LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)
Raspunsuri - Pagina 20
remiclea spune:
Monicaa Adelina mea nu se uita urat cand ii iau ceva din mana ci incepe sa planga cu lacrimi de crocodil
iar cum ai spus tu cu ambele maini cu jucarii, ea nu le da drumul daca vede o a treia ci se chinuie sa o ridice si pe aia si ii de rasu curcilor ca se enerveaza ca nu reuseste. Am sa incerc si eu sfaturile primite de tine![]()
Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
IrinaL spune:
alina, dar de ce ar fi mai mare nevoie? Eu ma gandisem initial la hainute, dar nefiind vorba de copii abandonati, poate ar fi mai de folos ceva banuti?
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Fetele care vor sa trimita ceva copilasilor de la Oncologie Fundeni, am detalii suplimentare. Copilasii sunt aproape 100. Eu pot strange ce doriti voi sa trimiteti si sa le dau prietenei mele sau sa le duc eu cand merg. Foarte important, copilasii nu au voie dulciuri de nici un fel! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
remiclea spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Lala, Natalia, fetelor, ma tin de promisiune si vin si pe la voi... noi suntem cu muci...de 10 zile... in rest totul e ok, n-are nimic... face uns candal mosntru cand ii scot mucii... ![]() offfffffff... oare ce sa-i mai dau sa scape de ei?? Am luat oscillo si siropel de tuse Humex...acum nu mai tuseste, doar mucii i se aud si il enerveaza tare ca nu paote respira bine de ei... si cum ii scot cum apar altii... ![]() daca stiti ceva miracluos, please help!!! tks si multi pupici! ![]() avem si pozute, pt. cine nu ne stie... ca n-am intrat demult, mea culpa... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Andreea noi folosim picaturi Rinonef 2 in fiecare nara seara- in 2 zile ei ii trec
Eric e un dulce

Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
alina023 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui IrinaL alina, dar de ce ar fi mai mare nevoie? Eu ma gandisem initial la hainute, dar nefiind vorba de copii abandonati, poate ar fi mai de folos ceva banuti?
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Irina se strang si banuti dar poti da si haine, jucarii, carti, orice crezi tu ca le-ar bucura sufletelele chinuite. Mie una mi se pare ingrozitor (pe langa toate chinurile prin care trec) ca niste copilasi nu se pot bucura macar de dulciuri, ciocolata si altele de genul asta, care plac atat de mult copilasilor.

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
IrinaL spune:
angi si eu am obisnuit-o greu pe ileana cu bibele si cu laptele praf, mi-au trebuit vreo 3 luni pana sa accepte completarea unei mese. E drept ca nici nu aveam vreun motiv puternic sa insist, voiam doar sa o pot lasa uneori la mama peste noapte. Sper sa mearga mai usor la voi. Eu am incercat toate tipurile de tetine si nu a mers decat tetina rotunda din cauciuc. Apoi am testat si abandonat Nan, Humana si Milumil, pana am descoperit Topfer, care e un succes. Mai multa lume l-a laudat pe Topfer asta, poate incercati si voi. Oricum, perseverenta e importanta 
IrinaL spune:
alina am sa pregatesc cate ceva, da-mi de stire cum le pot trimite. Nu prea pot intra pe forum zilnic (acum e mama la mine, ca sunt bolnava si a chiulit de la servici), asa ca poate un SMS?...
IrinaL spune:
Sa nu deoache sau sa nu se deoache? Nu stiam asta, eu am mai avut o zi cand am fost plecata din Bucuresti si nu i-am dat deloc, dar pe urma am continuat...
citat din mesajul lui Ioanact
Ai zis ca ieri nu i-ai dat deloc, nici seara? ![]() ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 32 ZILE ![]() Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Si ellenuta nu se intampla nimic cu laptele dk nu i-ai dat o saptamana? Mai e bun?...Adik de ce n-ar fi?...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui remiclea
Andreea noi folosim picaturi Rinonef 2 in fiecare nara seara- in 2 zile ei ii trec Eric e un dulce ![]() ![]() ![]() Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)![]() ![]() poze poze Ada cat am crescut... Povestea nasterii Adelinei |
multumim raluca...
si multumesc si fetelor pentru raspunsurile date....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui IrinaL Sa nu deoache sau sa nu se deoache? Nu stiam asta, eu am mai avut o zi cand am fost plecata din Bucuresti si nu i-am dat deloc, dar pe urma am continuat... Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Sa nu deoache, cel care e intors de la san.."deoache"..asa stiam eu..bineinteles k o chestie babeasca..fiecare face cum crede..eu nu am mai alaptat-o daca 1 zi nu i-am dat deloc, nu k m-as fi luat dupa vb asta..ci nu am mai continuat, odata ce nu am mai alaptat-o 1zi..
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ploscariu spune:
Stiti cum am intarcat-o eu pe Ioana, in ultima luna i-am dat sa suga numai seara innainte de culcare, apoi intr-o zi nu i-am mai dat deloc, avea aproape un an si i-am dat lapte de vaca UHT, amestecat cu ceai, asa avea gustul apropiat de cel de mama.
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

offfffffff...