Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
...atat de multa lume e langa mine...si cu toate astea ma simt atat de singura, nu cred ca am cum sa fiu impacata, nicicum...
...asa este, merg mai departe...de multe ori rad, de multe ori plang, dar nimic nu mai e la fel...
Citesc de "mamele binecuvantate"...parca ele au meritat acea binecuvantare...iar eu nu...si ma intreb mereu..."ce am facut?"" ""oare pe mine de ce nu ma iubeste Dumnezeu?"...stiu, multe vor spune ca "asa a fost mai bine. era foarte bolnav, el s-ar fi chinui toata viata"...dar eu ma intreb "dar de ce s-a nascut bolnav?"
...sunt multe intrebari la care nu gasesc raspuns...de multe ori ma simt pusa la colt de viata..din multe motive..
...apoi ma gandesc la viata asta...la oamenii norocosi...si la oamenii mai putin norocosi..
...de ce exista oameni mai norocosi..si oameni mai putini norocosi?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
acum o jumatate de an...stateam tot pe forum...aveam atatea emotii ca nu puteam sa dorm...mereu m-am gandit ca el va face 6 luni in perioada in care tatal lui va face 31 de ani
...am fi avut motiv sa sarbatorim...dar asa???...ce sa sarbatorim???
..ma simt atat de doborata...ma simt atat de imbatranita...de urata...de chinuita si de parasita de Dumnezeu...
...imi este atat de dor de el...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mychydutza spune:
of, camy....nu stiu ce sa-ti spun. doar ca mi se rupe sufletul cand te citesc!!!!!!!!!......pt ce s-a intamplat nu ai nicio vina. ce ai fi putut face ca sa meriti asa ceva??? e pur si simplu mana destinului. in viata ni se imtampla multe lucruri urate pe care nu le meritam......pe care nu avem cui sa le reprosam......de uitat nu vei uita niciodata, dar, cand o sa vina un bebelus te vei lua cu el si probabil vei trece mai usor peste! sa te intareasca DD si sa te ajute sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!pupici.
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
alinkav spune:
Nu pot sa nu plang cand vad aceste cuvinte "..imi este atat de dor de el.."
Ai incredere ca totul va fi bine!
Si nicidecum nu esti batrana, urata...
Eu cred ca primavara iti va aduce multe bucurii, capul sus, totul va fi bine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
flo1980 spune:
Offf Camy.... Dintre oameni numai tu stii ce simti...
Ai sa vezi totul va fi bine! Ai incredere in Dumnezeu! De data asta nu mai poti fi dezamagita!
Darius, acolo unde esti cu siguranta e mai bine! Nu te v-om uita niciodata!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Camy, nu stiu de ce exsita oameni norocosi si oameni mai putin norocosi, asa cum nu inteleg de ce DD le da bebei unor femei care ii omoara dupa ce nasc sau ii abandoneaza... Astfel de lucruri ne depasesc capacitatea de intelegere , poate ca asa vrea DD. SI eu ma intreb de ce face astfel de alegeri DD??? De ce un copilas nevinovat si dorti atat de mult de parinti este luat de langa ei???
pentru ingerasul Darius..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
vias spune:
va multumesc pentru ca mai intrati aici
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
M&M spune:
Camy, am aprins o lumanare pentru ingerasul DARIUS!!!
si te imbratisez virtual...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
vias spune:
azi se implinesc 5 luni de cand nu-l mai am...la 16:17 min...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
moni_or spune:
CAMY, nu pot decat sa ma rog sa ai putere si sa te imbratisez cald macar virtual... DARIUS cel mic sa o mangaie pe mamica lui de acolo dintre ingerasi unde e acum
Monica, mami de Luca 17.07.2008