--> --> -->

Site-uri de pantofi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Va las un site de care eu sunt foarte multumita,am comandat de foarte foarte multe ori de la ei.Dar nu va sfatuiesc sa comandati direct din Romania,ci numai daca aveti pe cineva din America sa va comande si sa vi le trimita.Pentru ca daca comandati direct,va rup la bani.La produse au niste preturi foarte bune,mai ales la Clearance.
www.fredericks.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Asta e partea proasta ca pantofi f misto si la preturi decente sau on sale se pot lua in principal de pe site-uri din afara si te usuca transportul asta daca se fac livrari in Romania ( ceea ce se intampla cam rar de la o vreme). Eu personal prefer sa imi cumpar de la magazin pentru ca prefer sa ii probez first.
Am vazut ca va ciondaneati pe desprepantofi.com. Intamplator am cunoscut-o pe tipa care are site-ul. Nu stiam cu ce se ocupa si i-am admirat pantofii (si rochiile) la vreo doua petreceri. Erau niste modele pe care nu le prea vazusem pe la noi (de-abia aparuse moda cu platformele) Apoi am aflat de site si desi nu e cel mai profi site stiu sigur ca pantofii sunt de calitate si persoana de incredere. De comandat nu am comandat desi am ochit vreo doua modele. Pot parea de pitzipoance dar asta cred ca din cauza platformelor.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Da,asa este.Eu ultima data cand am comandat,am rugat pe cineva din America sa imi comande si poi sa mi le trimita aici.Ma refer la Fredericks of Hollywood.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

http://petocuri.blogspot.com/ pantofi la preturi bune, zic eu. Inca nu am comandat, deci nu pot sa va zic mai mult.
Spor la shoppalit.

Mergi la inceput