Aspirante optimiste >20 (375)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

ma duc la , ca maine am o zi fffffff grea........serviciul + taiatul porcului. ma duc sa ma odihnesc. mai povestim maine
vadulce
somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Miha azi dimineata ai tinut testul 20 de secunde in urina?Ca la Minut asa se cere.Si oricum m-am tot uitat acum cu zoom la testul tau,e pozitiv draga mea nu ti se pare,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Alice nu stiu sa-ti raspund,dar cred ca te pot ajuta fetele de la Laparoscopie,ele sunt in tema,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Noapte buna,fetelor ,mi s-au uscat picturile de pe unghii si plec si eu la

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna seara fetele!!!

Vroiam sa va spun cate ceva de mine... o sa abandonez incercarile pentru bb pentru o perioada de min.10-12 luni. Colega care ma inlocuieste m-a anuntat astazi ca este gravida. Asta e... ti-o mai ia unu si altu inainte... Si inainte sa imi spuneti ca ce imi pasa mie... tot eu sunt si angajatorul... asa ca daca nimeni nu poate veni la servici imi pierd businessu...

Va doresc succes mult si o sa intru sa va citesc!!!

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. pentru toata lumea.
Fetelor cred ca am capiat rau de tot, ieri nu stiu ce am avut dar mi-a fost o foame in continuu, mancam acum si dupa o ora imi era iarasi foame. Imi era pofta de dulciuri, chiar daca mie nu imi plac. Sunt constienta ca luna asta nu am mari sanse sa fiu gravi dar eu tot la asta ma gandesc. Cred ca m-am dus rau cu capul.
Fetelor nu stiu cand mai pot intra ca tre reinstalez tot calculatorul ca imi face mari figuri. Asa ca pe mai tarziu.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

buna dimineata
titi, multumesc de , e ffffffffffffffff buna. o savurez cu placere, chiar daca numai juma de cana.......ca am redus-o, pt ca nu stiu daca e bb sau nu.
dar cred ca nu e. am facut si testul barza caseta (ultimul pe care-l mai aveam prin casa) si...............e negativ
nici nu mai fac niciun test pana sapt. viitoare, daca intarzie uratii
ruxandrab te inteleg perfect. exact in situatia aia am fost si sunt si eu. colega mea (singura mea colega) a ramas insarcinata si din aprilie si-a luat concediu prenatal. iar sefii abia luna trecuta au angajat alta fata in locul ei, pe care momentan au dus-o la specializare (5 saptamani ) si tot singura am ramas. imagineaza-ti ca in toate celelalte agentii au fost inlocuite toate persoanele care lipseau din diferite motive de la serviciu, doar la noi nu. asa ca, nu disper, si tre sa ma descurc, dar asta n-o sa ma impiedice veci sa renunt la bb.
ar trebui sa te gandesti ca mai suntem in situatia ta, si ca se poate sa treci si peste asta, si sa-ti urmezi in continuare visul.
te rog, nu renunta, nici macar pt. o perioada
uite sa treaca supararea

Mergi la inceput

Buna dimineata,multumesc de cafea,o sa-i pun putin laptic,ca mie asa-mi place,
Miha nu te stresa si fa asa cum simti.Dar totusi cum se face ca se vede asa roz si groasa pe ala?Eu de cate ori am facut Minut niciodata nu a aparut nici o a doua urma de liniuta.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

'neatza buna, anidaz. crede-ma ca si la mine e primul test de sarcina la care mai apare ceva pe langa liniutza de control(s-o vezi in realitate.....e mai vizibila)
doar ca mi se pare ciudat ca numai ala a iesit asa, celelalte doua, ......negative rau de tot. dar,....mai bine mai astept, chiar daca imi va fi foarte greu sa ma abtin de la testat
mai vb diseara
vape toate....poate e cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza. Am dormit asa prost si imi e asa somn

roxana si eu zic sa te mai gandesti. 1 an este mult si daca nu reusesti sa ramai din prima, mai pui cateva luni la cele 12 si tot asa....dar tu stii mai bine situatia.

Titi cand faci testul? Si eu am avut ieri pofta de dulce, caci dupa ce am mancat la pranz nu am putut sa ma concentrez la nimic...imi statea gandul numai la dulce. Asa ca am cumparat 2 prajituriu si niste biscuiti si le-am devorat.

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput