FIV 205

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

ooofffff Florela fata draga
Cuvintele sunt de prisos.... Te imbratisez cu drag si sper sa treci cat mai repede peste acest esec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Florela 30

Imi pare nespus de rau.dar ai un sot bun din cauza asta era asa de afectat.Doctorii spun la fel si aici,totul perfect,nici o explicatie.
Nu renunta,esti foarte tanara cred,nici macar eu deocamdata cu "old eggs" si tot mai vreau sa imi dau o sansa.

Ai grija de tine.

Huski,
Bravo,dar fara stres si fara sa te obosesti aiurea..aici e o vreme,Doamne-doamne..

MonilandHELP!

Am ramas deocamdata singura conectata pe aici,toate lucrati,avem nevoie de ceva incurajari ca e o depresie totala

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Florela 30 iubita capul sus si mergi inainte
Haideti fetelor cu teste pozitive sa mai am si eu motive de bucurie ca am inebunt facand la analize.
va pup pe fiecare in parte si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aveti tote numai teste pozitive II

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

muffinuta, te pup fata draga. O sa fie bine si ptr noi, totul e sa nu renuntam.
Huski, mai usor cu stresul, incearca sa privesti cu mult optimism totul. Eu cred ca asta mi-a lipsit mie, parca am stiut de la inceput ca nu voi reusi, doctorita imi spunea ca totul e perfect si eu...ma uitam la ea ca si cum imi spunea povesti. S-ar putea sa fie modul meu inconstient de a ma autoproteja fata de esec. Imi lipseste optimismul acela debordant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Florela ....imi pare rau fata draga. Dar nu ne oprim aici, nu e asa? In mod sigur data viitoare va fi cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Muffinuta,sa dea Domnul asa sa fie sa FIM -fii mindra de creerul tau ai sa vezi ca va veni si vremea ta,a mea a venit la 40 ani si stiu ce inseamna luni si ani dea rindul sa vezi petele rosii-semn ca au venit uritii.Sunt ingrijorata ca de aseara cind merg sa fac pisu ma doare asa ma taie jos la burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

catalina, sper sa fie cu noroc urmatorul...mai ales ca mai am 4 embrionashi congelati care ma asteapta... mai nou mi s-a fixat ideea ca asta ar fi cauza ptr care nu am reusit acum....ca trebuie sa reusesc cu embrionii pe care i-am congelat. Credeti ca am luat-o razna?

Mergi la inceput

Florela nu ai loat-o razna si eu sunt in aceeasi situatie ca tine nu am reusit si acum abia astept sa merg sa ami iau puiuti acasa am si eu 5 embrionasi congelati te pup si data viitoare va fi cu noroc si cu reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

sarrah draga, eu dupa ET am luat pt. enodmetru progynova. Poate si la tine si-ar fi facut mai bine efectul in loc de estoferm. Oricum idee e ca mai exista si alt medicament pt. cresterea endometrului. Si nu merita sa-i transferi decat atunci cand endometru e cel mai bun. daca nu e luna asta va fi luna viitoare si tot va fi.
florela, cineva acolo sus are planuri cu noi. Poate ai dreptate si puiutii tai sunt printre cei congelati. Au fost fete care nu au reusit cu cei proaspeti dar au reusit cu cei congelati, asa ca sanse sunt.
muffi, inca un pic si vine ziua cea mare. Si mi-e ciuda pe tine ca stai la caldura pe cand aici la noi a venit frigul. Nu-mi place, vreau si eu la caldura. Dar cred ca o sa ma bag in pat sa ma incalzesc, ca baie fierbinte nu mai pot face.
Mihaela, tu pe cand ET-ul?

Mergi la inceput

Moniland graviduta mea iubita cred ca prin martie aprilie acum este iarna si este drum lung pana la Szeged. Te pup si ai grija de tine si de bebe sau bebei tai

Mergi la inceput