masini de paine (nu retete)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc, Spic, de raspuns! Cred ca o voi cere Mosului, ca am o afinitate pentru Philips (pana acum, ce am de la ei a functionat foarte bine).
Pupici si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Eu mi-am comandat astazi de pe net asta: Aparat de preparat paine Moulinex OW3000.

O fi buna, n-o fi buna.. inca nu stiu, dar voi afla cu siguranta in curand pentru ca imi vine maine :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

nu e buna, e super! O am de aproape un an si tot coc, poti face vreo 6-7 feluri de paine, iese tare buna. Programele tin cam mult, dar noi o punem la treaba cand plecam de acasa. O recomand calduros

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

AM cumparat de la Domo 2 masini de paine Westwood pentru soacra si mama mea. Arata bine...inca nu le-am incercat. Eu am acasa un Moulinex OW 5000. Astea sunt de capacitate mai mica, sincer a mea e cam mare, cel putin la painea de 1500g...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxana nu e mare deloc. La noi painea se mananca intr-o zi, de obicei. A doua zi trebuie sa fac iar, o nebunie, dar avand in vedere gustul merita.
Mai bine sa fie o paine mai mare ca nu se usuca imediat, ca cele cumparate, se poate felia si nu se faramateaza.

PS: raspunsurile noastre au aparut la 5 secunde, wow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Eu mi-am comandat astazi de pe net asta: Aparat de preparat paine Moulinex OW3000.

O fi buna, n-o fi buna.. inca nu stiu, dar voi afla cu siguranta in curand pentru ca imi vine maine :-)

nu e buna, e super! O am de aproape un an si tot coc, poti face vreo 6-7 feluri de paine, iese tare buna. Programele tin cam mult, dar noi o punem la treaba cand plecam de acasa. O recomand calduros

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

A, ce ma bucur! Inseamna ca nu am facut o investitie proasta :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am Moulinex OW 5000 si sunt nu multumita, super multumita! painea iese dementiala, mirosul din casa e de vis Se feliaza f. bine si ramane proaspata 3-4 zile!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu am Moulinex OW 2000, sunt multumita de ea, painea iese super.
Oana, ce fel paine faci de obicei?
eu aleg de cele mai multe ori painea de tara (programul 4), e f buna la gust, dar nu prea se feliaza.
ceva sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Acum fac numai paine pt. senvisuri, la programul 1. Am mai facut paine taraneasca, mi-a iesit super buna, dar nu prea mananca ai mei, am facut paine rapida, dar nu se mentine proaspata mai mult de 2 zile si am facut si chec, un fel de praji a iesit cu rahat si stafide, bunicel, dar nu m-a dat pe spate. Aa, si paine frantuzesca, e taaare buna, insa putin mai dulce si nu prea merge cu mancare.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput