntem in greva. Nu mergem la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, imi cer scuze de inatrziere dar trebuia sarbatorit evenimentul. Nu stiu cat de repede bat inimioarele, dar bat si sunt doua.
Ii vedeti aici

http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3101234504/

Mergi la inceput

KITTA sa nu crezi ca ma fac ca ploua. Dam fetita si ouzo si adresa de la grecii care fac copii.

Mergi la inceput

Moniland sa ne traiasca, sa vina pe lume la termen sanatosi si frumosi.Zi si la nebuna paranoica ce dimensiune au sacii gestationali .

Mergi la inceput

YUPYYYYY va-m spus eu ca sarbatoresc bravo Moniland sa fiti sanatosi sa cresteti mari.Sarcina usoara fara probleme si la termen
Pentru toate gravidutelesi pentru cele care urmeaza cu testul pozitiv Ioana o sa fie bine si pentru noi cele care suntem in analize si in cercetaripentru toate fetele curajoase si luptatoare

Mergi la inceput