Puiuti de Randunici 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui tuchita![]() ![]() ![]() am un pacient caruia nu ii mai tace gura si imi povesteste cum e el foarte nervos de cand are diabet si isi altoeste sota careia nu-i mai tace gura! Eu ma fac ca citesc... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
...spune-i ca de cand ai specializarea asta in diabet si nutritie esti nervoasa si cum nici lui nu-i tace gura acum, poate ii altoiesti una 
Liana, mami de Teo
gbutucica spune:
| citat din mesajul lui lianam ............... |
...spune-i ca de cand ai specializarea asta in diabet si nutritie esti nervoasa si cum nici lui nu-i tace gura acum, poate ii altoiesti una 
Liana, mami de Teo

am ras cu lacrimi , esti mortala Liana
Tuchi sa ai o zi usoara , si poate reusesti sa nu altoiesti pe nimeni , doar ssa ocolesti butoiul

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
clauclau spune:
Neata, pe la pranz...Razva a avut zi scurta la scoala si am fost devreme sa-l luam.
Aoleooo Tuchi, zi usoara sa ai si nervi de fier!![]()
Liana si Bubu, voi m-ati inebunit cu stivele voastre de calcat. Sunteti super, cred ca randunoii sunt foarte fericiti ca au totul frumos calcat. Eu nu sunt in stare de asa ceva
.
Naty, pup Iulia, azi scapa micuta de branula!

Giani, mami, cred ca la mine faci asa
, stai tu linistita ca fata nu-l inseala pe Andreiu'
, doar se simte putin singura si se mai uita prin vecini!
Ce-mi place ca ai revenit la stilul tau initial, este o placere sa te citesc asa vesela si energizata!

POZE
bitza037 spune:
Neata si de la noi!!!!!
Luny am vazut si eu pe Mufa razacios
......trebuie neaparat sa ma straduiesc sa pun si eu un filmulet cu Antonia care nu este departe de el cu rasul asta ......am un filmulet pe camera cand sarea ca o minge stand in fund si radea...dar nu stiu daca pot sa-l pun ca este cam lung vreo 5 minute
Ela pupici dulci pentru tine si fufetel

NAty imi dadeau lacrimile cand ma gandeam ce a suportat Iulia cu intepaturile alea
...pupici multi sa -i treaca puiutei mici si scumpe

Nicol te duci in plimbare la Viena,immmmmmmm????
vreau si eu

...cred ca mai trebuia sa scriu ceva dar nu mai stiu
...revin
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
mi-am adus aminte....vroiam sa -i dau un
si lui Butucel pe care nu am apucat sa o salut de cand a revenit pe crengutza.Si inca unul
ca sa-i treaca dorul de Andreiutz

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ancka spune:
Asa, am incarcat cateva poze.
Astea sunt din Berlin:
http://picasaweb.google.com/ancato/Berlin?authkey=mMQaqPEBiQw#
Astea sunt din Varsovia:
http://picasaweb.google.com/ancato/Warsaw?authkey=MPpC1D4G5jg#
Si acum caut poze mai recente cu Mihai.
adrianadana spune:

sa detaliez... eu am o durere de masea ...nu foarte puternica dar sacaitoare care dureaza de cateva zile (si mai ales nopti)
Dari nu stiu ce are. Adica putini muci ( sa fie de la tati care e racit rupt sau de la faptul ca am scos alaltaieri prin vant
) si in afara de asta putina febra 37,8 masurata rectal care sper ca e de la dinti. Cred ca nu e prea mare... Se scad 0.5 la cea masurata rectal sau ma insel?
Cand spuneati ca se vede gingia alba la pui la ce va refereati... ca la a mea (e vorba de cei de sus)) se vede alb dar nu unde ar trebui sa apara ci in sus asa pe gingie... nu stiu cum sa explic... si parca se vede forma dintelui... Asta e?????
In rest am vazut randunici multe (mai multe ca de obicei), unele nou venite, altele revenite dar si unele plecate si mai ales pui frumosi (din pacate unii bolnaviori

, dar trec si astea)
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
gbutucica spune:
Bitza
si eu la tine

tre sa vad pozele lui Anka, si apoi comentez.
Clau iubita nu la tine faceam
dar daca vrei tu na 
, eu tie iti dadeam
, ca tu ma poti alerga prin titan pe cind Ela e mai la distanta
si nu ma prinde, Este ok sa se mai uite prin vecini ca si Andrei face asta
.
si iar 
va mai pup pi tati , acu sunt in pauza de masa si se pishu![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
lianam spune:
| citat din mesajul lui ancka Asa, am incarcat cateva poze. Astea sunt din Berlin: http://picasaweb.google.com/ancato/Berlin?authkey=mMQaqPEBiQw# Astea sunt din Varsovia: http://picasaweb.google.com/ancato/Warsaw?authkey=MPpC1D4G5jg# Si acum caut poze mai recente cu Mihai. Anca, mami de Mihai, 22.03.2008 |
vleau si eeeeeeeu la plimbaricaaaa
...foaaaaarte frumoase poze mai ancuta....le astept pe cele cu mihaita acum giani
...pai daca tot e soare afara, a mers sa te distrezi un pic ca sa mearga treaba mai usor Liana, mami de Teo

(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Mihai, 22.03.2008