Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
mersi de , Adriutza, mamica de Adrian cel viteaz!( mie tot nu-mi vine sa ccred ce-am vazut!)

Cu cel adipoase ai dreptate!
Scriu pe fuga ca ma grabesc la munca! Am citit sporovaiala de ast'noapte...am vazut ca avem o noua randunea, dupa motto sper sa nu fie profa de latina!

Si ma mai intreb ce-oi fi zis eu de am durizat-o pe Miha??!!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neata si de pe la noi........multam de capuccino adriuta (eu nu beau cafea asa ca ma infig la canile cu capuccino )...si noapte linistita sa ai!
bun venit noii randunici bomarzo (sper ca am zis bine - eu am sa iti spun bomi ca mi-e mai la indemana si nu traumatizez neuronu' ; sau ne spui tu cum sa iti spunem )...mai da' asa repede am uitat? 15 mesaje trebuie sa scrie? nu 10? vezi bomi de ce "te prescurtez" ca uit repede ....nu astepta sa ai de povestit acum la inceput, scrie repede cateva cuvinte in fiecare mesaj ca sa poti aparea "instant" cand scrii mesajul, sa nu le citim cand deja rupi turta fetii sau ii tai motul (parca fetita ai, nu? - hai ca inchei ca o sa crezi ca ai nimerit la azil asa uituca sunt la ora asta )
aaaaa, tuchi zi usoara si placuta sa ai azi la serviciu!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai ca am mai pus ceva pozici si filmulete!

sa aveti o zi buna!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu cafea, cafea!!! Mandra mea a fost mai frichinita decat de obicei, daca este posibil asa ceva...Se trezea plangand si nu puteam sa o mai adorm cu una, cu doua.

Bomarzo, bine ai venit, hai ca acus' scapi de moderarea aia naspa. Mai ai 2 mesaje si ne vedem in timp real. Ioana mica.

Tuchi, servici usor.

Miha, hai ca m-am emotionat cand am citit mesajul tau si ti-ai declarat dragostea fata de Rebecca. Si noi te iubim mult si pe Luca asemenea care este un pui brav si curajos, un adevarat barbat, nu ca sclifosita de fi-mea.

Eu nu cred ca vin la intalneala..., vine mama mea sambata, daca gasesc o solutie anunt, daca nu, ramane pe alta data.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata, am ochii in gura, dus deja copilul mare la gradi, la 7.50 eram inapoi... greeeeu maica!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Am intrat repede, ca azi sunt plina de treaba si nu vreau sa gasesc iar sute de mesaje si sa nu pot raspunde.

In primul rand vreau sa-i cer scuze lui Nicol, ca am plecat asa iute si nu am mai tinut legatura, dar in tot acest timp cat David a lipsit s-a indragostit de Iulia si acum formeaza un cuplu. Si distanta a contribuit la aceasta schimbare... Sper sa nu te superi... Tu esti o cuscra buna si Antonia e o scumpa, dar asa a fost sa fie... Eu l-am sters atunci pe David din lista de cupluri, dar nu stiu cine l-a trecut inapoi... Sper sa ramanem prietene.

Am vazut scumpetea de Robert si printesa Mihutzei...
Bun venit noii randunici! De fapt noilor, ca am vazut ca pe multe nu le cunosc dar sper s-o fac cat de curand.

David al meu e un dulce, nu sta o clipa, da cu capul in tot ce prinde, asa ca azi ma duc sa cumpar aparatoare de colturi, ca stau cu o frica, mamma mia! Ma duc sa-i dau papa. Va pupic!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am intrat sa va salut de la spital( ma rog, policlinica sau nici macar atat!) repede pana nu pica netul!
Multumesc de urare, sper sa am o zi usoara!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am vazut andruta frumusica tare, cu bentita, eleganta ...ce sta ea la poze, artista mica ...si am vazut si filmulete, cum da din botic si strange din ochisori ...si am vazut-o in poze si pe maaamiii a ei ...frumusica, slabutica

clau of, ce te mai chinui si tu noaptea...rebecuta chiar e terorista tare...macar iepurica mea are perioade cand nu prea doarme noaptea, sau adoarme ffff tarziu (mai ales acum cu dintii, deobicei chiar dormea bine noaptea)... nici nu stiu ce sa iti zic sa mai incerci cu ea...offf ... de data asta mami obosita, nu rebeccuta frichinita ...ei, hai, si ptr terorista mica un pup

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut
si eu repede va dau cu buna dimineatza , tot din motiv sa nu cada netul ( ca si tuchi) si din lipsa de timp.

Ma doare capul de mor , dar sper sa-mi treaca pina sambata pina vin la intalnire( vreau mai multe detalii despre locatie).

Bun venit Randinicii inca nemoderate ( EU iti voi spune BOM sper sa nu te superi, tot din cauza ca imi e la indemana)

PUP din suflet Delph, Ioana, revenite acasa,

si restul de randunime far aexceptie si neconditionat, sa aveti zile usoare si sanatate

eu ma intorc la mine in cuib( a se citi sv) si revin daca am putere.

scuze dar n-am vazut poze ,

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihutzuleee, cat de dulce e Andra ! Pupe Olga fetele!

Bomarzo, bine ai venit! Mai scrie niste mesaje, cat n-ai scapat

Sophie e bine, nema febra, nema dinti noi , iar eu am treaba la serviciu de nu ma vad...si nici la intalnire nu pot veni pentru ca suntem invitati la "Tree decorating Party" la prietenii de care v-am povestit ca i-am "salvat" din creierii muntilor. Deci foarte aproape de Bucuresti sunt, dar...

Pana ne revedem

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput