Puiuti de Randunici 2008!! (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

raluuuuuuuuu, ai pus filmulet "umblator"? l-am ratat ...mai o data pentru ochisorii mei?

adriana dintoasa mica, si sa ii iasa usor ceilalti

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau si pentru tine si Rebecoasa rasfatzata si Razvan cu ochii aia superbi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

asa........
vazut poze cu anka , frumos peisaj , da si cine e in el
Puca felicitari , super veste.

Luny , Simo , ajutati-ma , nu poci scrie dincolo ca dupa ce ma loghez si scriu mesaju' cind dau send ma pune sa ma loghez din nou si se duce mesajul meu , patesc asa de aproape 2 sapt

Ela, normal da, iti urez bafta cu plecarea undeva............

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Multumesc mult fetelor, mi-au spus cei de la Cantacuzino, ca se poate ca proba de la Medlife sa fi fost contaminata. Mama lor... cum baga omu' in boala!

Si pentru Liana:
"Acum ne-am intors de la doctor. Ecografia Biancai a iesit perfecta, "by the way" fetelor doctorul Stamate, este un ecografist excelent, si desi este in varsta stie sa atraga bebeii si sa-i linisteasca. Are acea bunatate tipica batraneilor din povesti. A avut atata rabdare cu Bianca desi ea plangea, caci era deranjata de gelul de la eco. I-a vazut inima, ficatul, rinichi, vezica urinara, ovarele, uterul, pilorul. Mi-a spus ca dupa eco fata nu are reflux urino...blah, blah, adica urina nu se intoarce in rinichi. Doamne Ajuta ca rezultatele de la urocultura de maine sa fie bune! Apropo am dus fata sa-si vada "barza", doamna doctor care a adus-o pe lume. A luat-o in brate, a pupat-o, a vorbit cu ea in timp ce Bianca era numai ochi si urechi.
Pe mine m-a gasit foarte bine la control, mi-a luat si probe pentru Papanicolau si mi-a dat si pilule. Deci am rezolvat o gramada de lucruri azi. Nu v-am sus ca de dimineata am fost sa-mi fac si analizele la sange si la urina, ca nu le mai facusem de pe vremea cand aveam burtica. Cam atat..... a Bianca a facut furori la Medlife, a tipat s-a jucat, a mers in picioare tinuta de manuta, toata lumea se oprea sa vorbeasca cu ea, si ea le intindea manuta si le zambea. "

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

ursu spor la treababre, da' eu tot te bat la cap un pic : in pauza ta de cafeluta, nu pui si tu o pozica mica mica cu ursulet?

bitzaaaa nu ma mai iubesti deloc ? ce sa dau la schimb pentru o poza cu buburuza?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Multumim tuturor pentru urarile de dintisori. Ma alintam si eu un pic cand am zis ieri ca pe noi nu ne baga nimeni in seama, dar cum spunea si Clau eu m-am bucurat ffff tare cand a iesit dintzosul, saream in casa de fericire. Mi s-a parut ca baiatul meu a mai trecut o etapa.
Felicitarii Pucca pentru urocultura negativa. Sa dea domnul sa avem parte numai de din astea.
Pup Iulia movalinda cea mult incercata.
De ieri am schimbat pentru atreia oara formula de lapte. Papam Milumil 2, dar nu vad nici o schimbare in ceea ce priveste apetitul.
Fructele le mananca bine, legumele la fel. La masa de la ora 18 avem acum probleme. Nu mai vrea nici iaurt, nici cereale. Pana acum am incercat asa: porumb cu orez, mar cu morcov, orez cu banane, cereale cu 4 fructe, cereale cu biscuiti, 7 cereale (Astea toate de la Milupa) si orez cu roscove si cereale somn usor de la Nestle. Ultimele 2 sunt un fiasco total. FAc o multime de cocoloase si au un gust si o textura oribile. Ce as mai putea incerca?
De asemenea, voi ce mai faceti puilor vostri pentru masa de praz, ca eu in afara de clasicul piure de legume cu carnita, ou sau ficat nu am incercat alceva. Cum faceti voi pilaful?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau maine ar trebui sa vina cu piesa si sa repare centrala!..sper sa nu mai apara nimic, ca nu mai pot!...e groaznic la spalat, cu oala cu apa calda, ca pe vremurile demult apuse..
pucca ce bine ca ai scapat de grija uroculturii, ma miram sa fie ceva!!
ela asa este, parca ramanem noi pe loc, ca femei, ca indivizi pana la urma...e fff important sa mai faci ceva si singura fara copil, sa nu o iei razna...asa simt eu!...plus nevoia de cuplu, as vrea sa fig in lume doar cu sotul meu, macar 2 zile, noi doi!...sper la vara!..dar pana atunci, vineri l-as lasa si eu pe Matei cu mama 2-3 ore, sa iesim si noi la o plimbarica si sa vedem cum se mai comporta si bebele fara noi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Liana cum sa nu te iubesc, iti promit ca imediat ce ajung acasa descarc poze.Sunt la servici si nu am aparatul la mine

Pucca

IRINA
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

pucca ma bucur tare tare ca sunteti bine amandoua ...mai ratez si eu pe ici pe colo mesaje , ca citesc si scriu cu un ochi, celalalt e pe iepurel care e bomba miscatoare ......si mie mi-a placut abordarea lui stamate

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Liana cum sa nu te iubesc, iti promit ca imediat ce ajung acasa descarc poze.Sunt la servici si nu am aparatul la mine
IRINA
sufletel

stiam eu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput