Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 10
agho spune:
Dragelor, va doresc din tot sufletul sa petreceti sarbatorile de Craciun in pace, sanatate, bucurie, cu masa imbelsugata si brad impodobit si cu cei dragi alaturi!
Ana68, Mihaela_s, insanatosire grabnica tuturor!
Flower, multumim de colinde!
mQQm, ma bucur c-ai trecut sa ne urezi.
Sanca, bine ai veniiit! Sa ai parte de frumoase sarbatori de Craciun in Ro!
Alma, felicitari Dianei, cat si tie pt. carnetul de soferitza!
mhldvrc, sarbatorile cu bine si sanatate!
Andra, Mikki2, Vic, corianai, sarbatorile de Craciun cu multe bucurii si cadouri pt. copii!
Si Ana a fost la colindat cu colegele ei, s-a bucurat, a venit si cu dulciuri, mere, nuci si banutzi de buzunar. Ne-au colindat si pe noi. A fost frumos.
Am impodobit bradul de luni, il asteptam pe Mos Craciun si ne pregatim de noaptea de Craciun cu mers la slujba la biserica (asa se tine la biseric aunde mergem noi- noaptea)iar maine mergem la mama. Petrecem acolo sarbatorile, plus ca e si ziua ei de Sf. Stefan.
Asa ca dragelor, va , va imbratisez si va doresc tot ce va doriti si voi!
mikki2 spune:
Vå doresc la toate SÅRBÅTORI FERICITE si tot ce vå doriti så se implineascå.
Må iertati cå nu am mai scris demult dar nu am putut.Nu v am uitat.
mihaela_s spune:
Fetelor va pup cu drag!
Eu n-am avut un Craciun prea fericit din pacate...dupa boala aceea care m-a tinut la pat 2 zile, am reusit sa fac ceva mancare caci pe 24 seara am avut invitati, apoi pe 25 am fost noi in vizita si seara m-a apucat o diaree cumplita, cu stari de voma, nu stiam cum sa stau pe WC...intelegeti voi . La un moment dat chiar am atipit cu capul pe...buda, undeva tarziu in noapte. Noa scuzati amanuntele picante de Craciun, altceva nu prea am ce va povesti .
Ieri am zacut toata ziua in pat, rehidratandu-ma si mancand la regim sever, azi ma simt mai bine deja, sper sa nu ma apuce alta belea. Nu de alta, dar maine dimineata plecam la Londra si chiar as vrea sa avem un concediu frumos. Ne intoarcem pe 4 ian. si nu stiu daca de acolo am cum sa va urez, asa ca o fac acum:
Sa aveti un AN NOU plin de impliniri, bucurii, succese copiilor la scoli si multa dragoste. Si muuuuuulta sanatate, ca fara ea nu e nimic.
Petreceri frumoase si aveti grija de voi. Sa ne "vedem" cu bine in anul care se apropie. Va pup si va imbratisez cu drag pe toate.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Miha ,drum bun ,sper sa-ti revii cat sa te poti bucura de sejur
Un an nou fericit ! si cat mai multe impliniri !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
La noi ninge ,a nins si-n noaptea de Craciun si ieri Am fugit la patinoar .Distractie placuta incontinuare
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
La multi ani ,Mara !
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
La Multi Ani MARA!!!!!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Mihaela,multa sananate sa ai si sa petreceti frumos la Londra!
Fetelor...noi ne-am cam plictisit zilele astea de Craciun si totul a culminat ieri,cand am mers pana la Mall si am pierdut-o pe Luana,dar am gasit-o apoi,la cofetarie cu o tanti care ii facuse cinste cu o prajitura si un suc...plecase fata mea sa ne caute,chit ca noi eram la 2 metrii de ea, si daca tot a gasit-o tanti aia...cum sa refuze o prajitura?Asa ca dupa zile de liniste,am avut parte de sport extrem,adrenalina pura si eu si Marius.
Alex in vacanta......bate cartierul,in ciuda frigului de crapa pietrele...nush ce tot pune la cale cu un prieten de-al lui,tot fac planuri,schite....cine stie ce adrenalina ma mai asteapta si din partea lui...
Azi am fost la munca,impreuna cu Luana,insa am plecat mai repejor si cum s-a discutat ca sa nu mai vina tot poporu',nu voi mai merge urmatoarele zile.Tocmai d-aia am sa va spun de pe acum AN NOU FERICIT!,cu un munte de realizari si impliniri,sa fie cu sanatate si bucurii cu carul!Petrecere frumoasa!
Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mhldvrc spune:
, neatza fetelor,
In primul rand vreau sa urez La Multi Ani, Marei! si celor cu numele de Stefan sau Stefania, chiar daca este cam tarziu acum.
Mihaela sanatate multa, multa petrecere frumoasa in Londra si un An Nou cu realizari, bucurii, fericire si-npliniri.
De craciun a fost dragut, am sarbatorit in familie. Bradul, de data asta natural, a fost impodobit de copii, mancarea a fost pregatita cu ajutorul Tatianei, mai mult ea eu am fost mai mult la mama. Ea a facut si dulciurile(Turta Dulce, Inelul De Craciun, la Cozonac am ajutat-o si eu, l-am pus in tavi si l-am copt). Copiii si-au facut unul altuia cadouri si amandoi mie, am cumparat cu Mihai cadoul Tatianei si impreuna cu ea pe cele ale lui Mihai, Adrian, nepoatei si matelor. Mihai a fost cu-n prieten, fost coleg de gradinita la colindat in Voluntari si cu ce banuti a strans a luat-o pe Tina si mi-au cumparat un ceainic micut pe care mi l-au pus sub brad. Mihai, curios din fire, s-a sculat noaptea si cu lanterna si-a luat cadoul de sub brad, la fel cum facea pe cand era mai mic. Au fost foarte fericiti, si eu pe langa ei. Nimic nu se compara cu fericirea din ochii copiilor . Sper sa mai pot intra pe forum, macar sa va spun La Multi Ani!
si
de si
CriPOD spune:
La multi ani, Mara de corinai! Sa cresti mare si frumoasa!
Am scapat si noi de mosu', a venit si-a lasat ce a avut de lasat, listele n-au fost prea "grave" anul asta, asa ca am scapat cu niste bulendre mai scumpe, cate-o carte, o chitara si ciucalate-n ciorapoi.
Am stat pe-acasa de miercuri, am dat azi cu nasul la job si de maine liber iar pana luni, cand incep si copiii scoala.
Asadar, scopul vizitei de azi e sa va urez un an nou fericit, imbelsugat si plin de realizari! Si distractie placuta de revelion, care pe unde va prinde!
Paaa!