Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Neatza si de la mine ,

Miha ,sa stapaniti sanatosi canapelele ,imi place cum v-ati aranjat .Sa va fie de bine si s-aveti pofta la bufetul international ,tu cu ce te-ai prezentat ?
Drum bun Dianei si tie emotii mai putine ,o sa te mai obisnuiesti in timp ,ia exemplu de la corianai

Vic,felicitari pt rezultatele lui Daniel ,faptul ca si-a propus sa lucreze in vacanta ,fara sa fie nevoit ,il recomanda ca pe un baiat serios .Bravo! cel mic cand intra in vacanta ?
Sa te faci bine cat mai repede sa fii apta de petrecut concediul ,sarbatorile .

Agho,hai ca ti-a mai trecut angoasa ,acum ca ai rezolvat si cu cumpararturile .Si maine te vei simti mai bine decat azi ,nu-a asa ? Interesant modul de-a scapa de stres , macar vizual ,cum te-ai descotorosit de dosarele de pe birou .
Cand povesteai de Ana si de pungi mi-ai amintit de TB ,cu vreo doo seri in urma ne-am hotarat sa mai dam o tura sa-si schimbe sotul telefonul si poate sa-i luam si lui TB unul ??? Tiberiu de obicei nu merge cu noi ca nu-i place la cumparaturi si cum isi terminase temele ne roaga sa-l lasam la un prieten care sta in apropiere .Dar inainte sa ne despartim ne zice :"si...va duceti sa-mi luati cadou ??"Noi ca car ...ca mar ...Cand ne-am intors la fel se uita in pungi ,sa vada ce i-am luat .Negasind ne spune :"cred ca l-ati lasat in masina"

corianai ,sanatate micutei ,sa speram ca va fi bine si veti putea pleca linistiti la bunici .Sa aveti sarbatori linistite si fericite !

Ana , cum a fost la serbare ? A venit ?

Andra ,are dreptate Agho chiar esti enervant de eficienta ,o bomba de energie ,in priza 24/24

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor...

Serbarea de aseara a fost S U P E R B A...n-am destule cuvinte ca sa va povestesc cat de frumos,de minunat a fost,cat de emotionant...si cum toti copilasii ziceai ca-s niste ingeri...Am plans de emotie si chiar si lui Marius i-au dat lacrimile,mai ales cand tarancuta lui o intrat la dans pe scena....priviti cum danseaza Luana ca o banatanca
Iar Aici
cateva poze.Nu sunt cine stie ce...si nu sunt toate...

Din pacate la Alex la serbare nu am mai ajuns,ca s-a terminat tarziu la serbarea Luanei...L-am intrebat daca s-a suparat ca nu am ajuns si era sincer cand mi-a spus ca nu s-a suparat.Ar fi vrut numai sa fim prezenti cand s-a jucat sceneta scrisa si pusa in scena de el...atat.Insa cea mai adanca dezamagire a lui a fost ca sceneta a durat doar 5 minute si imi spunea ca la cat a scris la ea si cat s-a chinuit cu regizatul,se gandea ca va dura cel putin juma de ora...dar a zis ca a avut succes,ca au venit si din alte clase si au vizionat,ba au platit si intrarea 1 leu si ca a fost aplaudat...Vreti sa stiti cum s-a numit sceneta...tine-ti-va bine:"Cosmarul lui Mos Craciun!".No comment!Alex si prietenul lui au fost detectivii care investigau o Craciunucidere...si s-a terminat cu happy end.

Una peste alta am avut o seara frumoasa...si da,e mai bine acum...va imbratisez cu drag si va multumesc pentru umerii de plans...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ana, frumoasa serbarea, au dansat grozav.
Mihaela, mi-au placut canapelele, sa le stapaniti sanatosi. Bafta la petrecere, poate castigi de data asta si drum bun Dianei.
Corianai, sanatate Evei si petrecere frumoasa la bunici.
Mara, felicitari lui Tb, asa deci, curios, curios sa vada ce cadou primeste.
Agho, mie mi-a trecut gripa de mult , mama este cea bolnava. a facut un AVC si mergem cu randul la spital(eu, fratii si surorile mele) , asa ca n-am mai avut timp de NET , nici macar sa va salut .

si
de si

Mergi la inceput

'Neata ,
dau azi o cafeluta virtuala...si va urez weeke end minunat!
Miha rock,multumesc de apreciere!A fost minunat,intradevar!
Va pup si vorbim!

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mhldvrc, muuulta sanatate mamei tale! Imi pare ff rau! Dupa ce ca erai suficient de ocupata si ingrijorata cu altele, s-a mai intamplat si necazul asta. Sper sa-si revina repede, ca sa va bucurati impreuna de sarbatori. Am crezut ca inca esti bolnava din moment ce nu mai apareai.

Flower, frumos cadou pt Tb! Ieri n-am apucat sa va citesc. Cred si euc a dadea tarcoale. Sunt tare scumpi la fazele astea. Vor si surprize, dar sunt si curiosi, nerabdatori.
Aseara chiar discutam cu sotul ca poate sa-i luam un tel mob. lui And. (si sa-i dam mobilul RDS Anei, mai bn). Cred ca s-ar bucura ff mult. Totodata, sunt mai linistita pt. ca am rezolvat dilemele lui Mos Craciun in privinta cadourilor pt. copii.

corianai, mare tracasare cu probl. de sanat. ale Evei. Poate doar a fost o probl. trecatoare. Numai bine! Cred si eu ca tanjesti dupa Mara, at. cand e plecata.

Ana68, frumoasa serbare si frumushica foc dansatoarea! Dragutz ca Alex s-a implicat in sceneta! A mai si scris-o!!! Cata inspiratie, cata transpiratie pt. 5 minute, nu?! Ma bucur ca te simti mai bine.

Mihaela_s, drum bun Dianei! Pleaca la drum cu carti?! Bravooo! Ce vacanta lunga ai! Si Ovi are zile libere mai multe? Ramaneti acasa? Ce faceti de sarbatori?

Ieri dupa-amiaza am fost la serbarea Anei si-am uitat sa spun ca am fost cu o zi inainte impreuna la coafor, asa ca ne-am aranjat si la par. La serbare s-au spus versuri in engleza, dar si in romana si s-au cantat multe si frumoase colinde. Mi-a placut atmosfera.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui agho

Ana68, frumoasa serbare si frumushica foc dansatoarea! Dragutz ca Alex s-a implicat in sceneta! A mai si scris-o!!! Cata inspiratie, cata transpiratie pt. 5 minute, nu?! Ma bucur ca te simti mai bine.

Ieri dupa-amiaza am fost la serbarea Anei si-am uitat sa spun ca am fost cu o zi inainte impreuna la coafor, asa ca ne-am aranjat si la par. La serbare s-au spus versuri in engleza, dar si in romana si s-au cantat multe si frumoase colinde. Mi-a placut atmosfera.

Uauuuu....la coafor?!Bestiala treaba!Sincer asaam facut cand am citit...si p-orma asa...ca uitasem ca ai don'soara la usa casei.
Mi se mai intampla cu Alex,ca eu tot mic il vad...Bunaoara chiar pentru azi,l-am intrebat aseara daca vine la serbarea de Mos,de la servici si imi zice ca "nuuuuu,mama,merg cu Razvi la 16(scoala) sa ne intalnim cu o fata..."si adineauri m-a sunat sa-mi zica sa-i dau 5 roni si ca s-a imbracat si el elegant...asa ca...

Da,a muncit vreo saptamana la piesa aia,nu-i cine stie ce timp,daca e s-o luam asa...insa era suparat ca a durat putin...asta e.Din greseli invata omu',la anu' va sti ce trebuie facut!

Sar'na de aprecieri!Serbarea Luanei a fost extraordinar de minunata!

Album pi casa

Mergi la inceput

Ana68, scumpo, ai inceput sa-ti revii si ma bucur. Ma mai si amuzi de data asta. Ei, nu-ti imagina ca ne-am pus parul pe moatze. Anei ii crescuse parul si imi place mai mult cu parul tuns asa, cat sa-i acopere ceafa, ii incadreaza fatza altfel. Si ca sa nu se spele acasa, am spalat-o acolo inainte de tuns, ca sa ramana aranjata tunsoarea. Si era suparata pe mine ca nu stiu cum am vorbit eu cu cea de la spalat ca parca ea ar fi fost de gradinita.
Si mi-a mai zis aseara (la culcare, din discutie in discutie)ca sa nu spun nimic pe forum despre serbare c-a fost serbarea ei si ca nu intereseaza pe nimeni despre asta. Asa ca n-am spus prea mult, ati vazut si voi. Ca nici poze nu-mi da voie sa pun. Asa ca am domnisoara mare. Si stai sa mai creasca. Cred ca n-am sa mai scriu deloc aici.

Ei, vezi cum e sa ai si tu baiat mare si elegant?!...Ia sa vezi cand o sa-ti ceara 50 lei samd?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ai vazut Anicika ?Cel mai bun remediu sa te scoata din orice stare sunt ...copiii.Frumusica tarancutza

Si Tiber azi va merge cu clasa sa colinde profesorii in amfiteatrul colegiului ,apoi sar parleazul si la primarie ,prefectura , sa le zica si lor vreo cateva .Colinde .

Miha ,imi pare rau pt mama ta .Ce spun doctorii ?

Agho si eu dupa-amiaza am programare sa ma aranjez un pic .

TB n-are teme de vacanta deja si-a facut program de azi sa se intalneasca cu-n prieten , mai pe seara vine si Cora asa ca-i pus pe recuperat

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Dragelor, de luni sunt in concediuuuu! M-am incurcat, credeam ca de marti treb sa intru. Asa ca azi am incercat sa pun la punct ce mai aveam.
Ei, stiu ca forumul nu intra in concediu asa ca mai revin.

Flower, ce bine ca n-are teme, abia se mai linisteste un pic, dar cu tine nu se stie niciodata. S-arati si mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna dragelor. Hai ca printre spalat de vase, curatenie, mancare si sters copil la fund (ca sa vedeti ce preocupari inteligente am eu azi) va scriu cateva randuri.

Diana a ajuns cu bine, nu fara peripetii. Avionul din Stockholm spre Amsterdam a intarziat si m-am temut ca pierde legatura spre Budapesta, insa avionul acela a fost intarziat o ora jumate. Unde si asa ajungea tarziu in Budapesta, la 22.30, acum a ajuns la 00.01. Va dati seama cum am stat cu ochii in monitor urmarind cand pleaca si cand aterizeaza...din Budapesta drum cu masina, destul de lung. La ora 6 dimineata am primit mesajul, ajunsesera cu bine in Zalau. Oooof, mai am o tura la intoarcere...

corinai, sper ca Eva e bine si ca sunteti la Stockholm deja. Sa petreceti frumos de tot si sa aveti Sarbatori Fericite. Sa-ti mai spun o similitudine intre noi? Si eu am divortat cand Diana avea 5 ani...Multi pupici si numai bine!

mihaela, multa multa sanatate mamei. Iar voua putere multa sa o ingrijiti!

agho, Diana a dus cateva carti cu ea. Printre cele in suedeza, a luat si 2 in romana. Una a primit-o de la mama si alta a imprumutat-o de la biblioteca. S-a distrat cu colegii cand au fost la biblioteca si Diana a luat cartea in romana, ca ei citeau in romana si Diana nu intelegea ce citeau ei . Apoi voiau ca Diana sa le traduca se scria in carte...ei, distractie.
Asa deci, e bine ca ai hotarat cadourile copiilor. Diana dupa ce a scris la mos ca vrea patine de gheata, am lamurit-o ca nu prea merita, mai bine ii iau altceva de banii aia. A fost de acord, asa ca zilele trecute am colindat magazinele, am luat tot ce trebuie. Sa facem bradul acum si sa asteptam mosul. Diana va vedea cadourile cand se intoarce din Ro.
Craciunul il vom face acasa si la prietenii nostri. Si mai mult ca sigur in 28 dimineata plecam la Londra. Vom petrece acolo Revelionul. Asa doar noi trei...

Mara, ma bucur ca iti place si tie cum am aranjat...
La festivitate a fost minunat. Am avut o trupa de balalaici care au cantat superb, nu pot sa incarc clipurile nicaieri, nu stiu de ce.... Am incarcat insa cateva poze aici. Mancarea aceea cu barcute este ceea ce am pregatit eu.
Premiul Nobel nu l-am luat eu, ci prietena mea cea mai buna, poloneza. O vedeti si pe ea in poza. A fost o zi excelenta, am mancat, am povestit, ne-am distrat si ne-am luat o parte din noi la revedere...eu nu voi mai participa din pacate. Cei de la nivel de liceu nu cred sa participe, nu i-am vazut pe acolo, nu stiu de ce...
Cum a fost la colindat?

Ana-Maria, ma bucur ca ti-ai revenit . ce pot face copilasii astia cu sufletul unei mame.... Am vazut si eu dansul, dar n-am reperat-o pe Luana...dar mi-a placut. Se vede ca educatoarele au pus suflet in ce au facut cu copiii. Am si scris un mic comentariu in "casutza" ta.

Voi care pe unde si cum veti petrece???

Ei bine dragelor, ma retrag la ale mele mai sus-mentionate, sa aveti un we plin. De bucurii, soare si ce mai vreti voi.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput