Salajencele sexoase stiu ce vor![69]
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
Oti, ma bucur ca sunteti bine. Cati invitati ai la botez? Cand ne arati ornamentele? ![]()
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, la botez, doar nasii, parintii nostri, fratele lui Vlad (daca va putea, ca au si ei o micuta de 3 luni) si o verisoara, care vine sa ne filmeze
De chefuit acasa, sincer mie nu mi se par ok botezurile alea gen nunta.Iar decorul, il veti vedea... sambata
Poate daca sunteti cuminti, vineri seara. ![]()
Tot ce va spun e ca va fi un tort cu etaj, unul va fi cu 3 ciocolate, si unul de fructe (afine) pentru copii. ![]()
Bimilit spune:
fetelor, multumesc de felicitari.
eu sincer nu-l vad la national, si nici nu-mi doresc.am io motivele mele
.dar, ma bucur ca participa ca are multe de invatat:organizare timp, concentrare,stratgii de invatare,etc.
oti,baga ornamentele si la noi.auzi poti face ptr nasu salata "orientata"
:cartofi fierti in coaja,apoi curatati si taiati rondelesau cuburi,masline, ceapa, salata verde ,sare si ulei.iese o bunaciune
.sfat :speli si storci bine salata.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
M-ati inebunit cu problema aia. Io am crezut ca ati rezolvat-o si nici nu am citit-o. Cand am un pic de vreme ma uit sa vad despre ce e vorba.![]()
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, la botez, doar nasii, parintii nostri, fratele lui Vlad (daca va putea, ca au si ei o micuta de 3 luni) si o verisoara, care vine sa ne filmeze Iar decorul, il veti vedea... sambata Poate daca sunteti cuminti, vineri seara. ![]() Tot ce va spun e ca va fi un tort cu etaj, unul va fi cu 3 ciocolate, si unul de fructe (afine) pentru copii. |
oti si eu sunt ptr masa in familie, la asemenea evenimente.
aoleu muica, mor
.ciocolatos*3
?????Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan M-ati inebunit cu problema aia. Io am crezut ca ati rezolvat-o si nici nu am citit-o. Cand am un pic de vreme ma uit sa vad despre ce e vorba. |
fato am rezolvat-o.nu te agita
silvana_salajan spune:
Bia, imi place cum suna salata asta. O prestez pe vineri, pe cand ajung de la Tg. Mures.
Bimilit spune:
oti,baga cap nou.Salajencele se refac
70
.
silvana_salajan spune:
Amu daca s-o umplut capitolu rusinos, baga si un 70, ca io nu pot amu cu o mana sa scriu atata.
mihaela_s spune:
olim
si multi multi ani inainte! 

vorbe de copil...
Hobby