FIV 205
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
Florela30 i-mi pare tare rau!
Medamaya tot pe 18, oauuu ce multe suntem in aceeasi zi!!
Multa bafta iubita!
dariaioanaxx spune:
Ali- dureri de burta asa cum descrii tu, am avut si eu imediat dupa ce urinam cam pana la ET si parca un pic si in ziua aceea, este din cauza vezicii care daca este plina deranjeaza ovarele , care bineinteles ca sunt umflate, zile bune dupa punctie; imediat dupa urinat se simtea acea durere, apoi disparea si aparea dupa urinatul urmator; asa era la mine; pe mine azi m a durut burtica din cand in cand ,un pic de crampe asa ca si la un inceput de menstra, dar mai mult spatele m a durut, sanii nu ma dor mai deloc; sper ca Dumnezeu sa ne ajute si am mari sperante ca asa va fi !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Mai fetelor pe mine nu ma doare nimic. Eu cu sanii am ce am, ca sunt mariti si durerosi din timpul stimularii si asa au ramas.
Dariaioanaxx la tine e de bine ca au inceput durerile, tu ai avut blasto si se fixeaza mai devreme.
21ali spune:
Salutare,Daria nu caut semne de sarcina este primul FIV si aceste dureri de sini sa nu fie de la hormonii injectati,ma dor cam naspa de nu port nici sutien si stii ca sunt destul de rotunjoara ,nu inteleg de ce-mi este foame tot timpul.Sunt a3 zi de la ET si sigur nu sunt astea semne de sarcina de aceea ma intreb la orice modificare daca e de bine sau rau si voi cum va simtiti?Daca sinii ar fi un semn
dau de baut toata noaptea(virtual),iar dupa durerile de burta as fi
,vom vedea........Ioane tu ce simti?
Ioanatugs spune:
21ali eu cred ca sunt "nesimtita"
, de nu ma doare nimic. Durerile pe care le ai sunt inca de la punctie si de la stimulare, cele de fixare sunt dupa z4 incolo. Pe mine data trecuta m-a durut rau spatele in z5 si pe urma din cand in cand.
goldi spune:
Pai daca ai, inseamna ca asa va fi !
Daria, Ioana,Muffi, Meda, va tin pumnii fetelor 

Iar pentru nereusite ... fiecare dintre noi stim ce inseamna si cat este de dureros. 
21ali spune:
Oare dr nu a uitat un cititor in uter ceva sa-mi spuna si mie ce se intimpla pe acolo?Durerile de sini sunt mult mai accentuate fata de stimulare si na nu m-am plins la stimulare si ma doare burta acum ,lasa Ioana crezi ca daca pe mine ma doare si sunt mai simtita e de bine?Mai bine sa fim toate,, nesimtite" sa fim
!