Aspirante optimiste > 20 (374)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Noi2 o saptamana minunata si tie.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

andreea ma ajuti te rog si pe mine cu ce am postat mai devreme?

my somebody....

oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamente/DUPHASTON_comprimate_22630.html

ia uitati ce scrie aici de duphaston..
Compozitie
Comprimate continand 10 mg didrogesteron.

Actiune terapeutica
Este un progestogen activ pe cale orala, similar ca structura chimica si efecte farmacologice cu progesteronul natural. Produce un endometru secretor complet in uterul pregatit de estrogeni. Duphaston nu inhiba ovulatia, nu are actiune de tip estrogenic sau androgenic (nu determina virilizarea pacientei sau masculinizarea fatului feminin), nu are efecte adrenocorticoide sau mineralocorticoide, nu influenteaza metabolismul glucidic sau nivelul plasmatic al insulinei, nu afecteaza activitatea enzimelor hepatice, nu influenteaza coagularea sangelui sau functia hepatica, nu modifica curba temperaturii.

Indicatii
Duphaston se recomanda in toate cazurile de insuficienta endogena de progesteron, si anume: tulburari menstruale (dismenoree primara, hemoragie disfunctionala uterina, amenoree secundara), endometrioza, sindrom premenstrual, infertilitate si avort habitual, terapie de substitutie hormonala (postmenopauza).

eu nu mai inteleg nimic

my somebody....

Mergi la inceput

Lala eu te sfatuiesc sa te linistesti luna asta. Lasa termometru pt luna viitoare. Ia o pauza, odihnestete. Stiu ca e greu dar acum dupa ce ai luat dupastonul ciclu trebuie sa iti vina si incepi cu analizele. Si daca vrei ajutor cu plante te pot ajuta. Cate zile trebuie sa iei pastilele?
Sper ca nu te-am intristat sau suparat cu ceva.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Progesteronul nu inhiba ovulatia daca este luat DUPA ovulatie. Daca este luat inainte atunci ovulatia nu mai are loc!!!!!!

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

doula, am luat temperatura toata luna iar mucusul a fost inexistent... Am avut impresia ca intr-o zi am avut o scurgere, dar a 2-a zi a disparut. O fi si anexita de vina...ma duc peste 2 zile sa-mi fac analize

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Si eu astept mucusul ca pianea calda, poate luna asta imi dau si eu seama ce si cum, deja o sa fac un test de ovulatie in seara asta sau maine de dimineata.

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anne Mary, te referi la mucusul albus de ou? Nici la mine nu s-a prezentat luna trecuta...

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

Mergi la inceput

par disperata nu?
5 zile iau, azi sunt a -4a zi

stii ce nu inteleg....daca e luat dupa ovulatie normal ca nu mai are nici o influenta asupra ei. deci eu cred ca ei zic ca poti lua medicamentul si sa ai si ovulatie, ceea ce eu am auzit ca nu e posibil...

my somebody....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

par disperata nu?
5 zile iau, azi sunt a -4a zi

stii ce nu inteleg....daca e luat dupa ovulatie normal ca nu mai are nici o influenta asupra ei. deci eu cred ca ei zic ca poti lua medicamentul si sa ai si ovulatie, ceea ce eu am auzit ca nu e posibil...

my somebody....

Lala adevarul e ca nu pari disperata.....dar stiu cum e sa asteptiiiii si sa nu iti vina. Nici nu mai stii la ce sa speri sa iti vina, sa ovulezi sau sa fie bebe.
Da asa suna de la ei - nu sunt reactii adverse. Si din pacate sunt destul de multe, ca de altfel ca de la orice alt medicament. Si nu ovulezi dupa ce iei progesteron (doar daca ai luat in aceeasi zi cu ovulatia sau cu o zi inainte cel mult). Ufffffff cu dr astia....

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput