Am cumparat zilele trecute un sac de 3kg de mancare Chappi pt catelusa mea si in dimineata asta am gasit o pioneza in sac. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat cu stomacul ei daca ar fi inghitit-o
Groaznic,.Deci e bine cand cumpar bobite sa le iau la kilogram ,fiindca vad ce pune in punga.Catelusa ta e o fericita ca ai fost atenta,pupici pe botic umed,
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Marca asta de mancare nu este buna pentru caini! Au existat multe discutii pe seama calitatii indoielnice a marcilor care sunt promovate la tv, precum pedigree sau chappi! Orice veterinar va recomanda o mancare un pic mai scumpa dar mai ... sanatoasa, cum ar fi royal canin, eukanuba, hills, proplan etc.
I never fake ... sarcasm
Pupici si voua anidaz
MadameBovary ii dau de vreo 2 ani de zile numai Royal canin light si Royal canin hepatic, dar mancarea ei preferata este Chappi asa ca am vrut sa mai faca o pauza de Royal, dar nu a fost buna alegerea
Mihaela, bine ca ii dai Royal . Ramai la asta... dar de ce light? Are probleme cu greutatea? Ei nu se plictisesc ca noi de un tip de mancare, asa ca n-ai de ce sa o mai schimbi. Daca e multumit de Royal, ramai la el ca e muuult mai bun!
I never fake ... sarcasm