Cosmetice dermalogica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Mi-ro, si eu tocmai mi-am comandat online un umificator pt ca de la calorifere aerul e foarte uscat,ma tresesc dimineata cu gatul, narile si buzele f uscate.Pielea mea e si ea f deshidratata din cauza asta. Sper din suflet sa ajute.

Eu am folosit in trecut creme de fatza organice dar am renuntat...Poate ar trebui sa le refolosesc.

Am incercat sa-mi fac masti de fatza singura acasa, dar dupa un experiment cu o masca cu ulei de vit E si banane, care in momentul in care mi s-a incalzit pe fatza a inceput sa curga toata pe covor, am renuntat. Problema mea sunt cosurile. Ma dau zilnic cu putina pudra (CU MINERALE, totusi). Pudra astupa porii si apar cosuri. Ca sa acopar cosurile ma dau cu mai multa pudra. Imi apar si mai multe cosuri. Si tot asa , nu pot sa ies din cercul asta vicios. Abia astept sa vina Craciunul, sa stau acasa si sa nu ma mai dau cu nimic pe fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Aniela23 - Nu stiu daca problema este pudra sau crema care o folosesti. Pot fi si acestea in conditiile in care pudra este aplicata pe un ten plin de crema sau transpirat sau murdar. Incearca dimineata inainte de aplicarea pudrei sa treci peste fata cu un cub de gheata pentru inchiderea porilor.
Am facut aici un experiment cu niste tinere cu varste intre 18 si 25 de ani care au acceptat sa nu mai manance absolut nimic ceea ce inseamna fast food sau carne de porc sau de vita. Cu unii am reusit pana la o luna, cu altii am reusit macar o saptamana. Multi au ales un mod de viata de a nu-si mai prepara nimic din carne de porc si vita. Numai carne de peste (macar o luna) si ma rog dupa aceea mai poti si carne de pui. Legume si daca se poate nu fierte ci cel mult bagate la aburi sa-si pastreze calitatile. Cel putin un mar pe zi - eu zic trei fructe diferite dar ma rog fiecare cum poate. Paine cu fibra daca se poate fara drojdie - pitele acelea arabesti sunt bune sau Ryvita (sunt pe aici) multi grain - niste paine uscata as spune cu mai multe cereale si bazate in principal pe tarata - vitamina B. Sa stii ca si cei care au tinut o dieta de o saptamana au avut rezultate. Nu stiu cati ani ai sau ce alte probleme hormonale ar mai exista la tine dar sa stii ca dieta ajuta la acnee la orice varsta ai fi. Spune-mi mai multe despre tenul tau (e gras, mixt (asta inseamna anumite parti mai uscate si altele mai grase), uscat).
Imi cer scuze daca sunt sporadica dar chiar nu am timp foarte mult la dispozitie in aceasta perioada a anului.
Mai incerc sa va raspund la sfarsit de saptamana. Sa auzim de bine!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput