motiv de ingrijorare??

motiv de ingrijorare?? | Autor: luckydeea24

Link direct la acest mesaj

vreau sa va intreb dak trebuie sa am motiv de ingrijorare dak nepotelul meu de 1 an si 5 luni trage mai mult sa stea cu baietii decat cu fetitele??si in general se trage mai mult spre partea masculina....oare lipsa tatalui sa fie un motiv si orice figura masculina sa reprezinte pentru el imaginea paterna??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Da' de ce sa fie motiv de ingrijorare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Asta ma intreb si eu, de ce sa te ingrijorezi? Altii cred ca s-ar ingrijora daca ar avea un baiat care ar sta prea mult cu fetele...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Asta e un subiect pe bune? Sau altul la misto (scuze daca nu e asa, dar nu ar fi primul)
Intreb asta pentru ca eu chiar nu vad unde ar fi problema. Sper ca nu te gandesti la ce cred eu ca te gandesti. Nu crezi ca e cam mic sa ii cauti astfel de "probleme"?
Lasati copilul in pace, sa se joace cu cine ii place! E sanatos? E vesel? E vioi? Daca raspunsul e "nu", ATUNCI m-as ingrijora, si nu pentru ca se joaca mai mult cu varul decat cu verisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu cred ca are vreo legatura cu lipsa tatalui, si fetei mele i-a lipsit tatal, dar de jucat se juca tot cu fetitele, nu cu baietii. Cred ce se joaca cu cine se intelege mai bine.

Nu te chinui degeaba, oricum nu poti schimba nimic.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui luckydeea24

vreau sa va intreb dak trebuie sa am motiv de ingrijorare dak nepotelul meu de 1 an si 5 luni trage mai mult sa stea cu baietii decat cu fetitele??si in general se trage mai mult spre partea masculina....oare lipsa tatalui sa fie un motiv si orice figura masculina sa reprezinte pentru el imaginea paterna??

Scuza-ma,dar eu una mi-as face probleme daca s-ar juca cu fete si nu cu baieti.Daca ar alege papusile si nu masinutile.
La 1.5 luni nu stie el ce e imaginea paterna.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput