Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 16
asi spune:
La multi ani Daria!
Dana sa va traiasca printesa si sa fie o mare norocoasa in viata.Scuze de intarziere
Roxa ti-ai facutun brad foarte frumos!!!E ultimul trend de decoratiuni.Acuma sa fiu si un pic rea trebuia sa fie mov![]()
Noi ieri am facut ultimele cumparaturi dar nu prea multe ca astept reducerile din ianuarie.Mi-am si lasat bani special pentru asta.Am primit azi un pliant in care scria ca in 5 ianuarie hainutele de la Z sunt la jumate de pret.
Maine plecam la ai mei si stam acolo de Craciun dar in 26 ne intoarcem.
Va doresc la toate Sarbatori fericite si abia astept sa ne intalnim sa vedem ce ne mai aduce Mosu'.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Roxaaaaaaaaaaaaaaaa m-am uitat in albumul tau si am gasit poze de la prima mea intalnire cu voi.Ioi ce m-am emotionat
.
Vorba Oanei Doamne ce mult va iubesc
.
carrie spune:
ola gagici,
in primul rand si virtual un La multi ani cu drag Dariei, pe care am aniversat-o ieri la petrecere si ii dorim o viata minunata!

io binenteles agitata si imprastiata in toate partile, inca n-am facut nimik de gen mancare pe maine, praji primesc de la ai mei, bradu il aduce Mosu numai maine, da mi-am mai impodobit casutza si astept sa treaca vantu sa-mi pun luminitze in bradul de afara![]()
azi am facut cumparaturi ptr copiii de la onclologie, o gramada de dulciuri si jucarii maine le vine Moshu , sper sa le aduc un suras in tot necazul lor.este un baietel de 4 ani abandonat de parinti cu leucemie si diabet
i-am luat ceva mai special.
fetelor, nu vreti un brad frumos, natural, de 2 m cu 50 de roni?au primit ai mei unul in plus!
Stanca scuze ca iti zic doar acum dar si-a rezolvat colega cu crema aia,multumesc.sa aveti un Craciun minunat si va asteptam pe la noi dupa ce reveniti.in 26 mergem si noi la tara sper sa fie zapada.
Ralu imi pare tare rau am auzit si eu cu legea lui peste da nu e nimik sigur...
abia astept sa ne vedem va sunam azi sa ne intelegem
.
legat de infectia urinara eu cred ca si anul trecut a avut cand nu am depistat unde e infectia, oare ce sa fac sa nu mai recidiveze?
Roxa minunat bradut, honestly, si imi place si arlechinu talamb
si posesoarea bradutului nu mai zic
ce faceti papa de Craciun?eu sunt umpic in pana de idei mai ales ca vreau ca de obicei sofisticatenii...sarmale si altele obisnuite capat de la ai mei![]()
si inca ceva, unde gasesc pe net felicitari pe care le pot copia si trimite mail, nu din acelea animate?
va pup, ma viu
asi spune:
Fetelor nu stiu daca ati vazut asta dar va rog sa participam si noi la gandurile bune.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Cristiana cred ca gasesti mancaruri sofisticate pe net cate vrei.Eu pastrez aerul traditional si cand vin acasa fac ciorba de burta.
carrie spune:
Stanca, da stiu o sa ne rugam.
azi a fost operata si Sonia, am stat cu inima la gura se pare ca a decurs bine, Doamne ajuta!
eu acuma am terminat de facut pachetele ptr copiii din spital de maine, sunt franta dar multumita.
legat de papa asa i-am obisnuit sa-i rasfat in Ajun cu ceva sofisticat apoi zilele viitoare tot bagam la sarmale ![]()
dara spune:
Multumim frumos de urari!
Daria nu numai ca e mare, e si independenta, s-a mutat de-acasa "pe perioada vacantei" la bunici... M-a lasat balta, tocmai acum de sarbatori, cand e si sotul plecat, deci ma sarbatoresc de una singura...
Va pupam cu drag!
roxana1974 spune:
Cio dragelor, ioi is prastie de obo, am surluit tota ziua dup cre m fost l Polus la shoppingareala, am avut o baftaaaaa, sa va zic, i-m lut lui Nsty cadou de la oviesse si nu stiam de oferta lor, merit sa profitati: la 2 produse unul e gratis!! Va zic, io i-m lut un pulovar si un sal misto, iar eu m-am ales cu un sal bes-ti-al!!! doar la casa am aflat de oferta, cand m- intrebat tipa "doar atat?" -ca io aveam doar 2 produse... de-asta zic, ce bafta am avut si l aun pret mai mic dcat calculasem initial
? Oh si la Carrefour m-am intalnit cu Simo - arleena
si cu sotul ei, sper ca au gasit tot ce au cautat ![]()
Stanca (bad pisi
), Cristiana
ce ma bucur ca v-a placut bradutul meu. Imi place mult movul, insa la ce culori am in living, din pacate nu mergea, in plus, la ce regim de austeritate mi-a impus Nasty, singurele chestii noi pe brad sunt 4 globuri noi si panglica aia minunata aurie cu stelute...si am primit de la o prietena buna
steluta de pus in varf si am sa-i las lui Serbn plcerea s-o puna in varf, ca tare isi doreste puiul mamii...acum e la buni Angela, Jeez ce dor i-a mai fost de ea...
Fetelor, ma intorc la treaba, mi am o droaie de curatat si aranjat, mancare nici eu nu ma agit, Cristiana, nu-ti face griji, bine ca are cine sa te ajute
eu am comandat de toate, bine ca am avut de unde, si bune, de casa, doar 2 aperitive fac maine si clasica friptura la cuptor, care nu-i mare chestie...
Dragelor, va doresc spor la treaba, acum noapte buna si pove dimi!
Roxa
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!!
nici nu stiu cum sa incep... dar deocamdata va spun doara atat: Luca e racit, de fapt ii curge nasu de numa, nu doarme de cateva nopti, ziua e ff marait.... sunt obosita si vreau sa intru in spiritul sarbatorilor... 
promit ca azi vin sa va mai spun ce am pe suflet
all
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
svety spune:
Fetitelor, va doresc un Craciun fericit si bogat, iar anul care vine sa fie plin de realizari, bani si sanatate. Va iubesc muuult
. Plecam la Bistra pana dupa anul nou si nu stiu cand mai dau p-aci.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la
buna, buna!
Ralu, nu fii necajita, odata pe an vine Moshu si pariez ca piticu' se raceste de mai multe ori
trec ei si mucii aia - asta = haz de necaz... iti doresc sa ai o zi usoara si sa treci cu calm si rabdare peste tot ce te incearca! 
Dara, ioi, musi tre sa gasesti "ceva" sa-ti faci cumva de cap, asa cum nu faci cand esti cu ai tai...un rasfatz ceva, asa numai pentu tine...
gagici, hai sa-i dam idei!! ups, prim care mi-a venit e sa vina Moshu
asa cum scrie la carte
sa-ti duca tot ce vrei tu