Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 19
ursuleata spune:
Vreau sa vad si eu un film frumos, dar nu d'asta cu sarbatori, unul ca lumea. ce imi recomandati? si bun
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Hai sa mai scriem o paginuta sa fac si eu capitol ca nu am mai facut de prea mult timp
![]()
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Pentru liana si alte amatoare de sorici Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |
...super tare mimo... am mai auzit piesa la maruta la emisiune (da' sa stii ca inca nu am gustat din sorici 
bubulina
sa te faci bine repede repejor, si ete ce iti propune "sora ta in ale calcatului"
.....ce zici, merge numeioana

mie imi e dor de arieeeel si de soviiiiii

Liana, mami de Teo
natynic spune:
Simo esti o comoara de povesti si poezii
-te tot pomenesc ca datorita tie mi-am amintit Capra cu trei iezi 
Fetele scuzati daca s-o mai fi discutat pana acum: eu stiu tot felul de variante. Motzul se ia doar la baieti sau si la fete? Turta la 1 azn la fete si motzul la baieti la 2 ani sau tot la 1 an? sau cum?

Toata lumea vorbeste de turta; mie mi s-a luat motzul!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lianam spune:
naty la noi se ia motul la baietei si se rupe turta la fete, ambele la 1 an; dar cred ca difera de la zona la zona (sau chiar de la familie la familie
) ; si tot atunci, valabil si ptr fetite si ptr baietei se aseaza pe o tavita diverse obiecte si cica pe ce pune mana copilu' e reprezentativ ptr viitorul lui 
Liana, mami de Teo
adriuta spune:
Buna fetele dragi,
N-am mai reusit ieri sa termin scrisoarea ca bebe s-a hotarat sa faca greva somnului si nu a dormit decat o ora si eu m-am luat cu treaba.
Azi noapte pana la 11 am incercat sa DAU FILMELE JOS DE PE CAMERA si n-am reusit :(((( Am 8 ore de film pe ea si nu reusesc sa le dau jos ca au facut ceva update la programele de download si NU INTELEG de ce eu nu reusesc sa ma aliniez standardelor
.
[size=4] CAMI ,

LA MULTI ANI!!! [/size=5] 

draga mea, tot binele din lume, sa fi iubita si fericita alaturi de familia ta.

Va pup si merg acum sa vad ce io-oi lua de MOSU NICOLAE ...da nici ghetute nu are
,...om vedea.
Important e ca asta e primul Mos Nicolae din viata lor. Nu stiu cat o pricepe el din tot ...vb. lui sotu: n-avem ce face cu timpul ![]()
Va pup si ne rescriem...
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
cuscra si acum un mesaj de la noruta ta
:
"Draga soacra te iubesc 
multi multi ani eu iti doresc
un
zambet iti daruiesc
si din sufletel iti spun
sanatate si-un an bun 
fericita vreau sa fii
sa te bucuri de copii
si la o asa urare