LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da, dar am vazut un filmulet mai tarziu in care la sfarsit, dupa ce a examinat bine totul, Maria isi indesa cu amandoua mainile deodata pufuletii in gurita. A recuperat, nu? Si-o fi zis: intai cercetez, apoi mananc

Ellis, vezi cum inseala aparentele?

Apoi eu i-am luat acasa, pe cipandeii spalatori, sa-i testez - JUST FOR YOU!!! - dar n-au facut fata... tot nu-s multumita de cum au facut baia si bucataria, si le-am trimis afara la masina, ca cica acolo au exercitiu. Dar afara era rece, -4 grade, si va dati seama... eu zic ca nu are rost sa-i mai chemam si la noapte, prea mic... randamentul

Dar chiar ce inaltime are Alexia? Parea de aproape 2 ani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Iar vin la spartul targului, dar ce sa fac, macar asa am si eu senzatia ca particip alaturi de voi la discutii
Roxxy, eu sunt ca tine, sa stii – nu pot sa-mi las fata la bunici (la ei acasa) nici cateva ore. Desi numai eu stiu cat de multa nevoie as avea cateodata!
Nu are rost sa dau acum motive, dar eu asa simt! Ba da, o sa va dau un motiv (ca nu rezist tentatiei!): soacra-mea ar lua-o si-ar defila cu ea pe toata scara blocului, pe la toti vecinii si cunoscutii ca sa se laude! Mi se face rau doar cand ma gandesc! Plus ca e stilul care o pune sa execute mecanic, ca un robotel, toate chestiile pe care le stie bietu’ copil! Si insista, frate, nu se incurca! Pana nu se executa micuta, nici ca tace! Brrrr...nasol...Asta e doar un exemplu, credeti-ma! A, stati ca nu rezist: inca unul: o invata pe fiica-mea sa ma strige pe nume!
Relatia copilului cu bunicii: sunt de acord cu cineva (sorry, n-am retinut numele) care spunea ca atunci cand va putea sa decida si va sti ce vrea, va fi libera sa actioneze in consecinta. Deocamdata imi rezerv dreptul de a cantari avantaje/dezavantaje si de a lua o decizie eu. Sigur ca Ilana isi cunoaste bunicii, ne purtam civilizat, ba chiar sta cu soacra-mea cat sunt la munca (nu intrebati!)...Deci o relatie exista si va exista! Mai departe va depinde doar de ea. Dar eu nu concep sa ma despart benevol de fata in weekenduri sau in alte zile cand as putea fi cu ea. Deloc! Nu ma lasa sufletul si nu mi-ar tihni oricum! Doar strictul necesar (mers la munca) si atat!
Bianca, imi place si stilul tau, mai relaxat! Mi-as dori uneori atat de mult sa-l pot adopta si eu! Mi-ar face bine si personal, si in relatia de cuplu! Stii tu cum se zice, fiecare vrea ce n-are!
Eu sunt convinsa ca nu exista doar alb sau negru (ca de atatea ori in viata), ci multe, multe zone de gri...iar calea cea mai buna e undeva la mijloc
Despre sucul Tedi – nu i-am dat fetei si sincer eu nu prea am incredere. Despre dulciuri (kinder – Felie de lapte) – o sa-i dau, dar sper sa aman momentul cat mai mult. Cred ca a gustat o data (ca sa fiu sincera) si i-a placut.
Pussi, despre alegerile Tustelor, uite aici interpretare personala:

Elena va avea inclinatii spre comunicare, extrem de sociabila si capabila sa vada dincolo de aparente (oglinda ii arata „pe cineva/altcineva” si daca a intins manutza s-o ia, eu zic ca-i de bine ). Aceste calitati o vor ajuta sa gaseasca usor cheia spre rezolvarea problemelor/conflictelor. Va fi un bun negociator sau lider care va sluji in permanenta binele comun, interesul semenilor ei (seringa=medic=interes pentru a face bine)

Ana va avea o imaginatie foarte bogata, probabil va ajunge sa scrie (pixul). Va fi o mica Sheherezada cu un talent deosebit in a derula firul povestilor astefl incat va captiva atentia tuturor si va avea o sensibilitate iesita din comun (papiota). Insa aceste inclinatii n-o vor impiedica sa aiba un simt al realitatii si al proprietatii bine dezvoltat; va sti cand si unde sa se opreasca in actiunile ei, dar si cand si unde sa opreasca intruziunea altora in viata ei (foarfeca=obiect care taie, decupeaza, delimiteaza, intrerupe un continuu).

Na, acum ca m-am jucat putin cu imaginatia, pot sa ma reintorc la munca mea plicticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

CATALIN LUCA ALEXANDRU

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

LA MULTI ANI FERICITI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!!!!!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Buna!

A, stati ca nu rezist: inca unul: o invata pe fiica-mea sa ma strige pe nume!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Adela, inseamna ca n-ai citit si la mine: pai asta o face mama!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stati linistite ca pe Maria nu a invatat-o nimeni si din cand in cand il striga pe taticul ei Adi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ANCUTA D da, am uitat complet. Eu spre rusinea mea, mi-am revenit foarte greu.... poate ca cei 3 ani de sex programat+ pauza de 9 luni si-au spus cuvantul!
adelamaria m-ai last masca chiar ai imaginatie! superrrrrr!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Na, apropos de soacre, ca vad ca a degenerat discutia pana la soacre... a mea e obsedata: de cate ori o vad zice, invariabil aceeasi fraza, in momnetul cand il vede pe Lucas la san: "Rusine! Rusine! Ce ne-om mai face cand n-o mai fi tzatza!" E foarte stresata de ce o sa patim cand o sa il intarc... si asa, tine totul de 3 luni incoace... nu aud decat asta... Nu ma stresez eu si se streseaza ea... ba i-a transmis obsesia si lui socru-meu...Eu le-am zis la un moment dar ca sunt prea stresati cu intarcatul, ca eu nu-mi fac griji, ca de-abia pe la 1 jumate incolo o sa vad eu ce-o sa fac.... stiti cum, bate saua sa priceapa iapa... dar iepele mele nu pricep, ca tot continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Fiica-mea are singura cateodata initiativa de a ma numi pe nume, si asa ma enerveaza!!! Mai ales cand spune ceva de mine, aica la persoana a treia: i-ai dat si Adinei? Dar o corectez mereu si-i spun ca nu-mi place sa manumeasca asa, ca sunt numai doua persoane a caror mama sunt, ea si Floris, si sa-mi zica asa. Si ea are o singura mama pe nume si este inconfundabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Na, apropos de soacre, ca vad ca a degenerat discutia pana la soacre... a mea e obsedata: de cate ori o vad zice, invariabil aceeasi fraza, in momnetul cand il vede pe Lucas la san: "Rusine! Rusine! Ce ne-om mai face cand n-o mai fi tzatza!" E foarte stresata de ce o sa patim cand o sa il intarc... si asa, tine totul de 3 luni incoace... nu aud decat asta... Nu ma stresez eu si se streseaza ea... ba i-a transmis obsesia si lui socru-meu...Eu le-am zis la un moment dar ca sunt prea stresati cu intarcatul, ca eu nu-mi fac griji, ca de-abia pe la 1 jumate incolo o sa vad eu ce-o sa fac.... stiti cum, bate saua sa priceapa iapa... dar iepele mele nu pricep, ca tot continua...

poate sunt magari nu iepe

Pussi deci ma lasi la greu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

tocmai am vazut la stiri cazul bebelusului sirena de la Brasov... Cum de n-au vazut medicii la eco faptul ca nu avea picioruse ci coada de sirena? E adevarat ca si unele femei sunt incostiente... De exemplu am o verisoara in Rosiori de Vede (care totusi e oras, nu sat) care si-a facut o ecografie pe tot timpul sarcinii, prin luna a 8-a si nici macar nu a aflat sexul, ca ei asteptau un baiat si s-au trezit cu fetita cand a nascut...

Mergi la inceput