Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara sau dimineata depinde dince unghi privesc ceasul...

Nu dorm decat vreo 3 ore pe noapte de mai bine de-o saptaman si acuma abia am ajuns acasa de la un spectacol , intr-o cafenea, cu ...Margineanu . Daca inainte credeam ca-i un mahalagiu porcos si trivial spre rusinea mea mi-am schimbat total parerea.Avea o gasca de 4 instrumentisti cu el care s-au dezlantuit intr-un show de zile mari si muzica lui cantata live este absolut bestiala ...suna stupid dar este ca un balsam pentru suflet .Mi-a placut nespus de mult ...

Azi am promis ca fac atat de multe dar evident mi-a iesit nimic ... am prestat niste latura ca nu-i pot zice mancare dar spre sa mi-o manance copii, am vrut sa spal insa mi-a pierit tot elanul ... sa ma ia naiba daca io pricep ce darcu e cu mine de am lehamitea asta atat de intensa...ca niciodata nu am nici cel mai mic impuls pentru sarbatorile de iarna. cadouri nu am luat decat pe pentru Delia si asta noroc ca vin de departe altfel nici pe astea nu le luam.Pentru Bianca nici acuma nu am rezolvat ce s amai zic de restul ...ceva se intampla si sper sa fie numai in capul meu fara materializare.

Elisor trebuie sa plec capul in fatza organizarii tale ... spre rusinea mea am crezut ca sunt un bun manager al ordinii si disciplinei personale dar m-ai luat ... gasesti cate ceva pentru fiecare ...
Da halena este acel miros al gurii ,numai ca la Bianca e permanent din pacate si clar nu ma tine de igiena ca se spala saraca ... iar analize nu i-am facut pentru ca nu a fost cazul deloc pana acuma .A fost perfect de sanatoasa si asta nu ma face decat sa-mi intareasca credinta ca mi-am dedicat existenta in a creste un copil sanatos ( asta ca sa ma laud in creierii noptii). Sper sa nu fie nimic grav sau care sa necesite un tratament invaziv cu care greu as fi de-acord si asta numai dupa ce ma documentez mai mult decat este cazul .
Ma bucur ca tezele i-au adus linistea si asta o va face sa uite ca trebuie luni sa fie la intepaturi...prima din viata ei .

Gabi multe meciuri ...sigur Cristi este incantat si nu va simti oboseala poate doar dupe ce vine acasa ...insa lucrul cel mai bun este ca face miscare , un mare avantaj pentru el...

Cuscra m-a ferit-a sfantu de asemenea preocupari cu mamicile de la gradinita ... sunt printre putinele mamici cu 2 copii dintre care unu mare mare ....cam cum eram eu cand am dat-o pe Bianca la scoala...stiu ce-nseamna sa ai initiative asa ca mi-am facut datoria am dat banii pentru cadouri la doamne , insa luni voi duce din partea Deliei mici atentii pentru cele doua educatoare si asta pentru am vazut cat de plin de un entuziasm identic cu al meu sunt ceilalti parinti ... li se rupe lor in patru ... atitudine tipic civica ...

Daniela sigur nu din cauza lui sfantu ai dat cu capul in toate pragurile dulapurilor ... hai ca tu ai facut zoaie vorba babelor, dar Isa?! Ati avut o zi mai "speciala" insa bine ca fara urmari mai grave ...

Andra foarte frumoasa serbarea ...copii minunati foarte frumos imbracati ...inteleg de ce ai avut emotii ...Dragos arata ca un printisor cu costumasul acela cu pelerina ...o amintire tare frumoasa...

Monu din pacate in sistemul nostru nimeni nu pricepe care-i treaba cu concediul asta ... nu exista norme de aplicare a lui 158 specifice noua si nu cred ca vor face prea curand ...

Deci nu -mi vine somnul ...nu mai am televizor in camera si dependenta isi spune cuvantul ...efectiv m-e frica sa inchid ochii ca urmeaza scenarita de noapte ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

'neatza!

Sunt intr-o pasa asa de aiurea ca parca nu-s eu. Asa ca am trecut prin toata bibliografia, am facut proiectul (de care nu-s multumita deloc), nu am reusit sa mai strang "neste docomente" asa ca presimt un maaare esec. Maine trebuie sa depun dosarul si sunt tare indoita, desi asta nu e bine deloc. Nu stiu ce voi face pana la urma. Colac peste marea pupaza: Alexandru nu are loc la cresa din 5 ianuarie, asa ca..... mai e o noapte pana maine. Partea mea stanga tot dureroasa si innebunitoare este. Am tipat ieri la Catalin si la Alex ca au profitat ca nu sunt pe pozitii si sa vedeti , fetelor, ce batalie se incinsese....palme, tras de par, picioare si muscaturi. Cand am intrat intre ei, am luat si eu vreo 2 muscaturi de la fiecare, dar s-au linistit. I-am pus pe fiecare pe cate o canapea (locul de time out)si le-am explicat (mai bine zis am urlat) de ce nu trebuie sa se bata. PAna in seara nu s-au mai luat de par, doar s-au impuns subtil, sustras jucarii unul altuia, dar au rezolvat cat de cat conflictul fara violenta.

Astept serbarea de marti. Nu m-am bagat la strans bani, umblat dupa cadouri. Am dat si atat. Partea proasta e ca nu au putut sa dea de nenea ala cu filmarea profesionista cu care se laudase o mamica siva trebui sa facem pe cont propriu, adica 1 milion de blitzuri in ochii micutilor. Vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor... Ne mai tineti minte? gabitzam?

Nu ca am fost eu prea activa si inainte... Insa am mai scris... Nardi are acum si o surioara mica-mica (pe langa cea mare)... gabitzam, am vazut ca ai si tu un pui mic -de iunie... a mea este de iulie.

Cand Nardi avea aproape 2 anisori ne-am mutat in Finlanda (suntem aici de 1 an si 8 luni). Suntem bine, e f. frumos aici, suntem f. incantati.

Am vazut ca nu mai suntem pe listuta... insa e normal, la cat am absentat... Speram sa revenim daca ne mai primiti, incet-incet ne revenim. Nu ne-a fost usor.... cu 2 copii mici intr-o tara straina, la inceput de drum... iar)... bebe nou care (iar) nu era in plan...

Pupici

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Yael, esti binevenita oricand inapoi, usa nu e inchisa pentru nimeni, chiar daca nu mai apare pe listuta

Lista am mai curatat-o din cand in cand, am scos mamicile care n-au scris de mai mult de un an. O sa te pun la loc cu siguranta.

Felicitari pentru puiuta mica Sa ne mai povestesti cum e viata in Finlanda. Si vrem si poze

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Denisa, Multa sanatate si tot ce iti doresti ! Cum mai e Cristian cu gradi ?

Wow, ce de sarbatorite avem zilele astea

Yael, bine ai revenit pe la noi ! Finlanda ! Wow ! Am auzit niste lucruri extraordinare despre acea tara, unul din ele fiind ca "scoala de soferi" dureaza 3 ani, si invata tot felul de lucruri interesante acolo (derapaje & stuff)... Povesteste-ne mai multe despre Nardi, daca ai timp...
Mai sunt mamici cu 3 copilasi, Nelia, Saryta si Mickyyy...

Aurasa, bafta multa, si multa sanatate ! Imi pare rau cu cresa pentru Alexandru, sper sa se rezolve cum e mai bine pentru voi.
Cat despre blitzuri in oki, aparatele (sau blitzurile) mai bune, se pot suci in asa fel incat sa bata lumina in tavan - lumina indirecta (bounce) - , si sa nu ii zapaceasca pe copii... eu am o colega la serviciu care a venit cu niste poze superbe de la gradinita baiatului ei, facute de un profesionist... dar cred ca e prea din scurt sa ii cer mai multe informatii despre acel fotograf, banuiesc ccc ca are deja agenda incarcata.

