Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI cuscra draga! iti doresc sanatate sa iti cresti puii frumosi si in plus sa iti mai dea Dumnezeu toata fericirea si implinirea pe care si-o poate dori un om! sa ai o zi frumoasa, o seara romantica si plina de bucurii si sa te bucuri de cifra frumoasa 35 care va reprezenta intotdeauna pentru tine primul mos nicolae al baietelului tau scump! (nu mai numara ca pierzi minute pretioase din frumoasa ta zi, sunt 35 )

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bei salut , io nu ma mai joc

am scris de dim un mesaj si acu il caut si nu e,
oricum

LA multi ani Cami , sa fii sanatoasa, iubitasi sa ai dorintele implinite

ma bucuram:
pt revenirea Movalindelor
Pt primii pasi facuti pe creanga
pentru aprecierile la adresa lui NAdreius ashchiush

si va ca nu am timp

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicoleta, m-a dat rau de tot peste cap subiectul cu fetita bolnava de cancer...Intradevar mi-am luat fetita in brate , am plans zdravan si i-am multumit lui Dumnezeu ca am copii sanatosi si m-am rugat sa mi-i tina asa in continuare. Eram ca o leguma, noroc ca s-a facut ora de plecat la scoala dupa Razvan si mi-am revenit, am intrat in rutina zilnica...
Nu e nimic mai important pe lumea asta decat sa ai copiii sanatosi!

Dumnezeu s-o odihneasca si pe Anca PArghel! Si eu credeam ca aproape a invins boala, pacat ca nu...Era de un optimism extraordinar femeia asta, te facea sa iubesti viata. Chiar zilele trecute parca am vazut-o la televizor ...sau poate nu.

Rebecca a adormit in carucior cand am plecat spre scoala si inca doarme...Razvanel n-a mai dat testul azi, am reusit sa-i iau si randunoiului ceva de Mos...si curatenia este terminata. Mare parte am facut cu Rebecoasa pe la picioarele mele!
Am uitat sa va zic, de cateva zile Rebecca merge si de-a busilea! E foarte haioasa, baga o viteza!!! Cel mai mult merge in picioare pe langa canapea, fotolii, se tine de peretisi cand nu mai are cum sa ajunga la un obiect dorit se pune in genunchi usor si o ia de-a busilea! E descurcareata fata mea! Trebuie sa mai spun inca o data ca sunt moarta, lesinata dupa ea!

Send sa hranesc cupilu' mare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, baga niste pauze printre emoticoane ca s-a labartat rau pagina si nu se poate citi.

POZE

Mergi la inceput

asaaaa, o scrisorica mica mica mica ... sa fug repede la o plimbare cu iepurica mea ca ma asteapta tonaj de treaba (altfel nu vine mosu' )
in primul rand am scutire pentru aseara : nasii care trebuiau sa vina in seara asta au venit de aseara
mimo ai ghiciiiiiit: muntii mei de rufe sunt mai mari decat ai tai de vase, si daaaaaaaaaaa si eu ii ignor uneori (ca de aia cresc asa vertiginos )...pai daca ai mos mititel vleau si eu sa vad pozeeeee
moaaaa luny ce pestoi a prins randunoiu .... unde stai, ce interfon si cand ii gatesti ? (fratemeu e impatimit raaaaau, si are prazi din astea....dar si zile cand striga "goooool" )
adriuta ... baiatul umblaret .... brava lui si multa putere fizica (ca aia psihica nu mai punem la socoteala, se intelege )sa te tii dupa el
olgutzika ...nici acum nu am gustat din sorici....da' prima fashiutza pe care o pap la tine ma gandesc (asta daca nu papi inaintea mea )
pentru miha oratoarea care tare prezenta frumoasa avea ... are ea dreptate mimo ca diversele gesturi la tinut discursuri, da' eu nu ma pot abtine ca sunt bleaga tare, ma emotionez repede... deobicei eu invart si frec ca pe lampa lui aladin un creion, un pix .... cea mai tare faza, cand n-am apucat sa ma mai emotionez ("m-am udat nitel dupa ) a fost la o sedinta la consiliul europei, cand stateam eu calma si ascultam ce spuneau celelalte state membre, si la un moment dat aud presedintele ca zice: "romania ce are de spus?" ....aia beleau ochii la mine ca extraterestrii cu castile pe urechi....eu ce-or vrea de la viata mea...in fine, le-am balmajit cate ceva si am scapat
gata, send ca ma apuca seara, nu apuc sa fac nimic si ma bate mosu' cu nuielusa la gol (da' asta poate e de bine, nu ?)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

clauuuu stiam eu ca am facut o prostie, da' nu stiam sa repar ....sar'mana ca m-ai luminat, ca ma enerva rau labarteala aia de pagina

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ia uite aici, fete destepte si citite, ce discutii frumoase despre carti/citit au avut azi noapte, frumos..si eu sunt in urma la capitolul asta, din pacate, ca si Olga, chiar aloc prea mult timp calculatorului, fir-ar el..mimo promit sa citesc tot ce vei scrie la batranete, am un feelling ca va fi amuzant si cu pilde!!Ce facu Teo la teza, ma rog?:))
Cami, la multi ani cu sanatate si bucurii!! Ce zi frumoasa este de ziua ta!!
Zoze la primavara cand merg la Brabeti, iti fac o vizita, pe bune!
clau:1. felicitari ptr noapte buna, ce ma bucur ptr voi!! 2. la mine e praf de o saptamana, 3.nu am luat nimic iubului de Mos ptr ca nu am avut cand,cu Mufa bolnavicios, dar nici el nu cred ca mi-a luat mie, dn acelasi motiv!4.aaa, mult succes la testare!!:))
am uitat sa-l felicit pe adrianul mergacios! abia astept sa-l vad, sa ne mai pove progresele!
salutari, Clodute!!

Doamne-Doamne s-o aiba in grija pe Anca Parghel!... in memoriam..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

inca doua si ma duc
si pentru rebeccuta motorizata!
am vazut iulia mica si loz-mov, cu masca de frumusete din iaurtel .... sanatate sa-i aduca mosul diseara!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

m-ati crezut ca doar 2 mai scriu ? clodutzel ce mai faci tu clopotel ? esti harnicuta bag de seama....sa iti dau si adresa mea ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a murit si Constantin Ticu Dumitrescu...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput