LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

acuma intrebarea mea e urmatoarea: nu cumva, in momentul in care ne vom decide s-o folosim in scopul pt care a fost fabricata, fiu-meu o va percepe ca pe ceva de joaca si nu pt a face pisulica? Si o va respinge?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Miha, tare rau imi pare cand ti-am citit povestea ta referitoare la ai tai... nu am cuvinte... nu vreau sa supar pe nimeni, dar cum poate un parinte sa faca asta???na, ma rog... fiecare cu ale lui..

Si mai am... E plina tolba...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua...
sunt rupta de somn...nu am reusit sa adorm decat pe la vreo 4...
mihuta, adica cand te trezeai tu...ce-i cu insomniile astea...pe ank o inteleg, dar restul?
ancadragoman, placuta surpriza ti -a facut ank , asa de dimineata...; nu ti-a mai fost rau?...ca mai e pana in 16...
...la multi ani ! Mariei...
bbyasmi...la noi in casa sunt cca26 grade(stiuu...e mult prea cald...dar mie asa imi place , o mai pot lasa si Ana in fundicul gol)...cum sunt eu friguroasa, stau in pantalon lung, tricou...uneori si sosete..depinde, sotul la tinuta de vara...iar Ana in body cu maneca lunga, pantalon , sosetute...pt. noapte ii mai dau o vesta in spate...ca tot timpul misuna in pat si e vesnic descoperita...
ank83...nu mai ai rabdare? dar te-ai aranjat? vopsit.. cosmnetica....sa nu te i-a pe nepregatite..
vasari...dragute filmuletele...ce am obs., sau mi sa- parut mie ? era liniste acolo...sincer ma steptam sa fie tambalau mare
ellis, stiu ca se poate si relatie la distanta cu bunicii, ca aveam colege de clasa ca numai in vacante isi vedeau bunicii, dar eu , dupace am inceput scoala , ii vedeam in fiecare we...
jasmin012, e gluma chestia cu ascultatul? ...ca daca nu, e nasol......
faza cu rusine , rusine...rea de tot...nu i-ai zis sa termine...? mai pe direct asa...
pai faza cu srmanul copil nu e malpraxis...?
adelamaria...tu deja lucrezi, e altceva...crezi ca mie nu mi-e dor de ea cand sunt plecata...sigur ca imi este...dar nu pot sa stau 100% timp numai cu ea...am nevoie de spatiul meu...zic asta pt. ca in situatia data mi-l pot permite...(fata e pe maini bune.., nu e nici o problema)...atunci cand nu am cu cine sa o las, sta cu mine si gata....ceva normal, ne repliem, reorganizam ca sa fie bine pt. toti....dar mai ales pt. ea,bineinteles
si cu strigatul pe nume...ce sa-i faci?...ii aude pe toti in jur ca te striga pe nume...copii prind fff repede ceea nu e de nasul lor !nu poti sa-i astupi urechile...si cate mai vin...numai sa-si dezlege limba...atunci sa vezi!nici eu nu sunt de acord sa-mi zica pe nume...dar nu te panica daca vreodata, in viitor..vreo 2-3 zile o sa te srige pe nume....asta e....urmatoarele 2- zile va face altceva...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

jasmin012, e gluma chestia cu ascultatul? ...ca daca nu, e nasol......
faza cu rusine , rusine...rea de tot...nu i-ai zis sa termine...? mai pe direct asa...
pai faza cu srmanul copil nu e malpraxis...?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Bianca, chiar nu e gluma... s-a dat legea chiar cand romanii erau ocupati cu votul si nu s-a facut deloc tam-tam ca sa nu se sesizeze prostii (adica prostii aia fiind noi)... Imi zisese cineva, apoi am auzit si la Mircea Badea...
Si mie asta mi se pare strigator la cer... nu am nimic de ascuns dar nici nu-mi convine ca viata mea privata sa faca subiect de distractie pt imbecili care nu au nimic de-a face cu mine... Nu vad ce treaba au securistii-comunisti (asta ca tot radeam mereu de Becali cand incepea cu tampeniile lui... na, ca acum nu mai e o tampenie) cu ce am eu de zis si de vorbit cu familia si cu prietenii... Sau daca as fi om se afaceri ce drept ar avea ei sa asculte convorbirile mele de serviciu? Ca sa-mi fure afacerile? Bine, nu e cazul meu, dar tot e cazul cuiva, nu? Cica traim intr-un stat democrat si avem dreptul la libera exprimare...

Mergi la inceput

Copilul sirena nu a trait decat 40 minute, ca nu stiu ce organe ii lipseau. Deci nici lipsa organelor nu au sesizat-o medicii...

Ce liniste e in casa asta... Lucas doarme, eu am de calcat dar toate catrafusele sunt in camera lui si nu pot sa intru, asa ca imi pierd vremea cum pot... Voi ce faceti?
Zilele astea Lucas a fost cuminte, s-a mai jucat si singur: una din cele mai mari distractii ale lui e sa se uite in oglinda si sa rada... cred ca vorbeste cu el cel din oglinda, nu stiu... e tare haios, dar nu vreau sa-l cheme Narcis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Asteptau baiat ca ii spusese cine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

daca ei asa asteptau, ce ai tu impotriva? i-o fi pus sare in cap!!!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

acuma intrebarea mea e urmatoarea: nu cumva, in momentul in care ne vom decide s-o folosim in scopul pt care a fost fabricata, fiu-meu o va percepe ca pe ceva de joaca si nu pt a face pisulica? Si o va respinge?

ba da, dar ii i-a bunica alta!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Zilele astea Lucas a fost cuminte, s-a mai jucat si singur: una din cele mai mari distractii ale lui e sa se uite in oglinda si sa rada... cred ca vorbeste cu el cel din oglinda, nu stiu... e tare haios, dar nu vreau sa-l cheme Narcis...

a mea se si pupa, se iubeste in oglinda...e asa scumpaaa...na,ce sa zica si cioara!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa ne laudam si noi un pic...

puiutul meu isi impinge singurel masinuta, mergem tinuti doar de o manuta, bine, pe distante scurte, dar e un inceput promitator.. cred ca in curand isi va da drumul...

azi a facut, din nou, dupa ceva vreme, 3 pasi singurel, spre mine... a fost asa de duuulceee...imi venea sa-l mananc...

incepe si el sa se joace tot mai mult singurel, acum se joaca si cu jucariile pe care le-a ignorat o vreme si credeam ca nu-l intereseaza...de...ce sa-i faci...

si ca sa va supun la un joc, ghiciti unde suntem noi in poza asta???

http://picasaweb.google.com/sanda252003/DISTRACTIABEBELUSILOR?authkey=_wuGZxBBeEc#5275575610954237138

o bere pentru cine ghiceste...sau mai bine un ceai fierbinte??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

hai ca iar vorbesc singura, dar macar asa nu ne mai cearta MIHA ca ajungem pe pg 2

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput