LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 22
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI,MULTI ANI!!!! LUCA TEODOR![]() SA FII SANATOS,SA AI PARTE DE NOROC SI MULTE BUCURII!!!! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
La multi ani si sanatate si de la noi...

Lavi, hai nu mai fi ingrijorata, ca i se trage de la maselute... e nasol cand tipa noaptea si nu poate dormi dar stii macar ca nu e nimic grav si ca oricum toti copiii trec prin asta... Ce sa mai yic si eu sa te incurajez... stii ca nu e bolnavioara....
mare pt printesa.... Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
bb_yasmi spune:
heellllloooouuuu
am fost si noi la intalnirea de dimi cu fetele si bebei iar acum iasmi a picat rupta.....urmatoarele 2-3 ore am timp pt mine!!!

ank, cand primesc vreun mesaj...tot ma gandesc ca e de la tine!!!![]()
andreea,bine ai venit!! sa iti traiasca flacaul!! 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aralia Eu am invatat-o legea junglei: "mananca sau vei fi mancat"! ![]() ![]() E un filmulet in care ii fura cascavalul si lui Catalin Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie |
deci Alexia e cea care taie cascavalul?

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
bb_yasmi spune:
jasmin, adina, 
sunteti tare dragute!!!nu intru eu asa repede in panica cu temp dar macar sa stiu cauza, sa inteleg si eu copilu', ce se intampla cu ea.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
In spate de tot, in brate la mama , imbracata in blugi(geaca si pantalon) ...mama blonda.. ...astept berea... nu ma lua cu ceaiuri...ca nu m-am holbat degeaba acolo Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..10 zile pana vine ![]() |

anca, iti dau draga cate beri vrei tu, ca dupa ce nasti nu mai ai voie...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
daca ei asa asteptau, ce ai tu impotriva? i-o fi pus sare in cap!!! |

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
de Piu Mic Alexia Diana
...astept berea... nu ma lua cu ceaiuri...ca nu m-am holbat degeaba acolo
de
Cecilia care
AMR ..10 zile pana vine