IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

Ele, giratoare zici, ha? Pai la noi aici, in catunul asta, exista o singura intersectie, cu indicatoare, una amarata, nu e mare scofala. Dar na.....pai imi zise el ca is varza, ca imi murea mototul, am mai zis asta, si am luat un viraj aiurea, cam asta. dar il vad ca nu doreste ca eu sa-i conduc masina. Si nu ma simt bine cand conduc. De aia zic ca astept. Aici in oras ajungi oriunde in 5 min. Noi locuim aproape.
Mult curaj sa va infruntati copilotii., ultimele emoticone is de la fiica mea, care ranjeste langa mine. Cica vrea sa scrie si ea ceva....

tyaa mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/tyaa2002

Sotul a avut pana acuma numai "suparaciuni" de masini. Cu toate ca avea casco eu nu am dat-o nici 2 cm mai in fata. Pai sa ma mustre constiinta daca i-o zgarii cumva. De o luna posed o corsa antica si demult...ca o pot "da de gard" (Doamne fereste).Si sa vezi ca si acuma tot ma bate la cap...ca vezi groapa, vezi ca e limitator de viteza, treci usurel peste ...si lista e lunga. [
Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am revenit. Am revenit si va adresez si o intrebare (ma iertati ca-s uituca): cine si-a luat carnetul aici mai recent, sa adresez si eu o intrebare intrebatoare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

Eu l-am luat in august 2008. Mai recent de atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eye... cred ca da, nu stiu daca era in vigoare noul cod atunci si daca era si testarea pe calculator.
Voiam sa va intreb daca stiti de cartile de la ed. National - cele cu cd... mov cu verde. Am inteles ca din ele sunt intrebarile de la examen si ca daca le faci o data sau de doua ori, sansele sa iei sala sunt aproape de 100%. Asa mi-au zis vreo 2 fete care au dat pe la inceputul anului asta si la sfarsitul lui 2008, ca au facut intrebariel si chestionarele din cartile astea doua si numai de acolo le-a picat la examenul teoretic... si voiam sa mai aud o parere sau doua!

Mergi la inceput

Da m-me asa e . Am apucat sa dau chiar inainte de a se introduce calc.Multa bafta!

Mergi la inceput

de la lume adunate...
intr-o zi de marti m-am prezentat pt a doua oara la examenul pt permis.am intrat in sala bine mersi,ne asezam in banci,se face liniste....si un batranel a inceput sa ne spuna ce si unde sa scriem;si cum spunea el,puneti data ...notati-va chestionarul cu nr...scrieti-va numele cu majuscule...:))si se ridica un tanar si spune in gura mare:"are ceva daca scriu cu pixul?ca n-am majuscule la mine"=))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Asa, ma pusei sa conduc, duminica, de la Toplita spre Reghin, e un drum cum nu se poate, am luat frate toate gropile posibile, e groapa langa groapa, al meu a zis sa nu incerc sa le mai ocolesc ca tot in ele dau.
Greu, greu....

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Ce faceti soferite? Prea ocupate cu discutii pe forumuri de conducatori auto?

Primiti un martisor de la mine! Va urez o primavara frumoasa si fara surprize in trafic
Eu conduc in continuare fara copilot

tyaa si eu am luat toate gropile pana am strambat janta pe dreapta fatza si acum le iau intre roti. Pai oricum e greu sa vad ce fac ceilalti din trafic, gropile sunt mai putin periculoase

Ioana ce mai faci?
MadameBovary cum esti, ai deja programare la ex.?

Propun sa ne spunem una alteia ce masina vrem sa conducem cand vom avea suficient curaj

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Incep eu...
Pun o poza cu ce voi conduce cand nu-mi va mai fi frica sa o turtesc

http://masini.ro/stiri/galerie/5625/orientarea-cererii-spre-masinile-mici-va-reduce-profiturile-producatorilor-de-automobile-de-lux/5351.htm

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Laura, am fost si duminica pe acelasi drum, acum am luat ceva mai putine gropi, dara dupa parerea copilotului nu schimb destul vitezele. La asta mai am de lucrat. Acum am copilul cu febra, pana nu-i trece nu mai ies la condus. Sper sa-i treaca fara probleme.
Faina masinuta ti-ai propus sa conduci

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput