LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Buna dimineata, poftiti la o cafea
.
La noi Mos Nicolae a venit ieri , in avans , a fost mai rapid ![]()
Asta deoarece azi Bogdan are scoala si examen de centura iar maine plecam noi la un botez .
Asa ca ne-am hotarat sa le dam copiilor timp anticipat de joaca si bucurie si sa ii putem vedea si noi ![]()
Au fost haiosi.
Primul gest instantaneu al amandoura a fost sa puna mana pe cadourile celuilant
Andrei pe setul de markare ale lui Bogdan si Bogdan pe pianul lui Andrei ![]()
Draguti foc.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
cynthia_ spune:
neatza!!! Multumesc lala_d de cafea si de raspuns!!!!
Va doresc sa va adca Mos Nicolae tot ce va doriti, dar in special sanatate clopoteilor bolnaviori!!!
Corina bine ai venit!!!
Am vazut pozici cu piticii nostri dragalsii.
Sa va zic cum doarme si Octi al meu: seara adoarme pe la 9-9.30 pana la 6 (azi s-a trezit la 5.59, nu care cumva sa treaca ora 6) mai doarme de la 10 la 12 si de la16 la 18, nu doarme tot timpul 2 ore, dar o ora si jumatate tot doarme.
Ellenuta spune:
neataa,
haideti la
fac cinste azi .. care pofteste, ia de serveste!
cati vai ce tare si dulce e mateiu cu sticla de vin la volan .. imi vine sa-l pap!!
cat despre masuta .. da da abia astept sa vad ce face cu ea .. cand ii place ceva si e nerabdatoare, tropaie din picioare si chiuie ..
dany tare dulce-i mariuca ta .. 
danutz offf iara antibiotic .. ce nasoale sunt racelile astea .. si uite ca acum e sezonul lor, din pacate .. eu cred ca poti sa-l pui in ceiut dar sa fie foarte putin ca sa-l bea pe tot.
gascha de piticoti
roxana ven este venera, zuza de-a noastra. s-a suparat acum 2-3 saptamani si nu a mai intrat pe forum .. iar noi o strigam sa dea iar pe aici ..
legat de somn .. hmm .. la noi e tragedie cu somnul .. doarme o singura repriza pe zi, de 2-3 ore si seara adoarme la 22. mentionez ca nu se trezeste mai devreme de 9 decat asa in cazuri exceptionale. deh .. seamana cu ma-sa si cu ta-su .. somn putin si distractie multa ..
cat despre aratat si altele .. si eu am invatat-o pe eva cate ceva .. o intreb unde e capul ei si isi duce mana la cap, stie toate jucariile (catel, caracatita, telefon, julia, wayne, masinuta sau tu-tuu, minge etc) si daca ii spun sa mi le aduca se duce la ele .. nu neaparat ca mi le aduce dar imi dau seama ca le cunoaste. aseara i-am spus du-te si da gol mami .. si s-a dus la minge si a dat cu piciorul in ea ..
.. am schimbat-o de pampers si i l-am dat ei in mana, i-am spus hai sa-l ducem la gunoi .. si am dus-o la galeata si i-am spus sa-l arunce acolo si i-a dat drumul .. sau o intreb daca vrea apa si ea se uita direct la biberonul cu apa aflat pe un dulap din bucatarie .. ma minunez pe zi ce trece si in fiecare zi observ ca mai invata cate ceva ..
va pupacesc
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare Maaama, ce rasfat! Daca am socotit eu bine, doarme 17 ore din 24?? Anyway, mie mi se pare super tare, caci al meu Stefanut doarme de la 21 la 7 si se trezeste noaptea 1h timp in care are chef nebun de joaca, topaiala, vorba apoi se culca la loc.iar ziua mai baga de la 9-11, 13-14.30, 17-18. acum, nah, m-am obisnuit cu programul asta de guerilla, cand vom avea bebe 2 daca o fi la fel voi fi obisnuita, daca o dormi asa la greu o sa zic ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Da, intr-adevar cam atat doarme. Boierie, nu gluma.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
ramonab spune:
Neata la toata lumea!
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori!Si sa il astepte pe Mos Nicolae cuminti.
Danibv, Maria e o scumpa cum stie ea unde-i Doamne Doamne.
Dana si eu tot cu seringa ii dadeam medicamentele.Asa cate un pic, un pic.Sa se faca bine Alberticu repede 
Elle mama cate lucruri stie Eva deja!
fata desteapta foc. ca ma-sa ![]()
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 45.Ma bazez pe voi 
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roxana ven este venera, zuza de-a noastra. s-a suparat acum 2-3 saptamani si nu a mai intrat pe forum .. iar noi o strigam sa dea iar pe aici .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ok, mersi mult

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
zeririlouiza spune:
Neata fetelor intru si eu sa vad ce mai faceti
Sanatate la toti clopoteii bolnaviori, si lui yasmin a mea care nu a dormit toata noaptea ca a racit si este mucuasa rau de tot
Dana cu Albert incearca sa iei un biberon sau o suzeta din acelea pentru mwedicamente, eu am biberon chicco sa o pacalesc cu calciu pe care nu mi-l primeste.
Incerc sa mai citesc ca sunt asa de zombi ca am luato printre randuri, si daca de luni sunt o doamna in concediu am o carca de recuperat si de facut
Elle, super ce face eva, e misto ca ai si timp de toate astea, mie imi pare rau ca ajung terminata acasa
trimit mesajul ca iar ma apuc de una alta
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ramonab spune:
Ei, cu sticla la volan nu-i voie, nananana Matei.Ce scump e cu sticla in mana, acu ca-i mic, ca mai tarziu nu ne-a place.
Am citit si eu blogu lui Angi, cu Pupicu bataus.
Fetelor cand mai fac bebei asa, eu zic ca ar trebui sa faceti asa:daca e in brate la voi si va loveste, va trage de par, va musca sau mai stiu eu ce, il puneti jos in momentul ala.Fara sa spuneti nimic de genu: pupa-ma sa-mi treaca, cum am mai vazut, pt ca atunci el invata ca poate sa dea si apoi repede pupa si gata.
Nu, il puneti jos si va departati de el.Ii poti spune doar atat: o doare pe mama(da nu cu zambetu pe buze
).Si atat, puteti incepe sa va jucati altceva.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 45.Ma bazez pe voi 
ramonab spune:

Robert (Jelimoni), Eleni (lauraD), Eveline Mihaela (emiliapop), Andrei (raluk. m) SA FITI SANATOSI MANCACIOSI SI NOROCOSI !!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 46.Ma bazez pe voi 
Ellenuta spune:

ELENI, EVE, ROBERT, ANDREI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

si se trezeste noaptea 1h