Nou stil de viata 239

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Va doresc si eu o saptamana cat mai frumoasa si cu multe reusite.

Zuzi crede-ma ca incerc sa imi tin greutatea in frau dar nu am dat raport ca e stagnare si am zis ca pana nu dau 2 kg nu am ce sa zic.

Trec printr-o perioada nasoala ,stiti ca Mara a avut anu trecut probleme respiratorii si am ajuns la operatie de polipi acuma ne confruntam cu acelasi lucru si suntem pe aerosoli si eu nici nu stiu daca traiesc sau daca e un vis urat,nu ma recunosc singura parca as fi spectator la propria mea viata.De asta nici nu am mai scris ,nu vorbesc cu nimeni cu papi nici macar nu vreau sa mai vorbesc ma gandesc numai cum imi pot ajuta copilul ca as da orice sa ii fie ei bine.4 saptamani facem aerosol 2 pufuri pe zi si dupa vom decide ce e de facut am acceptat si stiu ca poate deveni o dependenta dar numai pot .O trateaza ca o persoana cu astm la exterior si la interior e pur sanatos.Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic ca numai stiu cat de normala mai sunt la vorba.

De mine ce sa zic ma uitam dimineata in oglinga si nu m-am recunoscut asa ca vreau sa ma inchid de tot si sa ma trezesc din visul asta care nu se mai termina.

Gata m-am plans destul si iar ...

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Mihaser, te-am vazut cumva pe forumul de contabilitate la examenul de acces pt 2009?
Este cineva cu acest nume de user si ma gandeam ca esti tu si ca suntem colegute de suferinta.
Daca nu esti tu, scuze de intrebare. Oricum pupici.

MADELAINE

Da...am dat in 2007 si am picat la fiscalitate...anul asta nu am putut sa merg, dar la anul sigur il dau! ptr colega de suferinta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Si eu sper sa dau anul asta. Asadar bagam la greu invatat si dam amandoua in iulie.
Iti trimit pe PM id-ul meu de mess sa mai schimbam cate o vorba.

MADELAINE

Mergi la inceput

Gusta, draga de tine Ii urez multa sanatate Marei si tine multa putere, sa vezi ca va fi bine...

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne dragi!

am fugit in lume in weekend, n-am avut timp nici sa respir.

N-am ajuns la sala la programul de weekend, dar pot spun ca am facut totusi sport - vreo doua ore de sport extrem. Adica dansat non-stop la petrecerea de Craciun de la firma, pe pantofi cu toc de 12 cm. Trebuie sa va pun o poza cu pantofii astia, ca sunt din artileria grea!

Saptamana trecuta a fost oribila, azi e luni si parca au inceput sa se mai deznoade problemele. Azi am avut un hop care pana acum a trecut cu bine; si am promis ca daca trece cu bine, pana la Craciun, in plus fata de post, nu mananc nimic dulce!

Gusta, multa sanatate Marei! Imi pare rau ca treci din nou prin asa ceva!

Revin!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Fetelor, m-am gandit sa postez meniul de astazi, poate asa renunt la abateri, ca in week-end am calcat in strachini. Asadar
D- cafea
P-150 gr piept de pui + muraturi+ o portocala
15- 2 Eugenii
Cina- conserva de ton cu lamaie

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, asa deci, stai pitita si nu zici nimic.

Gusta,

Carina,

Gabi, astept pozele cu pantofii minune.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Ne-am insanatosit si noi adica am scapat de bube, Marc tuseste insa ca un magarus, ii dau siropele da degeaba, dr a zis ca nu e grav, insa de cand l-a vizitat mie mi se pare ca tuseste mai rau! in fine, speram sa scapam si de asta acusi!
am vazut poze faine cu Meri,rolo si printesa ei, si Roxa!
lounu am facut mare lucru, pe aici prin casa, mai cumparaturi, serbare la gradi, sambata am iesit cu sotul singuri si tare bine a mai fost!
Marilena, imi pare rau de Mara ca e bolavioara, sper sa se faca bine cat mai repede si sa va bucurati cu totii impreuna de sarbatoarea Craciunului! multi
Anda zici ca v-ati plimbarit??? si la tine m-am gandit, daca ai sughitat zilele trecute sa stii de ce!
Miha nu am poze deloc, poate dupa Craciun pun cateva!a, am camera noua acum, asa ca da, am sa pun cat de curand

Trebuie sa inchei acum ca au inceput copii sa se lupte, asa ca e momentul sa-l duc pe primul in baie sa-l pregatesc de culcare! mai vin zilele urmatoare!
multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici
Raport 83 de kile, so, baga porcu' Zuzi
Cred ca am cam pierdut sansa de a intra cu 80 de kile in noul an.
Gusta imi pare rau ca iarasi treci prin momente grele. sa te imbarbatez putin si ii doresc multa sanatate Marei.
Gabi multzu de compliment.

Fug si revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

intru repede cu raportul: 65.7kg, adica -1kg fata de saptamana trecuta.

Merg sa mananc si fug la birou. Am obosit , vreau concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Vreau sa va scriu de mult timp, dar mereu se intampla cate ceva si trebuie sa inchid calculatorul.
Abia astept vacanta de sarbatori si o sa pot intra mai des
Azi avem serbare , abia astept !
In general suntem bine....sau incercam sa lasam toate problemele si sa ne facem sarbatorile frumoase.
La serviciu am mai ramas o mana de oameni...sper sa nu mai dea afara pe nimeni.
Oana e suspecta de astm , dupa sarbatori trebuie sa-i mai facem niste teste.
Doruletz e bine, creste si se face din ce in ce mai frumos
Eu nu m-am mai gandit la nici un regim, am ramas la aceeasi greutate, dar mai voi mobiliza dupa sarbatori.
Va pe toate!
Inchid ca cine stie ce mai apare si iar nu pot sa trimit mesajul

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput