Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 16
martie spune:
Nu prea le mai am cu muzica, videoclipurile, dar melodia asta m-a dat gata, cand o auzeam la tv, lasam totul balta. Nu mi-a venit sa cred ca tocmai melodia asta ai ales-o Camy. M-a emotionat pana la lacrimi
vias spune:
multumesc...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
...am vorbit azi cu o colega de servici, si-mi spunea (are o sora moarta de acum vreo 20 si ceva de aniaproape 30 de ani)...ca acum muuulti ani, cand era ea nemaritata..a mers la cineva...o femeie si a facut o sedinta de spiritism...si cica a venit sora ei..ma rog, spiritul...si i-a spus ca este suparata pe ea...si sa nu o mai cheme, ca este foarte greu sa vina de acolo de unde este..
....nu stiu...dar eu nu cred in asa ceva...
...ma vede la servici, si-mi zice mereu sa nu mai fiu trista, ca-l intristez si pe el...si lui ii este greu...
...offf...nu mai stiu ce sa mai cred si ce nu....
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
M&M spune:
Camy, are dreptate colega; daca tu esti trista si Darius e trist fiindca te vede pe tine suferind...Stiu ca este greu !!...Cu sedintele de spiritism...hmmm..nu ca nu as crede, dar stiu ca nu e bine sa " deranjezi" spiritele celor plecati...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
vias spune:
eu nu as face niciodata vreo sedinta de spiritism...Doamne Fereste!
...nu i-as face niciodata asa ceva lui Darius
...doar povesteam despre ce a spus colega mea!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu nu as face niciodata vreo sedinta de spiritism...Doamne Fereste! ...nu i-as face niciodata asa ceva lui Darius ...doar povesteam despre ce a spus colega mea! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
Offfff, soacra mea a ajuns pana intr-acolo...nu e un lucru bun...
lumea spiritelor e o lume cat se poate de reala, la fel ca si a noastra(stiu ca suna ciudat), insa nu e bine sa te "joci" cu asa ceva(vb la modul general)
Eu personal inteleg si am vazut ce poate face durerea din cineva, si nu as judeca niciodata o persoana care apeleaza la spiritism ...as incerca sa ajut cat pot sa nu se ajunga pana acolo.
Aici nu e locul ptr a dezvolta un astfel de subiect insa.
Camy, eu citesc de cate ori intru sa vad cum esti, de fiecare data ma intristez si efectiv nu stiu ce sa iti spun...ma rog insa sa-ti fie bine, sa vina bebele tau curand la voi!
Dariusica e BINE!...poti fi sigura de asta!
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
maitreyi spune:
si mie imi place melodia lui dan balan...da' acum ca o ascult din perspectiva ta mi s-a facut pielea ca la gaina. e frumoasa si pe mine m-a ajutat o melodie de genul asta.
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
IrinaL spune:
draga cami
am dat intamplator aici peste povestea ta si a copilasului tau si m-a intristat foarte tare. nu pot sa-mi inchipui ce e in sufletul tau, nu pot concepe asa o durere... voiam doar sa-ti trimit un gand bun si sa te intareasca Dumnezeu.
nu stiu cum e cu spiritismul, dar am convingerea ca cei dragi dusi de la noi continua sa existe cumva in preajma noastra, si ca avem de la ei unele "semne", coincidente inexplicabile, stari...acum mai multi ani iubeam pe cineva si aveam deja o relatie de vreo cinci ani cand el s-a prapadit. mi se strange inima numai cand ma gandesc la durerea aceea, asa de ingrozitoare ca mi-am dorit sa mor si eu. acum stiu ca durerea ta trebuie sa fie si mai cumplita... ei bine, in vremea aceea am cunoscut un om care avea reputatia de medium. am stat o data de vorba si el mi-a spus ca ma vede inconjurata de iubire, ca mi-a murit probabil cineva drag, care vegheaza cu dragoste asupra mea (nu stia nimic despre mine, atunci ne cunoscusem). nu stiu daca o fi fost adevarat sau nu, dar eu mi-am gasit atunci o mica mangaiere in gandul ca cei dragi nu se duc de tot de langa noi.
sper sa reusesti si tu sa-ti gasesti o ancora puternica in prezent, care sa te ajute sa-ti infrangi durerea.
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu nu as face niciodata vreo sedinta de spiritism...Doamne Fereste! ...nu i-as face niciodata asa ceva lui Darius ...doar povesteam despre ce a spus colega mea! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
Camy, cred ca m-am exprimat gresit!!..Stiu ca tu nu ai recurge la spiritism....
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
mychydutza spune:
camy, singurul lucru pe care il poti face pt Darius e sa ii dai de pomana si sa-i pui lumanari, care sa-i lumineze calea.
despre partea cealalta, parerea mea e ca persoanele care apeleaza la asa ceva isi "murdaresc" sufletul!
te poop si ma rog la DD sa te intareasca si sa iti aduca liniste in suflet!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."