Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele dragi!
Kindly multumim de cafelutza azi
Valy cum iti mai este? sa ne tii la curent
Sarah asteptam vesti bune...
Felix si pe toate celelate fete dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

MAGDI noi crestem si asteptam ziua de maine cand trebuie sa facem vaccinul de la 2 luni. Si ne e cam frica de reactiile de dupa...dar trecem noi si de asta
In rest, am inceput sa descoperim lucrurile care ne inconjoara (inclusiv degetele de la maini), radem si gangurim de zici ca acum incepe sa vorbeasca, iar mami si tati sunt terminati dupa ea
Va doresc tuturor sa simtiti cat mai repede minunile de care va povestesc
PS: As pune si poze cu ea sa o vedeti dar nu stiu cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Bebitza, mi-au dat lacrimile citind lucrurile de care ne povestesti ... Cred ca este o incantare si o fericire sa va treziti alaturi de ea in fiecare zi ...
Ca sa pui poze, trebuie sa intri pe webshots.com sau flickr.com, sa iti faci cont acolo si sa descarci cateva poze, dupa care pui linkul la mesaj.
Ma bucur mult ca ai raspuns la apel , si asteptam si celelalte mamici sau gravidutze sa ne incante si sa ne aduca aminte, daca mai e nevoie , ca luptam pentru un lucru minunat , care sigur ni se va intampla si noua .

Pup fetele dragi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

eu mi-am inceput saptamana cu o veste tare buna de la mama mea. Tesutul prelevat nu e de natura canceroasa, deci putem sa ne sarbatorim in liniste. Sunt atat de fericita si usurata. imediat dupa ce am vb cu mama mea la telefon m-am pus pe plans de fericire. Atunci mi-am dat seama ca incordata am fost zilele astea. imi tot repetam ca totul va fi bine, dar parca de ieri imi intrase morcovu tare rau...bine ca s-a terminat cu bine. Multumesc fetelor pentru gandurile bune, ca sa stiti ca au contat foarte mult.

in alta ordine de idei, dupa multe taraganari am fost de dimineata la Elias sa-i cer lui Tutu reteta ca sa ma pot duce cu ea la medicul de familie. sper sa reusesc saptamana asta sa ajung la el sa-mi dea reteta compensata. De dimineata am gasit un Tutu bine dispus care a stat 5 minute cu mine sa-mi explice de endometrioza de fiole cum se fac, ca una din reactiile adverse ale injectiei este aparitia unei sangerari si sa nu nu cred ca este menstruatie. Ideea e ca eu eram pregatita pentru un Tutu expeditiv si morocanos si pe cand colo am dat de un Tutu vorbaret si preocupat sa-mi explice una alta. Mi-a placut de el la faza asta.

rocsy, sanatate mamei tale!!!

sarrah, te asteptam cu vesti. Vrem sa aflam cum stai cu endometrul.

vally, ceva simptome de gravidutza de gemeni?

la fina vreau sa va multumesc tuturor inca odata pentru gandurile bune. Au avut efect

Mergi la inceput

Lali, super veste . Ma bucur din suflet pentru tine. Sper sa reusesti si cu reteta compensata . Pup fata dulce .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, ma bucur pt tine si pt mama ta! Uf, s-a dus o piatra de pe inima!

Rocsyca, si la mama ta este tot bine! Da?

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona27bebe spune:

Buna, sunt noua pe forum, pacienta doctorului Tutunaru din 11 Noiembrie2008,am fost la monitorizare de 3 ori, in 11 zile am ramas insarcinata, foarte bun doctorul.Ce nu stie domnul doctor este ca sunt insarcinataDin cate am citit am inteles ca este bine sa ia acid folic o graviduta. Cum eu nu am ajuns....vreau sa va intreb daca stiti de la cate luni se da tratamentul acesta , si daca este regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

chiar ca mi s-a luat o piatra mare de pe inima. Acum mai trebuie sa rezolv cu reteta compensata. Din prea multa comoditate am lasat pe utima suta de metri si saptamana asta este musai sa rezolv. Sper numai ca medicul de familie sa fie in concediu, ca daca este in concediu va trebui sa-mi iau prima fiola necompensata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Simona27bebe...felicitari pentru sarcina!
Pune mana si cumpara acid folic 5 mg de la farmacie si ia o pastiluta pe zi si suna-l cat de repede pe doctor sa iti spuna ce sa mai faci. Mai mult ca sigur o sa iti spuna sa pui utrogestan...dar ma opresc aici...suna-l cat mai repede!

Mergi la inceput

Simona, felicitari pentru sarcina ! Indicat ar fi sa iti faci analiza sangelui, beta HCG, si o eco de 5 saptamani. De-abia dupa aceea poti lua tratament de sustinere. Acid folic poti lua de acum, dar cel mai bine mergi la medic pentru confirmare.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput