IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)
Raspunsuri - Pagina 18
ankalaura spune:
Ceea ce este amuzant aici, este ca nu mai este vorba de fricoase care au nevoie de curaj sa conduca, ci despre curajoase care n-au nici pic de frica ![]()
ioana_p76 spune:
Ai dreptate, e comic cum s-a transformat subiectul, insa cred ca e de bine, inseamna ca nu ne mai e frica de condus, am depasit etapa asta.
Insa daca mai sunt alte soferite incepatoare sau nu si cu ceva fluturi in stomac cand conduc, le asteptam aici sa isi invinga temerile!
soferitelor!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
Delphinas spune:
ioana...esti
...cat ma bucur pt tine...sarcina usoara, bb la termen si multa putere 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ioana_p76 spune:
Delphinas multumesc mult!
Am scris la aspirante la sub Azoospermie si la sub meu de Constanta
Scuze pt off-topic ![]()
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mari_paun spune:
dragele mele, ma alatur voua...saptamana viitoare incep sa ma pregatesc pentru...scoala de soferi. Sincer kiar imi este frica insa vreau sa ma testez, sa vad daca pot sa imi inving teama, daca o sa-mi placa sa conduc si sa pot implini un vis...aceal de a o plimba pe Ema cand are ea chef...sa o duc in lume, sa ne relaxam, sa ii vorbesc intr-una 200 km, sau sa ne oprim la o pajiste si sa o las sa alerge si sa se4 tavaleasca pe iarba...
oare o sa conduc?
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129234
http://florina-emilia.blogspot.com
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Mari, mami de Ema
ioana_p76 spune:
Mari_paun bine ai venit si mult succes la scoala de soferi!
Din prima chiar nu o sa-ti dai seama daca iti va placea sa conduci, abia dupa mai multe sedinte, cand incepi sa deprinzi cate ceva, sau poate abia dupa ce termini scoala sau dupa ce iei permisul.
Daca iti doresti sa conduci pentru tine si ca sa o poti plimba pe fetita ta, trebuie sa fii perseverenta si sa ai incredere in tine!
Sa ne spui impresii de la primele ore de condus!
Bafta!

Ioana
4+

animalutele mele iubite
maru spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorenza Bedrosmart,sa inteleg,din postarea ta,ca automata este pentru cei(cele) care n-au abilitati de sofer,dar totusi au nevoie sa conduca? |
90 la suta din locuitorii Americii de Nord s-ar incadra aici
am sofat 15 ani in tara pe manuala, am venit aici si sofatul pe automata e o placere, te scapa de un stres inutil, esti mult mai atent in trafic, ai unde sa iti focusezi atentia, nu neaparat spre schimbatul vitezii!
buna, scuze ca am dat buzna, sotul meu ar trebui sa scrie aici, nu eu, dar si el si-a invins toate temerile si m-a facut pe mine sa tac, sa nu-l mai bomban cand a inceput sa sofeze aici
curaj tuturor soferitelor si sa stiti ca experienta va scapa de emotii

mari_paun spune:
salutare!
ieri am fpst la prima sedinta de legislatie...trebuie sa ma apuc de invatat ca nu ma ajuta povestile din sala...inca nu am inceput lectiile cu ...volanul, insa dupa orele de legislatie, adica peste 2 saptamani intru in ...masina. deocamdata nu am emotii pt ca mai e pana caut pedalele
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
ADRIANKA spune:
Salutare soferitelor, actuale si viitoare!
Noi suntem pe cale sa achizitionam masina noua si eu tot insist pentru cea automata, simt ca imi va fi mie usor...ca asa imi pot da si eu drumul in trafic, altfel sunt catastrofa (e adevarat ca nici nu am experienta). Dar sotul o cam da cotita, ca cica o sa invat si pe manuala (actuala noastra masina e manuala)...
Deci la noi e razboi deschis! Care pe care! Cred ca ultima batalie am castigat-o eu, ca a zis intr-un final "Bine, luam automata, dar sa nu te aud ca nu conduci, ca tot iti e frica"...Si partea proasta ca nu pot sa-i promit asta
. Mai vedem!
anangel_lexi spune:
Cam cat dureaza pana scapi definitiv de fluturasii din stomac? Conduc de aprox. 3 luni si tot am emotii ori de cate ori ma urc la volan...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI