LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

ramonab imi pare rau ca ai asemenea cumatri. Noi am ales niste nasi simpli, modesti nu trece saptamana sa nu-l vada pe Octi si sincer cred ca i-au cumparat ce nu au luat pentru copilul lor.

Am vazut si noi pozele clopoteilor frumusei.

miri habar n-am cati dinti trebuie sa aiba... si asa-i ma bucur mult ca nu-i mofturos, poate o ducem tot asa de bine si cand ies canini am auzit ca acolo e mai greu.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Chestia eu nu pe ei i-as fi ales de nasi, ca ei ne sunt nasi de cununie.Da aici asa e prostul obicei ca cine ti-e nas de cununie iti boteaza si copilul.
nu era vorba sa vina sa ii aduca nu stiu ce, ca de bine de rau ii cumparam noi tot ce are nevoie.E chestia de un pic de interes fata de el.Asa macar un telefon sa ma intrebe ce mai face.
Noi ii mai sunam, mai mergeam la ei la inceput, dar daca am vazut ca ei nu raspund inapoi am renuntat si noi sa ii mai sunam.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 50.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Azi vin in vizita nasii lui Razvi.Mi-am facut cruce cand am auzit.Ei nu au fost la Razvi de la botez.Nu stiu cum de s-au gandit sa apara.Ajunsesem sa cred ca au uitat de noi pt ca nici macar un telefon nu au dat de vreo 5 luni de zile.
Na, asa-s oamenii plini de bani, ocupati sa faca mai multi si uita de cei din jur.
Mai are o pereche de nasi la fel de "interesati "de el, foarte ocupati ca si cei care vine azi.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 50.Ma bazez pe voi

ooofff , imi pare sincer rau pentru tine macar poti sa fi cat de cat bucuroasa ca vin chiar daca asa de raaarr .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Si noi avem parte de niste nasi
Cei de cununie sunt aici la Tulcea , insa ei s-au despartit iar cand ne intalnim pe strada cu nasa nici macar nu ne saluta nasul este un om super de treaba.
Eu am calcat peste taditia roamneasca si pentru nasii de botez a copiilor mi-am ales pe cine am vrut noi , nu pe cei de cununie insa ei stau la Alba Iulia si asa ca este distanta mare intre noi circa 600 km asa ca ne vedem de 2 ori pe an .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna zuzici! Sa stiti ca eu am nevoie de , va multumesc cynthia,miri mik, Lala D si aweya pt .
Nu stiu fetelor ce are Ioana, are 1 sapt de cand se trezeste la 4 dimineata, in dim asta la fel a facut, nu plange, doar se leagana si cum patul scartie, noi il auzim (eu si sotul), si ne trezeste, se mai ridica si in picioare, trece 1 h pana sa adoarma la loc. Ma gandesc ca de la dinti. Dar cand ii ies ca nu mai pot.. La bbelusi vostri tot asa s-au comportat cand le-au iesit dintocii?

Asa...
Am vazut si eu poze de bruno si bebe sacha cum l-au vizitat pe Mickey Mouse, foarte frumoase pozele. Apropo de parul cret ...imi place tare mul parul lui Bruno, de fapt in gen parul cret imi place, si Ioanei i se increteste parul (semana cu tati in privinta asta). Deasemenea, am vazut si pozele lui Milan foarte frumoase.
ramonab referitor la nasii, nici ai nostri nu au venit de la botez la noi (au un motiv, stau in Pitesti), in schimb am fost noi in concediul din August, dar cum ai zis tu macar un tel sa fi dat, nici ai nostri nu ne suna, au intrat pe mess de cateva ori, acum recent, se apropie aniversarea Ioanei de 1 anisor

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Acum sa felicitam sarbatoritii:

SAARA MARIA, DANIEL, MILAN
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna Zuzici! Am cam ramas in urma, i-mi cer scuze, , dupa ce voi remedia problema, promit ca am sa scriu mai des, din pacate nici pozele nu le pot vedea toate. Si am sa pun si poze noi cu Ionut. Va pup pe toate, si va doresc sa aveti pace in suflet acum in preajma sarbatorilor.

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Zuzilici, unde sunteti?
La noi au fost deja nasii, au stat 15 min si au plecat.Fain nu?

O sa ii fac si eu poze mai tarziu cu toate cadourile de la mos.C aa zi cred ca trebuie sa mai vina unu .Asta va fi de la finutii nostri.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 51.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu sunt aici! in sfarsit cei care au cumparat apt de deasupra au incetat bormasinatul peretilor...darama ziduri si bubuie in 2 camere o data si continuu...e un zgomot horror...m-au inundat, tot molozul lor din bucatarie a ajuns in scaunul auto al lui Tudor (au demolat nisha tevilor comune si fiind gaura pe langa tevi tot pietrisul de la pereti a cazut in bucataria mea)...i-am amenintat ca dak nu lucreaza mai ingrijit ii reclam la primarie pentru demolari fara autorizatie (tot ei m-au invatat...eu am avut reclamatie din partea mamei celor care au cumparat pentru o nisha din pvc...am scos autorizatie de constructie si am mai platit si o groaza de bani amenzi si spagi...)...

din partea vesela: sotul ne-a gatit pastrav la gratar...o minunatie...a papat si dudu cu cartofi coptzi...am dat pe gat si o berica fara alcool si parca-mi vine sa dorm...tre sa merg insa in Debenhams sa-i cumpar Ozanei hainute de "fetitza de 10 ani"...maine avem sedintza foto la Dani de Creatza...am emotzii mari!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellllooo

neata .. la ora asta .. io-s zombie .. la 6 dimineata am ajuns acasa .. am fost in club, am dansat .. am beut niste kaipiroscha .. sau cum s-o scrie, ce mai dezmat .. si la 4 i-a apucat foamea pe baieti si am purces la restaurant iar eu muream de somn .. noroc ca eva a fost de treaba si si-a baut laptele la 7 si s-a culcat la loc pana la 10, apoi a preluat-o socrella ..

moni foarte darnic mosul vostru .. si ce cerceta de zor acolo clarita mica si frumoasa ..

miri ce dulceee e sacha cu urechi!! si bruno ce molfane la cioco .. yammy .. am vazut ca mosu a adus si nuieluse .. hi hi .. pupam frumosii

ema ce bine se intelege milan cu cutzu!!! imi place cum se catara piticu pe premergator.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle cum merge dieta?

CamiH ce mai face familia ta frumoasa? Cum a fost primul Mos Niculae cu 3 perechi de ghetutze?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput