o intrebare pt mamicile care au fetite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eseea -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Eseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

incercati si voi pana iese...fata! Daca nu asta, poate urmatorul va fi fata! Acuma serios, apeleaza la rugaciuni fierbinti catre Cel De Sus si la autosugestie! Astea functioneaza cat de cat logic! Restul, pozitii, ovulatii, alea, vrajeli!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Andira si Creasta, va daruiesc si eu voua pt ca ati inteles ce vreau sa spun...exista atata DURERE pricinuita de neputinta de a face un bb ...e de ajuns sa intri sa citesti cateva pagini la "Asteptand un ingeras", eu insami am avut aceasta durere, disperare timp de 5 ani...imi mai pasa oare de sexul copilului? Nu le condamn pe fetele care doresc un copil de un anumit sex, le spun doar sa aprecieze ceea ce au sau vor avea

Mami de fetita si de baietel 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Katyuscha21
Intr-adevar eseea are dreptate...pana nu te chinui sa ai un copil sau pana nu pierzi o sarcina, nu prea stii sa apreciezi cu adevara valoarea fertilitatii...
am trecut prin toate fazele astea si prin multi ani de chin pana sa am baietelul....Chestia e k foarte repede am uitat de toate si deja pentru al doilea emiteam pretentii( adica voiam neaparat fetiza)...Desi baietelul avea doar 7-8 luni eu cautam calendare, calcule, pozitii in care sa concep o fetitza..faceam sondaje cu fetele de la odisee sa vad care din calcule are o probabilitate mai mare de reusita, intrabam in stanga si-n dreapta k si tine cum sa fac o fetiza. Aveam de gand k dupa ce implinea darius 1 an sa ma apuc de "proiectul fetitza". Nasul nostru, care e preot,mi-a zis: "cere-i lui D-zeu cu staruina si-ti va da..."
Am zambit bineinteles , dar in gandul meu mi-am promis asta....Nu am avut insa prea mult timp sa o fac pt k deja in timpul cautarilor mele febrile eu ramasesem insarcinata....
Dupa ce am aflat m-am rugat continuu sa fie fetitza...si a fost
Daca iti doresti din suflet ceva si-l rogi pe d-zeu,iti va indeplini rugamintea. dar trebuie sa-ti doresti foarte tare si sa te rogi foarte mult..Tot asa l-am primit si pe darius de aceea cred cu ardoare in metoda....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Hai ca vreau sa aud si eu,chiar nu stiam ca poti sa faci sex in pozitii diferite pt. alegerea sexului.

Si daca vei avea un al doile baiat ce vei face?

eu inebunesc cand ii aud pe cei din jur" OH, lasa ca data viitoare v-a fi baiat".

Voi avea o adoua fetiza si sunt super fericita ca voi fi intr-o zi soacra de doi gineri si nu de nurori

Sophia 2ani
+23

se spune mai bine 2 gineri betivi dacat 2 nurori curve(scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Nu stiu daca e ok sa dam linkuri catre alte siteuri, daca nu rog moderatorii sa-l stearga: http://www.csid.ro/dieta/poti-decide-singura-sexul-viitorului-tau-copil-2741050/

Din cate am inteles, daca mananci bine si nu te retii de la nimic inainte de conceptie faci baiat, daca tii diete peste diete, sarace in nutrienti, faci fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu auzisem ca daca femeia este deprimata in perioada conceperii sansele sunt mai mari ca sa fie fetita. :)) Ce de aberatii..

Si au as vrea sa nasc numai fetite (am o fetita), parca nu ma vad mama de baietel dar sunt sigura ca m-as obisnui repede cu ideea si as fi tare bucuroasa..
Sotul vrea doar fetite, ar vrea 3 fete. Dar stiu ca asta nu depinde de noi.
La fel cum stiu ca nu de noi depinde cu care din parinti va semana copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor am incercat astea 2 luni de zile in zilele de conceptie si nu am ramas insarcinata pot avea luni fara ovulatie?ca incercam mai bine de jumatate de an sa raman insarcinata si nici un semn ar trebui sami fac griji in privinta asta?va rog din suflet ajutati-ma ca nu vreau sa ma duk la doktor ca imi este groaza de ei si mai ales ce se intampla in zilele asta nu mai poti avea incredere in nimeni.dar in voi am incredere ca si voi sunteti mamici si stiti cum e.multumesc.

mami de baiat dulce ANDREI 2 ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

nu inteleg o chestie la voi.de ce trebuie sa condamnnati alte femei pentru ceea ce isi doresc presupun ca fiecare om are dorinte si eu la fel dorinta mea e sa am o fetita si ce e rau in asta?pe forumul asta din cate stiu daca vrei sa fii ajutat iti spui pasul si altii daca vor sa raspunda ft bine si apreciez asta dar asta nu inseamna ca daca ai citi tema trebuie sai judeci pt ceea ce isi doresc,daca citesti si nu iti place despre ceea ce se intreaba mai bine nu raspunde ca altii sa nu se simta prost.daca am zis ceva gresit in chestiA asta si daca am jignit pe cineva imi cer scuze.multumesc pentru ajutor.
STITI CE MA DOARE CEL MAI TARE CA AM SCRIS PE FORUM CA SA FIU AJUTATA NU JUDECATA DIN CAUZA DORINTEI MELE DAR EU NU JUDEC PE NIMENI PT ALEGEREA LOR DE A COMUNICA.

mami de baiat dulce ANDREI 2 ANI

Mergi la inceput