Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 18
floriio spune:
Neatza randunime!
Sunt si eu pe aici, va citesc zilnic, sunt la curent cu tot ce se intampla, dar nu ma mobilizez deloc sa scriu si eu zilnic. Sincer, va admir pentru perseverenta si rabdarea cu care faceti scrisori nominale in care nu uitati pe nimeni.
Vazut toate pozele si filmele. Nu incetez sa ma mir de cat de precoci sunt toti de pe crenguta. Al meu e lenes tare. Nici macar in fund nu sta nesprijinit
decat cateva secunde.
In plus, ma minunez de cat lapte beau puiutii vostri. Al meu e minune daca bea 350-400 ml in 24 ore. Ieri de exemplu a baut in 24 ore doar 260 ml. Nu mai vrea absolut deloc lapte. Sunt disperata. Abia il pacalesc dupa ce adoarme profund. Uneori nici asa nu imi reuseste, pentru ca fie simte si se trezeste si urla, fie se inneaca, fie pur si simplu nu suge, doar sta cu biberonul in gura. De dimineata i-am preparat intai ceai si in el am pus cantitatea corespunzatoare de lapte si mi-a baut 150 ml.
Al meu bea ceai daca i-as da. Ii dau cam 150 ml pe zi.
Avem si noi de 2 zile un dintisor si al doilea sta sa iasa.
Mai revin.
Fug sa ii fac fructele ca s-a trezit.
luny spune:
neatzaaaaa!!
ccris cum sa nu te primim cu gasca completa?:))) sigur nu vei fi singura care vine cu bebe si sot, poate chiar si noi vom venii toti 3, depinde ce se mai intampla pana atunci
..eu am propus, cine are cu cine lasa puiul, ok, daca nu, cu pui cu tot, cu randunoi, la intalneala!
Bomarzo bine ati venit! ne arati si noua printesa Ioana?
revin..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
iote ca Boma a scapat de moderare
iote ca Gudinde a intrat in depresie

poate pleaca gargaunii
iote ca lui tuchi ii cade netu
, eu patesc ceva cu site celalallt , ma loghez scriu mesaj si cind dau send trebe sa ma loghez din nou si asa se intampla in fiecare zi .
iote ca a scris si Naty.
iote ca si eu am terminat de mancat si drept urmare 
pina la o noua postare
sa stiti ca e tare greu sa mergi acasa si sa nai cupilu'

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
gbutucica spune:
Luny , eu vreau sa vin , voi fi alone ofcorse , dar te rugam sa-mi dai mai multe detalii despre locatie, se poate , asta daca nu cumva m-ati trecut la mamici denaturate si nu vreti sa vin![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
tuchita spune:
Butucel, nu mai plange!
eu ti-am zis sa-ti iei bona ca o sa te usuci de dor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gbutucica spune:
am scris un mesaj cu dedicatie pt Tuchi si l-am pierdut 

se termina cu 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
Bomarzo spune:
Multumim de primire luny
Pana imi dau eu seama cum se activeaza albumul foto si pana pun poze online va trimit un link: http://picasaweb.google.com/ioana.alexandra.t
Sunt fotografii cu Ioana mea la 7 luni. Vor urma si imagini mai recente cu ultimele trasnai, of course ![]()
Va pup
si .. revin dupa plimbare
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
floriio spune:
Apropo de bona, eu din ianuarie as fi vrut sa ma intorc la serviciu, dar nu am cu cine sa il las pe Andrei. Asa ca m-am gandit si la varianta unei bone.
Tuchita, daca nu sunt prea indiscreta, te rog sa imi spui si mie cate ore pe zi sta bona, ce face efectiv in orele alea si cat ii dai? 
Bomarzo spune:
Multumim de primire luny 
Pana imi dau eu seama cum se activeaza albumul foto si pana adaug poze online va trimit un link: http://picasaweb.google.com/ioana.alexandra.t
Sunt imagini cu Ioana mea la 7 luni. Dar bineinteles ca vor urma si poze mai recente, cu ultimele trasnai, of course ![]()
Va pup
si revin dupa plimbare
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
gbutucica spune:
Floriio helou si tie
Bom , am vazut Ioana care e fotomodeala nu alta , si grasanma si frumoasa , si inca na-re dinti
, sa-ti traiasca
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....