e prima data cand scriu despre problema mea si de asta nici nu stiu cum sa incep... stiu ca am un vagin dublu iar in urma cu ceva timp am aflat ca am si un uter retrovers, atunci nu am dat nici cea mai mica importanta,am spus lasa ca nu e asta un necaz, dar acum gandindu-ma ca vreau sa fac un copil incep sa imi dau seama ca problema e de fapt cam grava... va rog mult sfatuiti-ma ce as putea sa fac
Buna Irinukuta...Vagin dublu nu stiu ce inseamna,dar uterul retrovers nu este o problema...Poti ramane insarcinata avand uter retrovers...
iti multumesc foarte mult pentru incurajare si sper sa pot sa ma bucur cat mai curand de bucuria de a fi mama. 
Irinukuta, iti confirm ca uterul retrovers n-are a face cu obtinerea unei sarcini, uite, eu am uter retrovers si , in plus, un pogon de fibroame uterine si am ramas insarcinata in 3 luni!!! si l-am adus pe Bubu pe lume fara nici o problema, asa ca, se poate, stai fara grija. Intai si intai ''presteaza''
la greu si daca nu se intampla nimic intr-un an, e cazul sa incepi si alte investigatii mai complexe. Multa bafta! 
Mami de Bubu
(19.08.2008)