Copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 3
onixone spune:
Buna Dimineata cafeaua taie greata.
fetelor, Alex are o tuse urata expectoranta, azi nu il duc la gradinita, dar ma intrebam daca pot sa ii pun pe piept noiste orez cald(asta pt ca nu am sare)plus ca harjie destul de urat cand tuseste.ce pot sa ii dau(leacuri babesti) in afara de sirop de tuse.NU are temperatura.In gradinita am vazut ieri ca erau multi copii care tuseau.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Danelutza, ufff, ce usurare 
Oana, bona lui Andrei ii dadea ridiche neagra cu miere. Nu stiu daca se gaseste acolo la voi ridiche neagra. O scobea la un capat si punea putina miere. Ridichea isi lasa zeama, si impreuna cu mierea aia, i-o dadea lui Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Bravo Daneluta.Big kiss lui TITO
Gabitam nu cred ca gasesc ridiche neagrea.Cel putin nu am vazut.sarut-mana
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
Mercedes spune:
danelutza-ma bucur pentru voi.
onixone-sa scapati cat mai repede de tuse, stiu ce inseamna ca si ai mei fac des.... .Lapte caldut cu miere ai incercat? sau ceai de ceapa ce ii drept eu indulcesc cu miere ca altfel bia nu bea ...
patriciaRO spune:
Oana, da, remedii la tuse cum au zis si fetele si am mai gasit si asta:
- cura cu aloe vera: 3-4 linguri/zi
- cura cu chimen fiert in lapte: 2 lingurite de chimen cu 500 ml lapte, se fierb 5 minute la foc mic si se indulceste cu miere. Se consuma 3-4 linguri/zi.
- ceai de ceapa - se fierb 4 cepe mici cu 300 ml apa, la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, se strecoara si se amesteca cu miere. Se beau 2 cani/zi.
- tinctura de propolis pe zahar sau miere - 30 picaturi de 3 ori/zi.
si ceaiuri gasesti aici:
http://sanatate.ele.ro/Tusea_remedii_naturale_--a3429.html
Beatrice, mamic de Alex pifos
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andutzy Fetele, are cineva masina de spalat vase? Sunteti multumita de ea? Asta e cadoul pe care se pare ca-l voi primi de ziua mea (fac 30 de ani) si sper sa nu-mi para rau de alegerea facuta.... |
Salve!
Si eu am masina de spalat (pe cuvant daca mai stiu ce marca e) : e pentru 4 seturi, adica un pic mai mare decat un cuptor cu microunde. Nu am dintr-aceea mare cat o masina de spalat rufe.
Intr-adevar, cum spune si Olga M, vasele trebuiesc clatite oleaca inainte, adica nu le poti pune cu resturi, fie ele si marunte. Pe de alta parte, un dezavantaj pe care il resimt eu ar fi ca nu pot spala castronelele din melamina ale fetei - dar o sa scap in curand de ele, ca nu mi se par nici igienice, si nici sigure, dat fiind ca melamina aia totusi se cojeste / ciobeste.
In concluzie, sunt super multumita de masina de spalat vase
, iti tin pumnii sa primit acest cadou de Craciun 
Olga M, ce draguta Maya ! Si mie imi pare ca intre 3 si 4 ani este o perioada tare frumoasa, cand ii vezi cum "infloresc", si te uimesc la tot pasul cu deductii logice (haioase !) si tot felul de delicateturi. A mea, spre exemplu, cand a primit dulciuri de Mos Nicolae, la gradi, mi-a spus la telefon "Maine o sa ma indop cu bunatati"
Danelutza, imi pare bine ca a iesit ok biopsia, sa dea DD sa va fie bine in continuare

Va pup!
onixone spune:
Mercedes ...da lapte cu miere am sa ii fac, caci ceai fii-miu nu serveste (de nici un fel si la nici un fel de temperatura)..ma si oftic ca mereu ii zic: nu esti si tu un lord sa te plimbi cu ceaiul prin casa.
Asta cand incercam sa ii servesc ceai si paine cu dulceata(care iar nu mananca)
Oana lu'Alex
onixone spune:
Beatrice: hai ca incerc propolis ca am in casa.Poate il pacalesc .merci mult de tot.
Oana lu'Alex
loreen spune:
Pentru Bianca si pentru Delia
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, tu ai compus scrisorile? Ce au zis fetele?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla