Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai salut fetelor.....fiecare pe unde sunteti, pe unde va ascundeti....vad ca circula un aer de vacanta...

eu mai am 3 zile de munca si pe urma gata, pana pe 5 ianuarie libera de contract

sarrah mama tu ce faci, nu mai faci ET de nu mai dai nici un semn de viata?

magdita, multamim de tratatie....eu am ales ceiutul de lamaie

revin mai tarziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Buna,

Eu nu am vesti grozave...incerc sa ma scutur si sa scap de discutia de ieri cu profesorul(noroc ca are cine sa ma aduca cu picioarele pe pamant cand incep s-o iau la vale)
Va povesteam eu ca am facut vreo 9 IA, din care una a fost sarcina (oprita din evol la 6 sapt), iar la ultima inca astept rezultatul.El nu crede ca din atatea IA n-a nimerit nici una timingul...desi i-am povestit ca am avut mereu un singur folicul, ca am fost f slab stimulata (asta pana la ultimele 2 facute la T) ...ci crede ca problema ar fi morfologia spermatozoizilor si ca ar trebui sa fac FIV cu ICSI, care costa o carca de bani...si ar trebui sa fac vreo 50 de injectii...ma strange in spate numai cand ma gandesc.
Din ce-ati citit/auzit valorile medii de mai jos sunt chiar asa de groaznice:
3 zile abstinenta
volum 3.4 mil
ph 7.6
timp lichef. 35 min
nr. 30-40 mil/ml (de cele mai multe ori mai mult, uneori mai putin)
foarte mobili 30%
mobili 20%
lenti 10%
imobili 40%
leucocite 400 (normal sub 1000)
morfologie 60% forme tipice (normal, minim 40% forme tipice).

Nu stiu cate din voi cred in tratamente homeopate sau acupunctura, dar eu ma gandesc sa incerc si asta vreun an, mai repetam spermograma, fac si eu laparo si mai vedem. Apropo de laparo, cica el nu-i vede rostul, pt ca ...daca se descopera ca mai am si eu vreo problema, tot la fiv ajung!!!

Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Simo, nu mai plange iubita ca nu e "ala" chiar atat de negru. Mie nu mi se pare deloc rea spermograma voastra, adica 40 mil/mil, cu mobilitate 50% si forme normale 60 % chiar nu e rau deloc. Spermograma unde ati facut-o, la dr.Matei? Analiza Chlamydia IgG si IgM a facut-o sotul tau? Ca aceasta nenorocire lucreaza la morfologie. Eu zic sa nu te stresezi inutil, sa astepti cumintica ziua de vineri . Sper din suflet sa scapi de stresul infertilitatii incepand de luna asta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Simonica mititica, sus din butoi ca viu cu joarda la popou tau!

Spermograma aia este foarte buna! Nu te mai jeli ca nu-i cazul!

Ia uite aici ce inseamna spermograma normala (scoate spatiile libere)

http://www.gfmer.ch/Endo/PGC_network/Semen_analysis_rrumbullaku.htm

Vrei sa iti postez rezultatul de oligo al sotului meu ca sa iti ridic moralu? Sus ca vin la tine cu jordeaua! Proba de donator ce esti!

Felicia

Later edit: si ce iti faci tu griji de spermograme? Tu esti gravi, vreau sa vin la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

simona2, si eu zic ca nu e asa de rea spermograma voastra. S-au vazut rezulate bune la IA cu o spermograma mult mai proasta. Eu nu inteleg cum a putut sa-ti zica dr. tau ca laparo este inutila. Chiar daca ti-ar gasi ceva la laparo nu e mai bine sa stii care iti sunt problemele decat sa tot mergi pe IA si tu poate sa ai trompele infundate?

Pana una alta crede in sansa ta ca de data asta ai reusit si asteapta cumintica rezultatul si vezi pe urma optiunile care le ai

Mergi la inceput

Multumesc mult Magdita! Spermograma n-a facut la dr. Matei.
Ma gandesc sa-l iau cu mine vineri la IDS cand fac beta si sa faca analizele indicate de tine + HCV si HBS si sa repete spermograma.
Trecem noi si peste asta!

Mergi la inceput

Multumesc si Felix si Lali...deja moralul meu jubileaza
Nu va spun cat de usurat a respirat sotul meu saracu' dupa ce i-am spus ce-am mai vorbit cu voi si cu inca o prietena de-a mea, pacienta a lui T, care a ramas gravi cu sperma asemanatoare cu a noastra ...NATURAL DUPA LAPARO!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Simo, ma bucur ca esti mai bine. Vroiam sa iti zic despre spermograma la IDS. Daca sunteti hotarati sa o faceti acolo, nu recoltati nimic pana nu vorbesti personal cu dr.Matei. Daca nu ai numarul dumneaei, imi spui si ti-l dau pe PM. Si in functie de ce te intelegi cu ea, unde o gasesti, asa faceti. Spun asta pentru ca nu prea se respecta programarile la IDS, si ca sa recoltati acolo si sa dureze nu stiu cat timp pana intra proba in posesia dumneaei, transportata in nu stiu ce conditii, mai bine lipsa. Asa, mai bine o suni, o intrebi unde o gasesti, recolteaza sotul acolo unde e si dr.Matei, si in maxim o ora aveti rezultatul corect. Insa astea ti le spun, doar asa, ca sa le stii in caz de...
Insa n-o sa mai fie nevoie de nicio spermograma dupa rezultatul de vineri de la beta HCG .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Bine de stiut...asta ne mai lipsea acum...o spermograma facuta aiurea.
Thanks again!

Mergi la inceput

Am nr. dr. Matei.

Mergi la inceput