Despre Margott mai stiti ceva ? ... sau mai precis despre David cel frumusel ?

Carina e putin racita, slava Domnului ca nu are febra. Am fost vineri la exudat faringian, sa vedem daca iese ceva, ca m-am saturat de muci galbeni (scuzati detaliile ). De cand e la gradi, numai de d'astia avem parte. Noi avem vineri serbarea la gradi, la serviciu am tot vineri petrecerea de Craciun, si tot vineri avem bilete la Smokie

Duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Yael, bine ati revenit. Finalnda! waou. si eu vreau detalii.

de fete nu va zic ca eu mereu am vesti aiurea. pt moment e liniste. bb e o mare batausa si o mare actrita. mi-a tras o palma peste ochi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Denisa !

Yael bine ai revenit . Te asteptam la povesti, asta bineinteles cind ai timp, ca eu cu o motata si nu prea omor forumul cu mesaje

ChrisDun sanatate Carinei . Sa stii ca de cind cu gradinita si noi ne luptam cu mucii, iar de vreo luna astia sint insotiti si de o tuse destul de uritica, care nu trece cu nimic

Elisor scrisese Olga la alt subiect, ca de cind e insarcinata sotul s-a schimbat mult, se simte intr-un fel neglijata si e preocupata de cum se va comporta cu fetita. Eu ii doresc din inima sa fie bine
N-am citit sau n-ai scris, ai mai recuperat aparatul de fotografiat ?!

Laura sint multumita ca am intrat doar cu capul in dulapuri , ca la ce am tras anul trecut inainte de Craciun, nici nu vreau sa-mi amintesc, dar nici pe scara nu mai urc , asta pentru ca mi-e frica sa si respir cind vad scara
Sa dea DD sa iasa analizele bune pentru Bianca, incearca sa-i dai cit mai multe salate, verdeturi, nu stiu cum sa explic ca din astea se maninca multe aici, asa rezolvi un pic curatirea organismului de toxine. Problema asta am avut-o si eu ani de zile, acum doar in timpul menstruatiei.

Va doresc o duminica minunata si sanatate multa la bolnaviori

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Denisa, LA MULTI ANI! cu bucurii si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani DENISA!
Numai ganduri bune la ceas de aniversare!

Laura ohoho, stai asa, ca nu sunt nici pe departe asa cum ma zugravesti (din pacate), da, aici poate par astfel ca daca n-as face-o nu sunt eu, desi imi spun mereu ca nu merita efortul si nu trebuie sa fi psiholog sa-ti dai seama ca aceasta chestie are un substrat, n-o spun aici ca ar fi prea evident. Iar din cate te cunosc numai de lipsa de organizare nu duci lipsa, unde mai pui si specificul meseriei. Numai ca oricat ai vrea sa le faci pe toate n-o sa reusesti si acumulezi zi dupa zi oboseala care se materializeaza intr-o panica subtila cu ganduri si impresii. Caracteristica zodiei e cautarea in permanenta a unui echilibru perfect, a perfectiunii care ne stoarce de vlaga si ne oboseste. Sper ca n-a sunat nimic din ce-am scris a sfat, doar constatari
Te rog, tine-ma la curent cu rezultatele Biancai mai ales recomandarile sau medicatia sau cauza, orice. Eu am observat chestia asta la foarte multe persoane si asa e, n-are nici o legatura cu igiena.
Felicitari Biancai pentru terminarea tezelor cu bine, ca de obicei as adauga, si multa bafta la intepatura, stiu cat poate fi de stresant gandul ca a doua zi sari peste rutina zilnica... si tinem pumnii!

Cris cred ca esti pe cale sa omologhezi vreun aparat ce face posibila omniprezenta ...ori va trebui sa renunti la unul din evenimente (probabil la cel de la servici) ori vei reusi sa ajungi la toate trei dar apoi vei dormi trei zile si trei nopti . Succes si distractie placuta! Poate aveti noroc si iese negativ exudatul si scapati de antibiotic. Cum sunt covoarele alea despre care spuneai?

Yael bine ai...reaparut! Felicitari pentru micuta si sa te bucuri de toti 3! Cum va impacati cu frigul?

Aurasa esti stresata si e si normal in situatia data, dar pana nu rezolvi cu nevralgia n-o sa te linistesti. Cel mai bine mergi sa te vada un medic, sa excluzi si alte cauze (otita par "egzamplu") si sa-ti dea ceva dom'le sa scapi de durere ca sa poti sa-ti rezolvi celelalte probleme. Take it easy!

Daniela ma bucur ca ti-ai luat adio de la cataratul pe scari, dar i-a spune-mi mie cum sau cine il agata pe mosul ala ce l-am vazut in pozele de anul trecut? Sper si eu ca totul sa fie ok cu OlgaT cea mult incercata si sa fie doar o perceptie mai sensibila a starii de graviditate.
Sigur c-am recuperat aparatul, pozele sunt...intri in foto1 si de acolo dai pe elisibia3, sper ca nu complic prea tare explicatia.

O duminica placuta sa aveti!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot eu, ca mai aveam doua mesaje salvate in word...

Anca am vazut pozele (poza cu poza), cum nu pot lasa comentarii (am impresia ca albumele private nu mai au rubrica de comentarii) scriu aici cateva impresii din ce-mi mai amintesc. Cred si eu ca Patrick vrea sa se faca pilot, e atat de relaxat cand zboara de parca asta face in fiecare zi. Ai un costum de baie tare shic, imi place culoarea care se potriveste perfect cu culoarea apei atat de ireal de frumoasa , de transparenta…E mortal Patrick cum sta la barul din piscina, zau parca l-ai nascut in resorturi si-n vacante, atat de relaxat e si plin de voie buna, nu tu fite, mi-e mai mare dragul sa-l urmaresc in fotografii cum se desfasoara, ba la piscina (ca de-acum e un expert in ale inotului cel putin pentru varsta lui), ba distrandu-se cu tati pe culmile valurilor, ba facand castele de nisip sau distrandu-se la batzaiala in discoteci agatand fetitele. Tare dulce e!
Pozele cu delfinii langa voi sunt impresionante, incredibil cat de docili si blanzi sunt.
Resortul e ceva de vis, se vede ca ati avut o vacanta mai mult decat frumoasa, perfecta! Ma innebuneste apa aia atat de transparenta, papagalii mari si viu colorati sunt o frumusete si par blanzi.
Numai privindu-va cum va desfatati in hamacele alea inconjurati de palmieri si caldura m-apuca disperarea cat de departe sunt eu de asa ceva in viata asta.
Ce dragalasi sunt piticii pe plaja cu ciupilicile de mos craciun pe cap, sa inteleg ca ele sunt cele doua domnisoare cu care s-a distrat Patrick in discoteci, are gusturi bune baiatu’!
Foarte frumoasa si camera de hotel, am remarcat mai multe figurine din prosop, cine vi le facea, in fiecare zi? Cred ca l-au incantat pe Patrick tare mult, venea in camera de dragul lor.

Nelia am vazut si pozele voastre, nu te intreb cat iti este de greu ca-mi imaginez, dar si satisfactia ce vine de pe cele trei fronturi e uriasa, so…Agata e minunata cu atatea talente la activ si astea se datoreaza in special tie pentru perseverenta cu care o duci peste tot si-ti rupi din timpul tau, asa ca o particica din tot ce a realizat e a ta, asa ca felicitari tie, felicitari Agatei si san u-l uit pe Octav ca isi are si el meritul. O familie minunanta sunteti!

Promit ca iau o pauza cu scrisul, ma apuc de calcat ca nu mai avem ce imbraca...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput