Aspirante cu vechime "medie" (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

buna seara
noi suntem bine, azi am aflat ca avem 108 grame
in rest deabia astept sa vina liberele de sarbatori, caci am avut de munca asa de mult ca simt ca m-am tampit de tot. cine stie, ma tampesc eu si iese bebitu geniu

14+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara...
Mony .......da de unde 2 liniutze?
ieri trebuia sa ma duk la monitorizare,nu am ajuns , nici macar azi.....ma duk maine...oricum nu sper nimik...deja simt o tensiune in sani si ieri am simtit si niste intepaturi in ovarul stang(acolo unde este foliculul)....deci se pregateste cuibusorul pr urati...sa ii manace ala urat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Arianna eu in luna in care am simtit intepaturi in partea stanga, unde fusese foliculul, si apoi sanii tensionati am ramas gravi. Asa ca.....

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello, va pe toate. Eu am treaba destul de multa la serv si nu prea pot intra. Dar ma bucur ca e asa pt ca trece timpul repede.

camy o fata dulce si sunt convinsa ca impreuna cu multe fete de pe aici vom parcurge odiseea sperantei si a minunilor. Doamne ajuta!

Crisule, unde esti?

Io nu mai stiu nimic de oanaiacovita . Oana da un semn

Dana, astept liniutele roz de Craciun

Anca, gabitza, vrmoana, mary,kitzy, arde, gaby va pupizez de 1 milion de ori.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Pup bombonica si restul fetelor!
Sunt bine multumesc! Ocupata cu noul job, care ma solicita ffff mult si seara pic ca de pe front.
Nu am voie pe mess, deci nu mai zic de forum...
Sper sa imi revin cu oboseala si sa intru si eu pe la voi macar seara!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zik Oana...ar fi bine sa fie asa.....azi sunt ziua 17...vedem ce zice maine la echo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, subscriu la ce zice oana. Si eu am avut intepaturi in ovarul drept da rau de tot de ziceam ca am racit si tot credeam ca-mi vin rusii ca ma durea burtika. Asta cred ca era cand se implanta el pe acolo adica in jur de 5 ianuarie iar pe 9 am facut testul si a fost pozitiv. Asa ca eu chiar sper pt tine. Si pun o vorba buna la Mosul

oana, ma bucur ca esti bine. Mi-am inchipuit ca nu mai ai mess. Poate mai vb in weekend cand ai putin timp. Te pup dulce dulce.

gabitz, io nu stiu cand vin ai mei... d'apai ai tai

Si inca ceva si va las. Io cred ca mi s-a stricat aparatu de vazut ovulatie. Tot vad ferigi... si sunt z8

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Ms frumos Mony.....eu deja i-am dat lista si tu esti in fruntea ei ....cu un bb mic si frumos....
eu mai am 2 sapt pana la cm......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

.... care luna asta nu o sa mai vina.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

.... care luna asta nu o sa mai vina.

oana

.....ce optimista esti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

...si daca iti apar pete bejulii maronii sau chiar spre rosu putin sa nu te sperii, e de la nidare... si eu am avut

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput