Racusori, la apel! (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Craciun fericit fetele.. sa aveti parte de o zi superba si fie ca magia sarbatorilor sa va umple sufletul si casa de bucurii
La multi ani!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, voua si familiilor voastre, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

neata. cafea? suc? ceai? micul dejun?
sa aveti o zi minunata..
eu azi cred ca stau in casa k mi se pare frig tare afara..
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Multumim MIRE.
Afara ninge usor si e tare frig. sper sa nu se puna inca zapada ca azi plecam spre blaj sa ne vizitam nasii, care-si petrec craciunul la bunici. asa n-am chef, dar n-am incotro, ca si asa ne vedem cu ei doar de 2 ori maxim pe an.

va pup, sa aveti o zi linistita ...

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

salutare dragelor
stiu ca-i cam tarziu sa va spun sarbtori fericite,mai bine va intreb ce-ati mai facut... noi am avut un craciun linistit,daca sotul n-ar fi avut probleme cu o masea ar fi fost si mai bine...azi e la pescuit asa ca eu lenevesc si ma uit la tv la filmele cu craciun si alte alea,asa-mi plac ca toate se termina frumos... va pup pe toate si sa aveti parte de liniste si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!
Noi inca pe acasa..e prea rece ca sa iesim afara, plus ca e intunecat si nu ma trage ata.
Am papat de pranz si lenevim pe la televizor..

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Sunt full. Ieri am avut musafiri, azi alta serie... pune-te masa, scoala-te masa... unde o fi incaput atata mancare in mine. Acum ma plimb prin casa, mai fur o felie de cozonac, ce sa fac daca socrela mi-i lasa la indemana? Abia astept Anul Nou, ca atunci face socrela multe salate, inclusiv de fructe, peste la cuptor, piftie de curcan... oricum bucate mai "digestibile". Maine dimineata ne-am propus sa mergem pana la cimitir, sa mai facem un pic de miscare, dar daca dau cu nasul de frig, cred ca ma razgandesc.
Va !

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Neata fetele. cred ca m-am ingrashat 3 kg zilele astea. cred. n-am curaj sa ma urc pe cantar.
am intrat sa va zic ceva haios. fetele mele dorm, al meu sotz la servici (unii tre sa fie mai altfel in tara asta) si eu frec menta pe net, si ce-mi vine: hai sa vad ce mai face coletul meu dupa codul de bare (povestea cu A, discutata aici). colet ridicat de mine de la ei in 15.12. asa ca pe 20.12 apare ca plecat spre cordoba iar in 27.12, adica azi la ora 8 dimineata, cica predat la destinatar. ma mir ca nu apare acolo si ca l-au dat in 24 seara mosului sa le aduca el. oricum, profesionisti oamenii in aceasta firma

va pup

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

salutare
io imi beau cafeaua acasa,singura,ca sotu' s-a dus IAR la pescuit, si ce patesc ?! vad ca se misca doua taste la laptop,stiti voi,ala ce mi l-a adus mos nicolae... mai,da au chiar iesit din locul lor,cred ca li s-au rupt ceva picioruse abia apuc sa vina ziua de luni sa ma duc cu el la firma aia de unde l-a luat... oricum eram cam morocanoasa,da acuma pusc de nervi... pupici

Mergi la inceput